Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

takıma destek çıkılmalı tabi ama arda'dan gelen parayı cengiz'e gömen, ferdi'den gelen parayı en nesriye gömen üstüne üstlük yerini de doldurmayan yönetime istifa demekten daha büyük bir destek düşünemiyorum.

+ samet ıslıklanması. umarım bir daha fenerbahçe formasını da milli takım formasını da giyemez.

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 14.12.2024 19:22 tarihinde dedi ki:

o değil de hull city düştü. acun aldığının yarısına satmak zorunda falan kalacak herhalde. halbuki bir şekilde premier lige çıksa değeri ona katlanırdı. 

Türkiye'ye benzemiyor tabi orası, birileri yürü ya acunum diyip ittirmeyince böyle sıvıyormuş demek ki.

Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ki Elnesyrinin C7 vari hava üstünlüğü ile bala göte kurtulduk şimdilik, bakalım çekirge nekadar daha sıçrayacak...

Becaonun dizi fenaydı sezonu kapatmazsa iyidir, Livanın durumu göremedim o da  büyük eksiklik olacaktır.

Paso dırdır edilen Şımanski-Fred ikilisi canını dişine takıp oynadılar ortasahada yine, varsın gol atamasınlar.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

ggwp devre arasında yollanacağından bahsediliyordu artık kesin sepetlenir. bu yıl stoperlerimizin performansı çok düşük, neredeyse hepsi hiç olmayacak yerde hata yaptılar. çağları da beğenmiyorum ben güven vermiyor bana, morinyonun arkadaşı samet hakkında daha fazla bi şey demek istemiyorum onu da geç, djiku da geçen yılki gibi formda değil, bize net beton gibi iyi bi stoper lazım. ama aliyle acun kesin gidip şovmen merih'i almaya çalışır.

yine kafalarda soru işareti bırakmayacak net bir sol bek ihtiyacımız var, onu da becerebileceklerini sanmıyorum. hatta sol bek bakarken osayiyi bile elden kaçırabiliriz, hala anlaşma sağlayamadılar, 3-5 kuruşun pazarlığını yapıp oyuncuyu kaybedip üzerine 5 tane transfer yapıcaz gibi bir his var içimde.

orta sahaya fred alternatifi medina deniliyordu, yazın çok konuşuldu ama o transferi de vaktinde bitiremediler, sanırım medina bir süredir süre alamıyormuş maç eksiği de var. soru işareti bir transfer, gerçekleşecek mi faydalı olacak mı belirsiz.

forvet hattımız da 40 yaşında ceko dedeme emanet, nazar değmesin müthiş bir profesyonel hala maç kurtarıyor, klas goller atıyor ama bi yığın da gol kaçırıyor. 38 yaşında anca bu kadar olur zaten canı sağolsun suçu yok. en nesyri hiç güven vermiyor, gerçekten ayağı yok gibi top süremiyor, net bir bitiriciliği yok, söylentilere inanmıyorum ama doğruysa alıcısı varsa hemen satılsın yerine daha bitirici biri alınabilir.

ben genel olarak başarılı bir ara transfer dönemi geçireceğimizi düşünmüyorum.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

yönetimi kovabilecek olsak aralıkta ligi hemen bitirelim de yenisine başlayalım derdim, rezil bir fenerbahçe var. 

edit: 'gibi' silindi.

devre arasında konuşulan kurtarıcı transferler; defansa şovmen merih,  gol yollarını çözmek için de yıllardır rekabetçi futbol oynamayan talisca. survivor'a bile kadro kuramayan acunu yaverin yaparsan transferin de böyle olur. ne diyelim önümüzdeki sezonlara bakıcaz.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

hakemi yazalım

Fenerin golünden önce canere yapılan faul ve sarı.

Eyübün iptal golü temiz.

Devre arası nesrinin rakibe kafası var, hakem görse sarı, kırmızı da verse bir şey denilemez.

Osayiye yapılan, çalınabilecek penaltı var. Verilse kimse bir şey demez. 

Son zamanlarda artılar hep fenere , gs ye . İşte böyle olunca ben sezon sonundan kalan, 2 takımı da küstürmeyelimin devam ettiğini düşünüyorum. Malesef takımları bırakmıyorlar neyse o puanı alsın. 

Gerçekten mide bulandırıyor bu durum. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...