Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Darksun, 15.03.2026 13:16 tarihinde dedi ki:

Bence puan kaybettiğinde Okan ve GS'nin sesi çok daha fazla çıkıyor 😛 . Bjk maçında ortalığı ayağa kaldırdıkları pozisyonda penaltı diyen hakem bile yoktu lol. Birde berabere kaldıkları bir maç vardı ama bu sene olmayabilir tam hatırlamıyorum, saha içinde bayağı hareket ediyordu hakeme Okan, sonra gitti tribünlere hareketler yapıyor hakemi protesto edin diye. Şunu başkası yapsa direk kırmızı verirsin ama yok. Zamanında Sergen e 2 elini yana açtı protesto ediyor diye kırmızı veren yine bu tff... 

Dogru oranti. En iyi takimin basinda oldugundan, puan kaybetme ihtimali en dusuk takim olarak gorursen, kaybedince ses cikarma ihtimali de daha yuksek olmali.

Ama dandik top oynayip bir de surekli ses cikaranlar var.

Mesaj tarihi:
DynamicK, 15.03.2026 20:48 tarihinde dedi ki:

Dogru oranti. En iyi takimin basinda oldugundan, puan kaybetme ihtimali en dusuk takim olarak gorursen, kaybedince ses cikarma ihtimali de daha yuksek olmali.

Ama dandik top oynayip bir de surekli ses cikaranlar var.

puan kayıplarını direk hakemin üzerine atma şeysi bizim ligde gelenek ya, kötü oynadık falan bile deseler araya hakemi sıkıştırıyorlar. 

Mesaj tarihi:
S-H, 15.03.2026 14:51 tarihinde dedi ki:

ya ne kanıtı göstermiş😂 ortada kanıt falan yok aleni bir yalan var. her sezon 2-3 maçta uzatmanın uzatmasında gol yiyip puan bırakıyoruz daha 2 hafta önce aynısı yaşandı diyorum, maçı izlemedim teletexten baktım uzatma verilmiş demek ki fener atana kadar diye iftira kusuyor ne kanıtı😂

Samsun maçını mı diyorsun, o maç beni destekliyor çünkü 😄 

Mesaj tarihi:
Rewendor, 15.03.2026 01:08 tarihinde dedi ki:

Daha bir hafta önce BJK maçında siz direkt bu sayfadan referans veriyordunuz da işte işinize gelmeyince hemen GS trolü demeniz normal, alıştık 🙂 

öncelikle paylaşım linkle ilgili olarak: hahahaahaha.... hahahahahah

sonrasında da kim paylaşmış bu sayfayı daha önce bir söylesene beraber gülelim

• Like 2
Mesaj tarihi:
Rewendor, 15.03.2026 21:55 tarihinde dedi ki:

Samsun maçını mı diyorsun, o maç beni destekliyor çünkü 😄 

kasımpaşa maçı.

samsun maçı mı seni destekliyor😂 samsunspor senin en son konuşman gereken maç. samsunspor gs'ye 10 faul yapmış fenere 25. 10 değişiklik var, fener gerideyken samsunun kullandığı taç, korner, aut duraklamalarını, oyuncu yatışlarını saymıyorum bile.

Mesaj tarihi:
S-H, 15.03.2026 22:15 tarihinde dedi ki:

samsunspor gs'ye 10 faul yapmış fenere 25

Samsunspor Fenerbahçe maçının ikinci yarısında Fenerbahçe 1 faul yapmış. Galatasarayla oynarken de böyle yarım saat 45 dakka falan faul yapmadan geçirdiğiniz bir periyot vardı hatta... Kafa kola alınan Bay'a faul çalınan...

16 Mart Fenerbahçe'ye fair play kumpası.

Mesaj tarihi:

gs-göztepe maçında da 40dk faul çalınmadı bunlar denk gelebilir, denk gelmeyecek olan gs ilişkili yönetici, futbolcu, td vs. her maç öncesi ve sonrası kuduz gibi saldırması, bu tesadüf değil.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ligin her maçı sonu resmi kanallardan kuduz açıklama yapan fb'nin taraftarının bunu söylemesi çok güzel ironi olmuş 😄 

Geçen sene açıklama yapılmayan tek hafta GS'ye yenildiği haftaydı galiba FB'nin 😄 

Edit: Garip, gözyaşı smileyi gelmiş mesaja. Oysa üzülme yok, tam tersine güldük yani resmi kanallardan sürekli saldırgan mesaj atan kulübün taraftarı başka kulübe "agresif açıklama yapıyorlar" deyince 🙂 

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Uzuldum 1

fb bu yıl neredeyse hiçbir açıklama yapmadı, geçen yıl da açıklama yapmadığı bir sürü maç var, geç bu ayakları, yine ezberden sağdan soldan duyduğun şeyleri gelip buraya sallayıp 1 ile 1000'i denklemeye çalışıyosun. ayrıca fb karşıtı açıklama yapan da tek bir kulüp değil, neredeyse gs ilişkili her yönetici, td, futbolcu.

gs 3 senedir puan kaybettiği her maçtan sonra açıklama yaptı, sadece açıklama yapmakla da kalmayıp hepsine tff-mhk tehdit etti.

*tek açıklaması olmayan maç deplasmanda haksız yere fenerin 10 kişi kalıp gs'yi yendiği maç.

S-H tarafından düzenlendi
  • Like 3
  • Admin
Mesaj tarihi:

Daha Mart ayinda min 2 tane aciklama yapmislar. Ben bildim bileli Fenerbahce aciklama yapiyor. Aslinda ben de Fenerbahce nin aciklamalari engelleyecek bir filtre bakiyorum. Sen nereden edindin? 

• Tesekkurler 1

görmediğin üzere hiç açıklama yapmadık yazmadım, neredeyse yazdım ve attığın paylaşımın ilk cümlesinde yine görmediğin üzere sezonun nadir açıklamalarından biri olduğu yazıyor(sanırım tek açıklama). ikincisi ise fanatik gsli samsun başkanının saçmalıkları üzerine yapılmış bir açıklama, hakem vs. değil. 

• Admin
Mesaj tarihi:

Fenerbahce, normalde aciklama yapmiyoruz da bak bu sefer is farkli diye diye hep algi yapiyor. 

"Neredeyse hic" aciklama yapmayan takim daha Mart ayinda kac lig maci oynadiniz da 2 tane aciklama, o mac sayisina gore neredeyse hic oluyor? 🙂

3 maca ciktiniz, 2 sinde aciklama var. Sonuncu da cok taze, berbat top oynadiniz, onda bari aciklamasalar. Henuz yapmadilar da herhalde bu sefer pas gecicekler.

%66 aciklama oranina sahip Mart ayinda.

10 ustunden gidersek:

0 olsa hic olur.

10 macta 1 aciklama olsa neredeyse hic olur.

4-6 arasi olsa orta seviye olur.

1 Mart da Antalya ile berabere. 2 Mart da aciklama yapmislar.

8 Mart da Samsunu yenmissiniz, 8 Mart da aciklama yapmislar.

martta mı başladı lig?

antalyada penaltı verilmedi açıklama yapıldı (önceki puan kayıplarında bildiğim kadarıyla yok.)

samsun maçı da hakemle veya maçla alakalı değil, fanatik gsli başkanın saçma salak açıklamaları yüzünden.

Mesaj tarihi:
Rewendor, 16.03.2026 16:54 tarihinde dedi ki:

Ligin her maçı sonu resmi kanallardan kuduz açıklama yapan fb'nin taraftarının bunu söylemesi çok güzel ironi olmuş 😄 

Geçen sene açıklama yapılmayan tek hafta GS'ye yenildiği haftaydı galiba FB'nin 😄 

Edit: Garip, gözyaşı smileyi gelmiş mesaja. Oysa üzülme yok, tam tersine güldük yani resmi kanallardan sürekli saldırgan mesaj atan kulübün taraftarı başka kulübe "agresif açıklama yapıyorlar" deyince 🙂 

kuduz derken?

erucalavera, 16.03.2026 22:20 tarihinde dedi ki:

kuduz derken?

fener maçlarının devre aralarında bile iftira tivitleri atıp manipülasyon yapanlar elbette kendilerini temize çekmek için kendi açıklamalarını herhangi bir açıklamayla denklemeye çalışacaklar. admine türkçeden türkçeye çeviri yapmak zorunda kalınca antalya maçı açıklamasına da baktım, daha önce okumamıştım. açıklamada ne rakibe bi sallama var, ne tehdit veya hakaret var, ne saldırı var. efendi gibi 'sessiz duruyoruz diye bizi yemeyin' açıklaması yapılmış. e bu durumda örgüt kırıntısının ağzından salyalar çıkan açıklamalarıyla bunu nasıl denkleyebilir? denkleyemez, mecbur bunu demek zorunda.

@Fistan hemen açıklamanın yapıldığı saniyeyi bakalım, saniyeye 1 açıklama düşüyor.

erucalavera, 16.03.2026 22:20 tarihinde dedi ki:

kuduz derken?

Bir üst mesajdaki kuduz mesajına cevabendi birebir.

Öte yandan geçen sene sanırım 15-20 tane açıklaması var, bu sene saymayı bıraktım. Saadettin Saran daha az kasıyor Ali Koç'a göre o yönde heralde görece.

Ama bu Fenerlilerin sürekli kendi yaptıkları şeyi rakibe yıkmaya çalışmaları falan muhteşem bir özbilinçsizlik gerçekten. Hadi hakem hatalarını falan tartışırız da elde bu kadar fener açıklaması varken (hadi son aylarda yok dediniz son iki sene diyeyim) tutup rakip kuduz açıklama yapıyor demek falan acayip seviye bir bilinçsizlik.

Tabii işe gelince "son iki aya bakalım" "son üç aya bakalım ama son iki haftayı atlayalım" falan geliyor. Geçen sene her hafta burada FB açıklaması konuşuluyordu, ama unutalım tabii. Fener kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar gibi bu da işte bir kalıba sokup kendini aklayacak.

Mesaj tarihi:

fb, gs'nin yarısı kadar saldırgan açıklama yapmıyor. rutin önde götürdüğü zaman zaten gs'nin açıklaması yok, puan farkı kapanmaya başlarsa farkı açana kadar terörize ediyor.

• Haha 1
  • Admin
Mesaj tarihi:

Isler tikirinca gidince aciklama yok.

Maca 8-10dk eklenip uzatmalarda gol gelince aciklama yok.

Maci cok kotu oynayip bir sey bulamayinca aciklama yok.

En ufak tartismali bir pozisyon olsun, aciklama 2-3 saat icinde geliyor.

Benim gordugum bu. Farkli goruyor olabilirsiniz. Dogal.

Neticede, ligin en iyi takimi suan lider durumda. 

S-H, 16.03.2026 21:08 tarihinde dedi ki:

fb, gs'nin yarısı kadar saldırgan açıklama yapmıyor.

Bunaygerçekten inanarak dediyse  gg zaten 🙂 

Mesaj tarihi:

Galatasaray'ın en çok tüm taraftarlarını olmayan şeylere ikna edebilme yeteneğine hayranım.

beşiktaş maçında "penaltımız verilmedi" diye açıklama yapıyorlar ama pozisyonun penaltıyla alakası yok.

ofsayttan gol atıp, "net golümüzü vermedi" fenerasyon diyorlar ama pozisyon ofsayt.

"lig ortasında playoff getirdiler" bizim puanımızı yarıya indirdiler diyorlar ama sene başında belirlenmiş bir kural o.

"40dk fenerin rakibe faul çalınmadı" diyorlar , halbuki aynısı kendi maçlarında da oluyor. sesleri çıkmıyor.

burda bile maçı izlemeden "fener atana kadar uzatma" gibi argümanlara sığınılabiliyor.

okan'a göre zaten her puan kaybı , hakem nedeniyle kaybedilmiş puanlar.

birde her sene şampiyon olmasalar yandık. senede ortalama 3-5 puan kaybına bu kadar dezenformasyon yapan kulüp 2-3 sene üst üste 2. olsa ortalığı ortalığı yakar heralde :d 

saran döneminde , öyle tehditvari 1 tane bile açıklama görmedim. koç döneminde vardı evet. tedesco tüm sene sürekli saha içini konuştu. şu yukarda attığınız açıklamalarda bile öyle birşey yok. bir tanesi samsun başkanının attığı iftiraya karşı yapılan bir açıklama, diğeri de gayet yumuşak bir tonda yapılmış.

(pozisyon yorumları benim kişisel yorumlarım değil , genel hakem yorumları)

• Like 1

Su konya macinda ofsayt pozisyonuna hangi hakem dogru dedi ben mi kacirdim. Trio yu izlemedigimi biliyorsunuz da su resmi gormustum. Urs meier vs yabanci hakemler de ofsayt degil alakasi yok dedi sanirim. 

su resimden bana kameranin sagindaki defans oyuncusunun nasil topa mudahelesinin engellendigi soyleyin. Kaleci boylu boyu uzanmis, defans onun arkasinda arada 2 metreden fazla var. boyle bir iptal dunyanin herhangi bir yerinde olmaz.

https://imgur.com/a/iC2B8LX

Ayni var hakemi trabzon un buz gibi golunu de iptal etmisti hatirlatayim.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...