razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 bence böyle bir başlık da lazım. hem ne yazık ki daha çok yazacağız, ki artacak. Hem de önceki yazdıklarımızla bir nevi mezarlık görevi görecek, birine gelmişken diğerlerini görüp anabilirsiniz. Val Kilmer ölmüş. Gırtlak kanseriydi bir kaç senedir. RIP. https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/val-kilmer-death-reaction-tributes-1236178981/ 2
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 rip, vardi sanki boyle birsey onceden 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 ha ok birleşebilir o vakit
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 ben de düşünmüştüm vizyon bölümü için böyle bir başlık çünkü tek tek aktörlere insanlar pek bakmıyor artık, koca gene hackman konuşulmadan gitti. bunu in memoriam başlığı yapalım aktörler için orada. val kilmer'a üzüldüm ama bekleniyordu artık. top gun maverick'te çok güzel uğurlandı, oradaki cenazede önceden üzülmüştüm bile. huzur içinde uyusun.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 valla sabah okudugumda ben de uzuldum bir hayli. rip.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 90'lardaki rüzgarını devam ettirememesi çok yazık oldu. bir daha anlıyor insan tom cruise'un 40 yıl aksamadan devam ettirebilmesinin nadirliğini.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Michael Madsen ölmüş (67). Evinden 911 aranmış ama yetişememişler. 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 son yıllarında dağılmıştı maalesef. rip. pek bilinmeyen erken bir rolüyle anayım. 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 (düzenlendi) kalp krizinden ölmüş, çok severdim çocukken hep haftasonu maçlarını izlerdim star'da. suburban commando da çok eğlenceliydi. bu sahneyle hatırlayayım: Temmuz 24, 2025 Sam tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Benimde aklima hep Thunder in Paradise dizisi geliyor. Kanal D de yayinlanirdi yanilmiyorsam.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Sam, 25.07.2025 00:31 tarihinde dedi ki: kalp krizinden ölmüş, çok severdim çocukken hep haftasonu maçlarını izlerdim star'da. suburban commando da çok eğlenceliydi. bu sahneyle hatırlayayım: su mali ovecek kim diye merak ediyordum, ya sam cikacak ya da bone diye dusunuyordum da yaniltmadi. sdfsdfsdf
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 insanın çocukluk hevesi olamaz mı abi, hbb’ de gece yarısı cenk erdem ile kakır kakır bu adamları izledik 90larda. çok sığ bir yorum olmuş. bana sam’ i savundurttun, abv.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 çocukken kimin ne olduğunun farkında olmamış olabilirsiniz ama artık olabilirsiniz.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 arnold schwarzenegger, sylvester stallone, james woods ve clint eastwood ölünce onları da anacağım burada. şu sahne benim için de hogan'a gölge düşüren bir sahne ama bu entertainer insanların kendi hayatlarında ne yaptıklarını veya politik görüşlerini dikkate almaya başlarsam sean penn, quentin tarantino, kevin spacey veya peter sellers'ı filan da sevemem. sanırım bir tek jon voight var benim için o da aktörlüğü soykırım şakşakçılığını bastıracak kadar iyi değil. onu anmayacağım şahsen. dediğini anlıyorum razz ama sonuçta burada birini anarken terry bollea'yı değil, sahne performansçısı hulk hogan'ı andım. kompartmentalize etmeyi doğru bulmuyor olabilirsin ama biz bu insanları ekrandaki performanslarıyla tanıyoruz sonuçta. 30 yıl sonra "vay bu adam böyleymiş gerçek hayatta" diye öğrenirsem üzülüyorum tabi ama "bu adamın kariyeri boyunca sunduğu herşey benim için bitti artık" demiyorum şahsen. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 @Sam ya adamın karakteriyle ilgili yeni bir şey öğrenirsin ha bu böylemiymiş der takip etmeyi bırakırsın ok. ve evet çoğu sanatçıyı belli yakınlığa çekersen bişeyleri çıkacaktır da. zaten bu nedenle çoğu samimiyet duvarı örüyor ve arkası bilinmiyor, konuşmuyor bu mevzuları vs. ama bana göre trump endorse ediyorsa aktif olarak medeniyet yok etmeye dahil olmuştur. ve bunu ne için yapıyor, para için. fazla kötü ya, saygım sıfır ona. bugün keanu reeves çıkıp bunu yapsa ona da sıfırlarım. yani konu sadece kendi politik görüşleri, ırkçılığı, tecavüzlere karışmış olması vs değil; pozisyonları sayesinde yüzbinleri milyonları aktif olarak etkileyerek bir tarafa eğilimliyorlar. kevin spacey mesela işte, adamın karakteriyle ilgili yeni bir bilgi edindik ve takip etmeyi bıraktık (yani zaten sektörden doğal olarak silindi tabii). ama geçmişiyle ilgili saygı duymaya devam ediyorum, filmlerini hala seviyorum.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 Sanatçıya ürettikleri üzerinden bakınca sıkıntı kalmıyor bende. Misal ahmet kayanın şarkılarını severek dinlerim ama adam pkklı abiiiğ diye tutum sergiliyenler var. Eyvallah der geçerim bana da eyvallah denmesi makuldür. Pkk sempatizanı olabilmeyi aklımdan geçirsem camdan atlarım herhalde haha
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2025 öleli oldu ama, leslie nielsen ile ilgili bir şey varsa da söyleyin bileyim abv
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Sam, 27.07.2025 02:57 tarihinde dedi ki: arnold schwarzenegger, sylvester stallone, james woods ve clint eastwood ölünce onları da anacağım burada. şu sahne benim için de hogan'a gölge düşüren bir sahne ama bu entertainer insanların kendi hayatlarında ne yaptıklarını veya politik görüşlerini dikkate almaya başlarsam sean penn, quentin tarantino, kevin spacey veya peter sellers'ı filan da sevemem. iste bu dusunce sebebi ile bone ya da sam diye dusundum. in memoriam ne sindirmemis, ama content olsun, vakit dolsun. konuyu aciklastirmak icin fringe ornek verelim, uclarda renkleri yansitmak rahat ve kolay sonucta. vefat etmis bir kisiyi onurlandiracak isek "aslinda ben hitlerin tablolarini cok seviyorum, viyanada oturur kahve icerdi ya" diyebiliriz. biraz daha benzer araliga yaklasalim, bill cosby in memoriam yazacak birisi degildir. hulk in memoriam yazilabilecek birisi degildir.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Grego, 01.08.2025 23:09 tarihinde dedi ki: öleli oldu ama, leslie nielsen ile ilgili bir şey varsa da söyleyin bileyim abv ekmelledin'e oy vermis, sonra "kandirildim" demis diye duydum abi. bir de "kili$dar iyi adam" demis.
Öne çıkan mesajlar