Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2025 Anime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Caguar, 12.01.2025 10:42 tarihinde dedi ki:

Kimetsu no Yaiba ne zaman çıkacak belli mi

resmi açıklaması yok ama leakler var eylül 2025 diyorlar ilk film için.

bu arada 3 film olacakmış bu son arc.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

2025 değil ama ongoing, Orb: On the Movements of the Earth çok güzel işlenmiş bir iş. Son zamanlarda beğendiği en güzel iş olabilir. Bu sezondan Sakamoto Days naysuu

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ameku süper gidiyor ya, tıp okumuş yazar zaten belli lol. Dr mike eleştirmeden duramaz normalde ahah. Cell at work reaksiyon videoları da çok iyiydi.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

baya bol kombat yaldır yaldır akıyor solo lvling de, elemanın girdiği tripler çok itici. Dünkü bok, herkese bi atar gider.

Orb: On the Movements of the Earth her bölüm ayrı güzel yaaawww

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

haftaya ilkbahar sezonu başlıyor. kış sezonunda baya güzel parçalar vardı aslında. sonuna kadar bitirdiklerim:

Akuyaku Reijou Tensei Ojisan - en güzel isekai türü 😄 50 yaşında adamın, otome game (potansiyel romantik eş olabilecek erkekleri tavlamaca oyunu) içerisindeki kötü kadın karakteri olarak yeniden doğması 😄 
Okitsura - aslında belgesel tadında bir animeydi benim için. Okinawa'nın ana adadan ayrı kalmasının sonucu oluşan farklı dil, söylemler, adetleri filan anlatıyor. İzmirlilerin simite gevrek, çekirdeğe çiğdem demesi gibi acaip acaip olaylar 😄 
Zenshuu - çizimleri güzeldi 🙂 

Mesaj tarihi:

geçen sezondan kusuriya ve kenshin'i zaten başlıklarında yazıyorum da onun dışında izlediklerim:

ameku md: house & colombo anime cidden tam istediğim şeydi, daha çekerler umarım

flower and ashura: hibike euphonium'un yazarındanmış diye öğrendim sonradan, ona benzer bir tat alıyordum zaten

my happy marriage: evan call ne yapmış diye bakarken rastgelmiştim, netflix'te varmış. hafif, yormayan bir seri

aparida: tavsiye edemiyorum, biraz generic. mc scumbag değil neyse ki.

hyakkano ve re: zero'ya ortalarından bir baktım da bilmiyorum en baştan başlar mıyım, belki sonra.

bu yeni sezondan şimdiden birkaç şey var, devamlar:

fire force: güzel başlamadı maalesef konunun gidişatını birşeye benzetemiyorum.

300 years slime: "nasıl da op oldum biri beni durdursun" sub-genresından nefret ediyorum ama işte bu ve itai istisna uyguladıklarım.

onun dışında mha spin-off gelecek ona bakacağım, bir de yeni:

rock is a lady's modesty: ojou-sama punk rock güzel başladı, takip edeceğim.

Mesaj tarihi:

lazarus ilk bölüm hoşuma gitti, bebop ve champloo havası aldım hoşuma gitti. 

bir de çin animesi çıkmış onu da merak edip izledim oda fena olmayacak gibi, bütçeyi ilk bölümlere özel ayırmadılarsa tarzı baya hoşuma gitti

• Yeni Oluştur...