Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 02.02.2025 19:37 tarihinde dedi ki:

Rize çok daha iyi paslasiyor daha iyi oynuyor. Sürekli uzun atıyoruz öne. 

rizenin bizim ceza sahasında yaptığı pasları biz yapamıyoruz.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

aynen, yabancı var operasyonu başlamış.

adam topa bile bakmıyor, tutup indiriyor işte adamı. burada en fazla 2. sarı kart tartışılır penaltı net.

S-H tarafından düzenlendi

rize 0,24 gol beklentisiyle 2 gol atmış. rizenin ilk gol klas ekstra bir goldü ama ceza sahası önünde bu kadar kolay pas yapıp şut atamamaları lazım. bir de şuanki performanslarına göre ismail>amrabat.

Mesaj tarihi:

höjer önce kaleci tarıkın tırnağı değdi diye 2 dakika yerde yattı. sonra ben öldü sandım 4 dakika falan yerde yattı sürüklenerek kenara çıktı ve depar atarak oyuna girdi. 

sonrasında ghezzal oyundan çıkacağını görünce bir anda sekmeye başladı ama ne sekmek, yürüyemiyor bile bacağı falan düştü sanırım o arada 😄

hakemler her zaman şu seviyde oyun yavaşlatanlara böyle çat çat yapıştırsa kartları ligin kalitesi 5 kat falan artacak. oyun oynanmıyor ki sahada rizeliler yatıyor bizimkiler topu oyuna sokmaya çalışıyor sürekli.

• Like 1
Liebe, 02.02.2025 20:58 tarihinde dedi ki:

sonrasında ghezzal oyundan çıkacağını görünce bir anda sekmeye başladı ama ne sekmek, yürüyemiyor bile bacağı falan düştü sanırım o arada 😄

ben de zaman geçirdiği için atıldı sandım ama f**k off demiş hakeme, story atmış dingil.

Mesaj tarihi:

Mou 2. devre tüm tuşlara bastı, kenarda hücumcu kalmadı herkes sahadaydı çok şükür döndü maç yoksa büyük rezillikti.

Özellikle Skriniarı çok beğendim, keşke Osterwolde sakat olmasaydı ve Kenar Stoper olarak solda o oynasaydı Leventin yerine. 

Herkes eleştiriyor ama 3-4-1-2 gayet güzel olacak gibime geliyor, sadece sol kenar stoper sorun şu anda bir de Fred-Ambarat-Sebastian 3lü göbeği yeterince üretken değiller. Belki Tadiscayı Sebanın yerine koyup, Sebayı Fredin yerine ve Fredi de Ambaratın yerine çekebiliriz.

Hoca gizli liberoyu çok geriye çekiyor stoperlerin de  içine giriyor ve öne direk pas yapamıyor o adam, ne Ambarat ne de sonra oraya geçen Fred yeterince iyi paslar çıkaramadılar. Acaba Medinayı alabilsek oraya ilaç olurmuydu bilinmez...

Mesaj tarihi:

skriniar tamam ayağı iyi adam tecrübeli eyvallah ama aşırı ağır. bizim ligde içinden geçerler onun. bonucciden farkı yok.
diego biraz daha dengeli sanki. djiku diego osterwolde herkes sağlamsa ideal üçlü olur.

bugün levent ile oğuzda fena oynamadı ben beğendim. birde dediğiniz gibi 3lü oynayacaksak ortada amrabat olmuyor. fred + şimanski/ismail daha iyi olabilir.

taliscadan ben pek ümitli değilim.

Mesaj tarihi:

fck off küfür mü değil mi karar verin artık. 

bjk ye kırmızı çıktı böyle, şimdi rizeye de çıktı. Aynısı fb ye olunca bir halt olmadı? 

küfür ise herkes atılsın bir zahmet.

stupid faul'den kırmızı gördük nasıl bir halt olmadı?  

hatta caner etmediği küfürden bile atılmışlığı var, bi şey yazıyosunuz bari arkasına önüne bi bakın.

Mesaj tarihi:

Eleman ironi yapmış olabilir bu arada storyde. Hemen gaza gelmemek lazım. Ben önünü ardını izledim hakeme bir sözü bile yok adamın. Hatta tadic bile engel olmaya çalışıyor kart yemesine adam sakat diye. 

• Yeni Oluştur...