Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 daha ligin yarısı bile bitmedi. acun, 24m euroya almış hull city'yi. bu sezon philogene'i 16m euroya sattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 2 maç fazlasıyla sonuncu galiba öyle yazmışlar ekşide. Çok zor buradan çevirmesi. O elemandan da çok büyük beklentileri vardı ama sözleşmesi patlattı. Adamların alma opsiyonu varmış çekip aldılar. Yoksa kat kat fazlasını umut ediyordu acun ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 "Bize, dünyanın en eşsiz camiası olan Fenerbahçelilere düşen görev, kulübümüze destek olmak, takımımızın şampiyonluk mücadelesine zarar verebilecek her türlü davranış biçiminden uzak durmaktır." - Aziz Yıldırım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Destek vere vere bizde daha fazla destek kalmadı bitti hepsi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 takıma destek çıkılmalı tabi ama arda'dan gelen parayı cengiz'e gömen, ferdi'den gelen parayı en nesriye gömen üstüne üstlük yerini de doldurmayan yönetime istifa demekten daha büyük bir destek düşünemiyorum. + samet ıslıklanması. umarım bir daha fenerbahçe formasını da milli takım formasını da giyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 ahmedinejad, 14.12.2024 19:22 tarihinde dedi ki: o değil de hull city düştü. acun aldığının yarısına satmak zorunda falan kalacak herhalde. halbuki bir şekilde premier lige çıksa değeri ona katlanırdı. Türkiye'ye benzemiyor tabi orası, birileri yürü ya acunum diyip ittirmeyince böyle sıvıyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 mou effect saçma sapan oyuncu değişiklikleri sebebiyle hakkımız doldu ve sakatlıktan dolayı 10v10 oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Neyse ki Elnesyrinin C7 vari hava üstünlüğü ile bala göte kurtulduk şimdilik, bakalım çekirge nekadar daha sıçrayacak... Becaonun dizi fenaydı sezonu kapatmazsa iyidir, Livanın durumu göremedim o da büyük eksiklik olacaktır. Paso dırdır edilen Şımanski-Fred ikilisi canını dişine takıp oynadılar ortasahada yine, varsın gol atamasınlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 bu oyunla biz daha çok puan kaybederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Becao sezonu kapatmış, kına yaksın Morinyo. Hemen koyar Sameti takıma geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 maç sonunda bu galibiyeti arkadaşım samet akaydın'a armağan ediyorum dedi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 @Shadow tam toksik taraftarsın ha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Bir sol bek ve sol ayaklı bir CD alınmalı. Bulmak zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 bulmak zor değildir de , bu yönetimin bulma olasılığı çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Müsabaka sonunda Yusuf en-Nesyri oldukça duygusaldı . ” Paticikte hakkımda yazan Shadow o yazdıklarını siler mi ? Sanmam.” dedi .. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Rodrigo Becao’ya sağ diz ön çapraz ve iç yan bağlarında total yırtık. Maalesef altı ay sürecek bir tedavi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 (düzenlendi) ggwp devre arasında yollanacağından bahsediliyordu artık kesin sepetlenir. bu yıl stoperlerimizin performansı çok düşük, neredeyse hepsi hiç olmayacak yerde hata yaptılar. çağları da beğenmiyorum ben güven vermiyor bana, morinyonun arkadaşı samet hakkında daha fazla bi şey demek istemiyorum onu da geç, djiku da geçen yılki gibi formda değil, bize net beton gibi iyi bi stoper lazım. ama aliyle acun kesin gidip şovmen merih'i almaya çalışır. yine kafalarda soru işareti bırakmayacak net bir sol bek ihtiyacımız var, onu da becerebileceklerini sanmıyorum. hatta sol bek bakarken osayiyi bile elden kaçırabiliriz, hala anlaşma sağlayamadılar, 3-5 kuruşun pazarlığını yapıp oyuncuyu kaybedip üzerine 5 tane transfer yapıcaz gibi bir his var içimde. orta sahaya fred alternatifi medina deniliyordu, yazın çok konuşuldu ama o transferi de vaktinde bitiremediler, sanırım medina bir süredir süre alamıyormuş maç eksiği de var. soru işareti bir transfer, gerçekleşecek mi faydalı olacak mı belirsiz. forvet hattımız da 40 yaşında ceko dedeme emanet, nazar değmesin müthiş bir profesyonel hala maç kurtarıyor, klas goller atıyor ama bi yığın da gol kaçırıyor. 38 yaşında anca bu kadar olur zaten canı sağolsun suçu yok. en nesyri hiç güven vermiyor, gerçekten ayağı yok gibi top süremiyor, net bir bitiriciliği yok, söylentilere inanmıyorum ama doğruysa alıcısı varsa hemen satılsın yerine daha bitirici biri alınabilir. ben genel olarak başarılı bir ara transfer dönemi geçireceğimizi düşünmüyorum. Aralık 16, 2024 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 hikaye hikaye işler. takım top oynamıyo başkanlar buluşsa ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 hakem super he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 J.M: "Sanki benden önce şampiyon oluyordunuz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 (düzenlendi) Eyubun golu buz gibi goldu sanki? Yazik oldu Akbabaya severim. Aralık 20, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 ohhh be kurtulduk aliden böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 (düzenlendi) yönetimi kovabilecek olsak aralıkta ligi hemen bitirelim de yenisine başlayalım derdim, rezil bir fenerbahçe var. edit: 'gibi' silindi. devre arasında konuşulan kurtarıcı transferler; defansa şovmen merih, gol yollarını çözmek için de yıllardır rekabetçi futbol oynamayan talisca. survivor'a bile kadro kuramayan acunu yaverin yaparsan transferin de böyle olur. ne diyelim önümüzdeki sezonlara bakıcaz. Aralık 20, 2024 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 hakemi yazalım Fenerin golünden önce canere yapılan faul ve sarı. Eyübün iptal golü temiz. Devre arası nesrinin rakibe kafası var, hakem görse sarı, kırmızı da verse bir şey denilemez. Osayiye yapılan, çalınabilecek penaltı var. Verilse kimse bir şey demez. Son zamanlarda artılar hep fenere , gs ye . İşte böyle olunca ben sezon sonundan kalan, 2 takımı da küstürmeyelimin devam ettiğini düşünüyorum. Malesef takımları bırakmıyorlar neyse o puanı alsın. Gerçekten mide bulandırıyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar