sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 İlki çok kötüydü bundan da bi beklentim yok artık. Alfanın çükü kaldı aklımda bbc'ci miyim neyim shfjshd 2
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 ekrana vura vura bambam koşuyodu ondandır Spoiler attack on titan havası vardı aslında herkes çıplak olunca, orası çok iyidi. zayıflar ve sürüngenler falan da iyiydi. ama hamile muhabbeti falan oeh. bi de sondaki ekip çok alakasızdı ya konseptten. guy ritchie filminden zıplayıp gelmişler zombi filmine.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 sinemaya gitmeye vakit bulamamıştım. geçen izledim iyi ki gitmemişim de. zombi filminden daha çok sanatsal bir deneme filmi olmuş sanki. çok kötü değildi ama hayalimdeki 28 yıl sonra filmi de değildi 1
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2025 yeni izledim de dendiği kadar kötü olamaz sanıyordum ama o kadar kötüymüş gerçekten de. çekilmese de aklımda eskisi gibi kalsaydı keşke. Spoiler paris'e yayılmıştı ikinci filmin sonunda, onu retconlamışlar hadi neyse kabul ettik illa gene ingiliz hikayesi olsun diye, peki. sorun yok. setting de tamam babayla oğlun seferi sorun yok hala. enfekteler mutasyona uğramış speciallar türemiş ona da tamam. çocuğun annesiyle beyinsizce yolculuğa çıkmasından itibaren tepetaklak aşağı gitti. akılla değil twitch plays şeklinde alınan kararlar dibindeki alfaya kurşun sıkmayı reddeden askerler. tek başına hayatta kalmayı geçtim 1350 imiş gibi kemik katedrali kuran adam. alfayı ısrarla öldürmeyi reddetmeleri. bebeği almaları vs. jimmy savile taklitçilerini bile yadırgamadım sonda o kadar koptum ben son çeyreğinde filmin. ikinci filme de tv'de gelince bakarım artık sırf görmüş olmak için de benim açımdan ikinin bittiği yerde kalsaydı hikaye daha mutlu olurdum. çekilsin diye ısrar etmeseymişim keşke.
Öne çıkan mesajlar