Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Transfer sezonu gelse de çekirdeklerimizi alıp yeni sezonun En Nesrinlerini, Jimanskilerini efendime söyleyeyim Diego Karloslarını görsek.

Gerçi Jimanski Acun Ilıcalı ölçeğinde fazla genç kalıyor. Daha bir veteran birisini bulmak lazım o pozisyona.

• Kustum 2
Mesaj tarihi:

Bu rezaletin tek sorumlusu @kizillelma 'dır arkadaş!

Onun isteği ve zoruyla son 3 senedir başlığı ben açıyorum ve 3 senedir GS şampiyon oluyor, göklerden gelen bir karar var!! kesin kuru bir yer kalıyor!

Mesaj tarihi:

Kadın futbol takımını bile toksik hale getirdi adamlar. Cidden bu kadar aglak bir yonetim olamaz. Yeter artık koskoca camiada elini taşın altına sokacak bir tane adam yok mu ya. Şu kongredeki çocuk sesli tombik eleman bile bunlardan iyi yönetir ya. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Morinyo da ne yüzsüz çıktı be abicim, ulan hala YAPI diyor bu maçta yapılık hakemlik bişey mi vardı bre denyo!

İsmail hocam hakkını helal et 😪

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Shadow, 4.05.2025 21:26 tarihinde dedi ki:

Bu rezaletin tek sorumlusu @kizillelma 'dır arkadaş!

Onun isteği ve zoruyla son 3 senedir başlığı ben açıyorum ve 3 senedir GS şampiyon oluyor, göklerden gelen bir karar var!! kesin kuru bir yer kalıyor!

Yeni fitbol yılı için yine sen aç başlığı.
Yine ikinci bitirelim.

Yapının kirli oyunlarına karşı dik durarak …

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

Fenerbahçe'nin İçişleri Bakanlığı'na açtığı tazminat davasında İstanbul Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nin atadığı bilirkişi raporunu sundu. Rapora göre; Fenerbahçe'nin 3 Temmuz 'Kumpas Davası' nedeniyle uğradığı zarar 42 milyon euro ve 103 milyon TL olarak kayda geçti.

Mesaj tarihi:

Ali Koç'un geçen yılki, duygusal,  "ne başardığınızın farkında değilsiniz, şampiyonluğu bir hafta geciktirdiniz" konuşmasının videosunu koyacaktım da bulamadım. 

Tebrikler iki yıl üst üste başardınız. 💛💙

• Haha 1
  • Kustum 1
  • Yeni Oluştur...