Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2025 (düzenlendi) Etki tepki meselesi biraz. Milyonluk hocanizin geldigi gunden beri agzindan GS lafi cikmayan tek bir mac var onunda sonucunu biliyorsunuz. Ocak 12, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 1
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Öyle bir hayal dünyası yaratmışsın ki kafanda kendi takımının ne açıklamalar yaptığını, ne yalanlar attığını görmüyorsun bile. gs puan avantajını eline geçirene kadar sezon öncesinden başlayarak fb maçlarının devre arasında bile saldırıda bulunuyor. he etki tepki sezonu feneri şampiyon yapacaklar. 1
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Kimin hangi hayal dunyasinda yasadigini forumdaki atilan mesajlardan gormek gayet mumkun.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Kalbi Fenerbahçe ile atan erkeklerin sevgilileri ile müsabaka izleyemediği dönem.. 1
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 (düzenlendi) çağlar sakızına zıçam Ocak 13, 2025 Shadow tarafından düzenlendi 1
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 (düzenlendi) ulan çıkar Cekoyu koy Cenki, çıkar Tadiçi koy M.Hakan veya İrfanı. bu ne abicim emekli maaş kuyruğu gibi koşamıyor ikisi de işte. neyse kaleci hatasından attık bi tane, ama yine de riskli skor. Ocak 13, 2025 Shadow tarafından düzenlendi 1
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 fenerin gollerini gördümde allah kimseye böyle kaleci vermesin lol ya, kornerde boşa çıkar, önündeki adamlara al da at diye pas verir. Sonra da yeri dövüyor ahaha.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Fenerbahçe ve Eintracht Frankfurt, Lucas Silva Melo transferi için anlaşmaya vardı! Fenerbahçe oyuncunun temsilcisi ile sözleşme görüşmelerine başladı. Y.S. https://www.transfermarkt.com.tr/tuta/profil/spieler/546213
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Yabancılar yıldızlarımızı almaya devam ediyorlar. Torino, Fenerbahçe'den Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı. Yağız S.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 kizillelma, 16.01.2025 16:53 tarihinde dedi ki: Yabancılar yıldızlarımızı almaya devam ediyorlar. Torino, Fenerbahçe'den Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı. Yağız S. son yılların en büyük kazığı. gelmeden önce bile çok uzun süre formsuzdu zaten, bi de çuvalla para verildi. futbol ahlakı da hiç yokmuş, bir gram çabalamadı, formayı kapmak için efor sarfetmedi, aldığı süreleri çöp etti. umarım kiralık değildir 3-5 ne veriyolarsa satılır.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Joao Felix J. Mourinho ile görüştü … 1
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 S-H, 16.01.2025 18:48 tarihinde dedi ki: futbol ahlakı da hiç yokmuş, bir gram çabalamadı, formayı kapmak için efor sarfetmedi, aldığı süreleri çöp etti. Benim ilk röportaj yaptığım kişiydi ya Cengiz... İdmanda diğer çocukların arasında "Oha kim lan bu?" dedirtiyodu. Aşırı utangaçtı. En son ses kaydını kapatıp "Eee hangi takımda oynamak istiyon?" diye sormuştum "Oğbi ben hiçbirinde oynamak istemiyom. Avrupalara gitçem ben" dediğinde acayip umutlanmıştım. Kerata öyle böyle bozmadı. Önünü sonunu alamadık.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 S-H, 16.01.2025 18:48 tarihinde dedi ki: son yılların en büyük kazığı. gelmeden önce bile çok uzun süre formsuzdu zaten, bi de çuvalla para verildi. futbol ahlakı da hiç yokmuş, bir gram çabalamadı, formayı kapmak için efor sarfetmedi, aldığı süreleri çöp etti. umarım kiralık değildir 3-5 ne veriyolarsa satılır. Valla ben iyi parlayacak diye düşünüyordum, bu artık son şans deyip abanır diyordum. Formda olduğu dönem çünkü bayağı efsane oynuyodu. Sahaya bakıp "aha sahada yıldız var" diyordun izlerken. Belki o primeına dönmez ama yine sağlam oynar diyodum, olmadı bi türlü. Kafada futbolu bitirmiş heralde.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 (düzenlendi) https://www.transfermarkt.com.tr/strahinja-pavlovic/profil/spieler/574671 Ocak 16, 2025 kizillelma tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 Ara transferde gelecek fitbolcu sayısı beş olabilir ..
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 https://www.ntvspor.net/foto-galeri/fenerbahce-nin-kasasindan-cikacak-para-belli-oldu-iste-diego-carlos-un-maliyeti-678b4ecb02a29803f72f41fb/1 Sözcü'de yer alan haberde, Fenerabahçe'nin bu transfer için 7 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro bonus karşılığında Aston Villa ile anlaşma sağladığı aktarıldı. Futbolcuya da 3.5 milyon euro maaş ödeneceği ifade edildi.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 22 milyon Euro yu Milan reddetmiş…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Zaten gelmezdi adam, daha 23-24 yaşında ne işi var TRde o klasmanda adamın.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Gurme fenerlilerin en başından beri bildiği üzere puan kaybı için tüm şartlar oluştu. Hakemle faul gerginliği üstüne rakip kırmızı gördü, yan hakem net korneri vermedi falan saçma sapan şeyler olmaya devam ediyor sahada. 1 1 veya 0 0 golsüz beraberlik yüklendi. 1
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Furbolda late tackle muhabbetine duzenleme gelmesi gerekiyor da iki durumda da fenerli oyuncu gecirmis gibi rakibine. Ikisinden birini tercih etsem ilki daha temizdi. Ama ayak basmaya direk kirmiziyi verirken Konya'da da verseydi keske bunlari. Fener illa atar birazdan ADS'nin capi belli de gene sabah aksam hakem konusulacak bir mac haline dondu. Ilk yaridan at bitir bir GS taraftari olarak muhabbet uzamasin derim su maca. Kimsenin puan kaybi filan bekledigi yok. Sabah aksam Mou ve onun Turkiye onyargisini dinlemek zorunda da kalmayiz.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 ilk yarı dzekoyu kornerde güreş gibi tutup yere seriyorlar devreye girmeyen VAR 2 golü iptal etti, kapattırmayacaklar puan farkını. 1
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Sotto, 19.01.2025 20:28 tarihinde dedi ki: Furbolda late tackle muhabbetine duzenleme gelmesi gerekiyor da iki durumda da fenerli oyuncu gecirmis gibi rakibine. Ikisinden birini tercih etsem ilki daha temizdi. Ama ayak basmaya direk kirmiziyi verirken Konya'da da verseydi keske bunlari. Fener illa atar birazdan ADS'nin capi belli de gene sabah aksam hakem konusulacak bir mac haline dondu. Ilk yaridan at bitir bir GS taraftari olarak muhabbet uzamasin derim su maca. Kimsenin puan kaybi filan bekledigi yok. Sabah aksam Mou ve onun Turkiye onyargisini dinlemek zorunda da kalmayiz. İkincisi net faul de ilki gerçekten adam topu kesmiş üstüne ikisi de durmaya çalışıyor sonrasında minicik bir temas şu %100 tertemiz top kesmeye engel olmamalı.
Öne çıkan mesajlar