Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 4

Sam

Öne çıkan mesajlar

Shadow, 13.12.2024 17:59 tarihinde dedi ki:

Ya ben de benzer şekilde Skyrimi zaman içinde 150-200 saat oynadıydım ama halen İlk bikaç şehiri geçmişliğim yok, hep böyle çiçek böcek topla maden kaz kılıç yap falan derken oyunun ortasını da sonunu da göremedim.

steamden special edition hediyesi geldiydi acaba kursammı 10 küsür sene sonra oynanır mı modsuz nesiz? düz versiyonda atölye varda bu specialda yok.

@Sam ne dersin panpa?

oynanır tabii, ben modsuz oynadım şahsen vaktinde. modlu istersen modlu da oynanır, bayağı dramatik değiştiren grafik modları vardı.

knox, 13.12.2024 18:46 tarihinde dedi ki:

taso? 😛

ciri, play "toss a coin to your witcher" 😄

cerılt yerine ciri lead abi, konuk cerılt'ı da anri cavill skinle değiştirsinler. best of both worlds.

ciri'ye o zırh daha çok yakışmış, direkt wishlist'e atarım. 2025'te çıkarabilseler keşke.

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster, 14.12.2024 18:28 tarihinde dedi ki:

kardesim iyi soyledin, 31 cekemeyecegim ana karakter istemiyorum ben artik oyunlarimda

evlendin mi lan spark, bu tam bir evli erkek farkındalığı sanki. böyle tepeden bir anda gelmiş ve yılların tortusunu aniden almaya çalışmış gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

The Witcher 4 dev CD Projekt Red talks Ciri fan reaction, playable Geralt coyness, and if the game will honour your previous choices

"We're not suddenly making up stuff just because we want to."
https://www.eurogamer.net/the-witcher-4-dev-cd-projekt-red-talks-ciri-fan-reaction-playable-geralt-coyness-and-if-the-game-will-honour-your-previous-choices

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...