Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 GokTuRK, 13.12.2024 07:52 tarihinde dedi ki: Geralt vardır umarım. Ciri iyi hoş da Geralt ın olmadığı witcher ı kim ne yapsın… fragmanın sonunda geralt konusuo 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Benim Witcher 3'ün sonunda Ciri de Geralt da muhtemelen ölmüşlerdi. Roleplay adına yeni oyunu oynamayacağım. 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Shadow, 13.12.2024 17:59 tarihinde dedi ki: Ya ben de benzer şekilde Skyrimi zaman içinde 150-200 saat oynadıydım ama halen İlk bikaç şehiri geçmişliğim yok, hep böyle çiçek böcek topla maden kaz kılıç yap falan derken oyunun ortasını da sonunu da göremedim. steamden special edition hediyesi geldiydi acaba kursammı 10 küsür sene sonra oynanır mı modsuz nesiz? düz versiyonda atölye varda bu specialda yok. @Sam ne dersin panpa? oynanır tabii, ben modsuz oynadım şahsen vaktinde. modlu istersen modlu da oynanır, bayağı dramatik değiştiren grafik modları vardı. knox, 13.12.2024 18:46 tarihinde dedi ki: taso? ciri, play "toss a coin to your witcher" cerılt yerine ciri lead abi, konuk cerılt'ı da anri cavill skinle değiştirsinler. best of both worlds. ciri'ye o zırh daha çok yakışmış, direkt wishlist'e atarım. 2025'te çıkarabilseler keşke. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 ciri'nin evrimi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Ekside gordugum gulduren yanakli ciri yorumu: Cirin Ciringil 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Cirilla Fiona Elen Riannon, Lady of Time and Space, Empress of the Nilfgaard and Lady of Cintra .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 umarım ciri'nin de üçlemesi olur, tek oyunla bırakmazlar. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 bunu da woke culture a kurban edeceğiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 abi ne alakası var şimdi 3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Adamlar kitaplarla paralel gidiyor diye okuyorum. Doğruysa, güzel bir hareket. Bu kadar büyük bir gerald franchise'ı varken yürek ister. Gerald isteyenler için de remastered'lar geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 oyunlar kitapların sonrasında geçiyor zaten. bide şu woke muhabbetlerinden nefret ediyorum. O kadar boş triggerlanıyorlar ki. İnsanlarda hala yiyor bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 FOR THE LION CUB OF CINTRA, BITCHES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 oyun ilk çıkan mod cirinin tipini düzeltme olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Grego, 14.12.2024 09:59 tarihinde dedi ki: bunu da woke culture a kurban edeceğiz gibi. kardesim iyi soyledin, 31 cekemeyecegim ana karakter istemiyorum ben artik oyunlarimda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 2028'de oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 https://www.purearts.com/en-eu/products/prestige-line-the-witcher-3-wild-hunt-ciri-of-cintra-1-2-scale-statue 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Ciri magic deki planewalker lar gibi bisey değil mi? Witcher lık bildiğin amelelik onun için ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Sparkcaster, 14.12.2024 18:28 tarihinde dedi ki: kardesim iyi soyledin, 31 cekemeyecegim ana karakter istemiyorum ben artik oyunlarimda evlendin mi lan spark, bu tam bir evli erkek farkındalığı sanki. böyle tepeden bir anda gelmiş ve yılların tortusunu aniden almaya çalışmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 fenris, 15.12.2024 12:27 tarihinde dedi ki: Ciri magic deki planewalker lar gibi bisey değil mi? Witcher lık bildiğin amelelik onun için ya... baba mesleği duygusal bağı hesabı yoksa evet ciri kadar op bir karaktere saçma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 ses aktoru degismis cirinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 The Witcher 4 dev CD Projekt Red talks Ciri fan reaction, playable Geralt coyness, and if the game will honour your previous choices "We're not suddenly making up stuff just because we want to." https://www.eurogamer.net/the-witcher-4-dev-cd-projekt-red-talks-ciri-fan-reaction-playable-geralt-coyness-and-if-the-game-will-honour-your-previous-choices 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 CD Projekt had to nerf Ciri for The Witcher 4 after she fully unlocked her spacetime teleportation powers in the previous game: 'Something totally happened in-between' PCGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar