Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 yaklaşık bir haftadır başlayan bir problem var monitörde. ilk başta Overwatch menü ekranında karşılaştım. sonra ekran kapalıyken (Windows'un 10 dk sonra ekranı kapatma özelliği) geri açtığımda karşılaşmaya başladım. bunu düzeltmenin tek yolu ekranı düğmeden kapatıp geri açmaktı. o zaman kendine geliyordu. ama artık hiçbir şey fayda etmiyor, monitörü kapatıp açsam da şu hatayla karşılaşıyorum. sanki darbe almış da kırılmış gibi bir görüntü var, ama monitörde darbe felan yok. Vatan'dan almıştım, 1 senesini geçmedi sanırım. götürsem tamir edilebilecek veya yeni monitör verilebilecek bir şey midir? yoksa otomatikman "çöp" sayıp atılır mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Ekran kartını başka monitörle denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 denedim. eski monitörü taktım onunla kullanıyorum şu an. şimdilik bu problemle karşılaşmadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 garantisi geçmemiş işte niye çöpe atasın ver geri bi baksınlar garantiden 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 fiziksel olarak kırılmadığı sürece garanti süresinde değişim ya da tamir yaparlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 ekrandaki barkodu okutmayi denedin mi? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 dün Vatan'a gittim, "kutusuyla getirin biz ilgilenelim" dediler. kutusunu atmışım herhalde yok. LG yetkili servisine götürdüm. sanırım monitörün paneli bozulmuş. garantiden yeni monitör verecekler gözüküyor. umarım ek bir masraf felan çıkartmadan hallederler. dasaaa, 30.12.2024 16:07 tarihinde dedi ki: ekrandaki barkodu okutmayi denedin mi? şuraya yönlendirdi beni: https://www.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 evimde merdivenaltı kutu odası gibi birşey o yüzden, garanti bitmeden hiçbirşeyi atmıyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar