Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Kariyer -> Bilge Adam 3d Animasyon&Dijital video (1 yıl) -> Üniversitede Gazetecilik(4 yıl) -> Reklam Sektörü / Motion Design & Film (12 yıl)
Aşk Hayatı -> Aşırı toksik ve Manipülatif Kadın (5.5 yıl) -> Ailesi bir suç örgütü olan kadın (2 yıl) -> Satanist Kadın ( on & off 3 yıl )

Mesaj tarihi:

bro bu nedir, gidelim bi kurşun döktürelim sana

Zebilith, 06.04.2026 01:00 tarihinde dedi ki:

Kariyer -> Bilge Adam 3d Animasyon&Dijital video (1 yıl) -> Üniversitede Gazetecilik(4 yıl) -> Reklam Sektörü / Motion Design & Film (12 yıl)
Aşk Hayatı -> Aşırı toksik ve Manipülatif Kadın (5.5 yıl) -> Ailesi bir suç örgütü olan kadın (2 yıl) -> Satanist Kadın ( on & off 3 yıl )

Mesaj tarihi:

Benim bunları ya kitap formatında yazmam ya da açık mikrofonda anlatmam lazım çok emek var. Ama True Blood opening credits'i birkaç defa dikkatlice ve arka arkaya izlerseniz genel duygusunu ve yaşananları hissedebilirsiniz biraz.

DRaGoN_SLaYeR, 06.04.2026 09:20 tarihinde dedi ki:

Son iki kadın eğlenceli olmuştur sanki, günlük e bekleriz

Mesaj tarihi:
Zebilith, 06.04.2026 18:49 tarihinde dedi ki:

Benim bunları ya kitap formatında yazmam ya da açık mikrofonda anlatmam lazım çok emek var. Ama True Blood opening credits'i birkaç defa dikkatlice ve arka arkaya izlerseniz genel duygusunu ve yaşananları hissedebilirsiniz biraz.

Stand-up a çevirmeyi de düşünebilirsin, gelip şakşaklarız

Mesaj tarihi:
Zebilith, 06.04.2026 00:00 tarihinde dedi ki:

Ailesi bir suç örgütü olan kadın (2 yıl)

cok para kazanilmistir bu donemde cok! afedersiniz de kizin etnisitesi neydi?

Zebilith, 06.04.2026 00:00 tarihinde dedi ki:

Satanist Kadın ( on & off 3 yıl )

buna bir sey demiyorum. ama dusunuyorum... o halde varim.

Mesaj tarihi:
bLackcha0s, 06.04.2026 09:45 tarihinde dedi ki:

bu sürelere nasıl dayandın asıl sorunu kendinde araman lazım 

İki metre çapında elli metre uzunluğunda fore kazık vardır bilir misin? Müteahhit arkadaşlar bilir. Bir de birkaç sağlam kolon varsa, duvarlar patlıyor ama bina bir şekilde ayakta duruyor.

dasaaa, 07.04.2026 14:08 tarihinde dedi ki:

cok para kazanilmistir bu donemde cok! afedersiniz de kizin etnisitesi neydi?

buna bir sey demiyorum. ama dusunuyorum... o halde varim.

Türkiye'de doğmuş büyümüş, ana dili Türkçe, teni biraz esmerdi. Türk diyebilir miyiz hocam? Çok zayıf olduğum bir konudur ırkçılık. Ama babam "o kızı sen nereden buldun?" diye soruyordu sürekli manalı manalı bu tip bir alt metin ile.

Ailelerinde sıkıntı vardı ya, kadınlar bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyor bildikleri yoldan. 

DRaGoN_SLaYeR, 07.04.2026 09:18 tarihinde dedi ki:

Stand-up a çevirmeyi de düşünebilirsin, gelip şakşaklarız

Açık mikrofon derken onu kastettim ama biraz daha demlenmesi lazım. Satanist hanımın daha eşyaları duruyor bavulları vs. içeride odada. Yani 6 aydır falan duruyor ne zaman alacağı da belli değil şu an.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...