Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 S-H, 14.03.2026 23:37 tarihinde dedi ki: gs trollü bir sayfa bu ama o kanallardan beslendiğiniz için sizi bozmaz. Yav he heeeeeeee.... Lütfen Saranla da 5 yıl daha devam edin. Ali Koç'tan neyi eksik? 5 yıl daha şampiyon olamayın. 5 yıl daha yapı diye ağlayın. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 S-H, 14.03.2026 23:37 tarihinde dedi ki: gs trollü bir sayfa bu ama o kanallardan beslendiğiniz için sizi bozmaz. Daha bir hafta önce BJK maçında siz direkt bu sayfadan referans veriyordunuz da işte işinize gelmeyince hemen GS trolü demeniz normal, alıştık
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 (düzenlendi) sadece sayfanın takip ettiği sayfalardan anlaşılıyor da anlayabilmek lazım. başkanı da en azından oylayıp kendimiz seçiyoruz, ankara talimatıyla gelmiyor. edit: ben o sayfadan referans vermedim, takip etmiyorum zaten, muhattabı kimse ona söyle. o sayfa gs trollü. Mart 14, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Darksun, 15.03.2026 00:11 tarihinde dedi ki: valla hani şu mevcut durumda aleyhimize bu kadar hata varken çıkıp şampiyon olduk kafa yapısında mı arkadaşlar onu merak ettim aslında. Yani o kadar da değildir herhalde GS aleyhine de lehine de bayağı hata var, lehine kritik hata muhtemelen daha öndedir. Ama mesela FB'nin lehine hakem hataları ve daha ötesi direkt pushlamalar (fener atana kadar uzatmaları falan) skora etkisi açısından bariz kat kat önde.
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 mesela adam açık açık yalan atıyor yine, fener atana kadar uzatma diye yıllar önce uydurulan şeyi tekrar sunuyor. fenerbahçe her sezon 3-4 maçta uzatmanın uzatmasında gol yiyip puan bırakıyor.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 (düzenlendi) Valla twitter da önüme düşen kadar biliyorum anca, kendim hiç bir maçı izlemiyorum. Takip ettiğim yer burası ama , adam maç sırası yorumluyor ama tablo veya başka bir şey yaparken kesinlikle 6 tane hakem üzerinden yapıyor. O hakemler ne derse o, en azından bir dayanağı falan var. Senin yukarıda verdiğin sayfayı pek referans alanı görmedim ya. Neye göre yaptığı bile belli değil. Amaç zaten bir dayanağı olan belli bir yeri referans alabilmek, yoksa burada kimse nadir durumlar haricinde birbirine zaten kendi düşüncesini kabul ettiremez. Bak şimdi de aynı hakemler sizin maçta adamın gördüğü 2. sarı karttan kırmızıya hatalı diyor şu yukarıdaki clatterburk mudur nedir o karın arısı bile hatalı demiş bu sefer sanırım. (Deniz Çoban ağır GS'li bu arada ama o bile kabulüm, arada GS tarafında kararları ayrışıyor, buna sarı dediği için aynı pozisyona gs linin almadığı kartada diğerleri kart yok derken sarı demiş). Mart 14, 2026 Darksun tarafından düzenlendi 1
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 saneye verilen uydurma kırmızı kart sonrası rakibin aynı pozisyondan kırmızı görmesi ve kimsenin buna itiraz edememesi
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 S-H, 15.03.2026 01:15 tarihinde dedi ki: mesela adam açık açık yalan atıyor yine, fener atana kadar uzatma diye yıllar önce uydurulan şeyi tekrar sunuyor. fenerbahçe her sezon 3-4 maçta uzatmanın uzatmasında gol yiyip puan bırakıyor. Aldığı puandan fazlasını bırakmıyor. Bir de işte fener atana kadar uzatmasında dahi atamıyor olmaları fark etmiyor, yine 3 dk olması gereken uzatmayı 10 dk veriyorlar atamasa da.
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 troll twitter hesaplarından okuduğun saçmalıkları buraya kusma ya. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Trol hesaba gerek yok, aktif twitter kullanıcısı değilim zaten, çok takip etmiyorum sağdan soldan birisi yollamadıkça. Arada google skor gösterdiğinde görüyorum ama +14'te devam eden FB maçını.
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 e maçı da izlemeden niye yazıyosun ki? 35 faul oluyor maçlarımızda, al gülüm ver gülüm maçlarımız yok. o +14te de golü biz yiyoruz zaten.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Yahu tek sizin maçlarda mı oluyor kıran kırana faul...
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Singo iyi oynadi ama stoperde bana guven vermiyor. Her an hata yapacak bir havasi var. Anfield'da isimiz cok zor.
yusema Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Rewendor, 15.03.2026 01:25 tarihinde dedi ki: Aldığı puandan fazlasını bırakmıyor. Bir de işte fener atana kadar uzatmasında dahi atamıyor olmaları fark etmiyor, yine 3 dk olması gereken uzatmayı 10 dk veriyorlar atamasa da. maçları izlemeyip bu kanıya nasıl veriyorsun ? nerden biliyorsun 3dk olması gerektiğini?
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 (düzenlendi) Arada bi denk gelir de bi maç olur uzun uzatma, her ihtiyaç anında geliyorsa ockhams razor yeterli. Öte yandan GS maçlarını izliyorum ara ara, ne kadar uzasa normal sayılacak maçların dahi kısa uzatmayla geçildiğini görüyorum, bir baseline oluşturuyor. Mart 15, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi
yusema Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 itiraz ettiğin o fenerin maçlarını izlesen , verilen o 6-7-8dk uzatmanın bile az olduğunu görebilirsin.
S-H Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 (düzenlendi) izlemediğin maçlar üzerinden hala iftirayı sürdürme çabası çok hastalıklı bir zihniyet. 2 hafta önce 90+6 verilen maçta fener 90+11'de gol yedi, insan bi durup düşünür de şunu söylerken utanır. Mart 15, 2026 S-H tarafından düzenlendi
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 @Rewendor hic kasma ya, ne soylersen soyle buna ikna olmuslar. Her turlu kanidi da gostersen fikirleri degismeyecek. 1
Shadow Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 (düzenlendi) ÇOK YAŞA FENERBAHÇE!! Mart 15, 2026 Shadow tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 MrLevie, 15.03.2026 14:39 tarihinde dedi ki: @Rewendor hic kasma ya, ne soylersen soyle buna ikna olmuslar. Her turlu kanidi da gostersen fikirleri degismeyecek. ya ne kanıtı göstermiş ortada kanıt falan yok aleni bir yalan var. her sezon 2-3 maçta uzatmanın uzatmasında gol yiyip puan bırakıyoruz daha 2 hafta önce aynısı yaşandı diyorum, maçı izlemedim teletexten baktım uzatma verilmiş demek ki fener atana kadar diye iftira kusuyor ne kanıtı 1
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 GS full kadro vs Super ligin tum takimlarindan istedigin oyunculari alip kadro kur. 10 kere mac oynasinlar. En az 8 tanesini GS alir. Daha hala yapidir, hakemdir, haksiz kirmizidir demeyi birakamadiniz.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 (düzenlendi) e abi o zaman oynanmasın maçlar, kadrosu harika olana buyurun desinler kupa taktim edilsin, normalde manyak kadro kuran her takım şampiyon olmuyor öteki türlü oynanmasının bir anlamı yok . dert olan maçlarda fazla müsamaha gösterilmesi, aynı maç içerisinde takımına göre değişiklik gösteren benzer pozisyonlar. Formaları değiştir tamamen farklı kararların alınacağı bir lig. Mart 15, 2026 Darksun tarafından düzenlendi 2
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Yoo oynansin. Oynansin ki yenelim ve yapi yapi diye mizmizlansin.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Bence puan kaybettiğinde Okan ve GS'nin sesi çok daha fazla çıkıyor . Bjk maçında ortalığı ayağa kaldırdıkları pozisyonda penaltı diyen hakem bile yoktu lol. Birde berabere kaldıkları bir maç vardı ama bu sene olmayabilir tam hatırlamıyorum, saha içinde bayağı hareket ediyordu hakeme Okan, sonra gitti tribünlere hareketler yapıyor hakemi protesto edin diye. Şunu başkası yapsa direk kırmızı verirsin ama yok. Zamanında Sergen e 2 elini yana açtı protesto ediyor diye kırmızı veren yine bu tff... 1
S-H Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 (düzenlendi) yapıyı ilk ortaya atıp mızmızlanan da kara paracı başkanınız gs açıklama yaparsa normal, diğer takımlar yaparsa 'ağliyürler zaa' Mart 15, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar