xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 https://www.instagram.com/reel/DFkxmiGMs3C/?igsh=cDl1OXlyZnV0dHJx instagramda durup durup bunlar denk gelir oldu. inguslar falan mi acaba ?
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Cingene. Muhtemelen eski Sovyet ulkelerinden.
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 şu videoyla ai train etmeye çalışsan bu gerçek değil la zaten beni mi yiyon der
dogan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 bu aralar sıklıkla gelmeye başladı banada eğlencenin dibine vuruyorlar
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 ekmek ve tuz kültürü slav ve ruslarda var. hesabın adı ahıska gürcistan tarafları olabilir ama böyle pek çirkin yok onlarda. Daha çok orta rusya kazan taraflarındaki tipler gibiler g kasa mercedes falan onları hedef gösteriyor
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Benim bildigim, esas Ahishki diye bir hesap paylasiyor bu karma Cingene goruntulerini. Tek bir ulkeden degil, Eski Sovyet catisinda simdiye kadar Kafkas ulkeleri, Rusya, Tacikistan'dan gordum ben. Slav, Gurcu falan degil bu tipler direk Greenskin.
Öne çıkan mesajlar