razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 bence böyle bir başlık da lazım. hem ne yazık ki daha çok yazacağız, ki artacak. Hem de önceki yazdıklarımızla bir nevi mezarlık görevi görecek, birine gelmişken diğerlerini görüp anabilirsiniz. Val Kilmer ölmüş. Gırtlak kanseriydi bir kaç senedir. RIP. https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/val-kilmer-death-reaction-tributes-1236178981/ 2
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 rip, vardi sanki boyle birsey onceden 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 ha ok birleşebilir o vakit
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 ben de düşünmüştüm vizyon bölümü için böyle bir başlık çünkü tek tek aktörlere insanlar pek bakmıyor artık, koca gene hackman konuşulmadan gitti. bunu in memoriam başlığı yapalım aktörler için orada. val kilmer'a üzüldüm ama bekleniyordu artık. top gun maverick'te çok güzel uğurlandı, oradaki cenazede önceden üzülmüştüm bile. huzur içinde uyusun.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 valla sabah okudugumda ben de uzuldum bir hayli. rip.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 90'lardaki rüzgarını devam ettirememesi çok yazık oldu. bir daha anlıyor insan tom cruise'un 40 yıl aksamadan devam ettirebilmesinin nadirliğini.
Öne çıkan mesajlar