kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Hocanın oynatmaya çalıştığı oyundan şikayetim yok. Daha oturmadı . Ancak sol bek olmamasını hala anlamakta zorlanıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 24 maçta oturtamadıysa valla işi zor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 (düzenlendi) geçen sene izlediğimiz oyundan sonra , daha iyisini yapacak diye yıldız hoca getiriyorsun. takımdaki herkes geriye gidiyor. bu saatten sonra kimse sistem oturtacak diye beklemez. geçen sene iyi oynayan kadroda elinde , 1 maç aynı diziliş aynı sistemi denemedi. bu tabiki hocaya yazmaz hocanın gelmeden önce böyle olduğunu biliyorduk. sistemsiz yönetime yazar. gerçi azizde seçilse yine Mourinho gelecekti o ayrı Aralık 11, 2024 yusema tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 İsmail Kartal olsa da geçen seneki gibi olmazdı. Ferdi gitti en baştan mesela. Ama bu kadar da kötü olmazdı ya. Sorun hocalarda değil kesinlikle Ali Koç zihniyetinde. Bu acun macun gitmeden Ali Koç gitmeden hiç bir şey düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 “ Televizyondaki uzmanlar sol bekte kimi oynatacağımı açıklasın “ José Mourinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 ferdi ve yedek bats gitti. kostic , maxim , neysri , amrabat geldi. hepsi geçen seneki 11i zorlayacak iyi oyuncular. tamam solda ferdi büyük kayıp ama oyun olarak bu kadar geriye düşmezdik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Her maç sonu manşet vermeyi bıraksa da işine odaklansa artık. Takımın bir şey oynadığı da yok, mücadele de yok. Çözemiyorsa bıraksın. İlla ki çözen bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 FuCKiR, 11.12.2024 19:28 tarihinde dedi ki: Ben artık fenerin iyi futbolla alakasını gerçekten kenara bırakıyorum. Abi mücadele falan da yok. Öyle takılıyorlar sahada. Hani maç var stadda buluşalım ter atalım demişler o ne lan halısahada gece maçı mı bu, ter atalım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 olum bugün 61dk, al dursunu oynat, terden fazlasını yapardı şimanski yerine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Bu Samet milli macta da kendi kalesine geri pasla muthis gol atmamis miydi, yoksa baskasi miydi o? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Evet o Samet .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 (düzenlendi) Haha yahu dersini almistir dersin ama yok. Bir de kaleciyi sucluyor hemen. TR’de boyleleri odullendirildigi icin sasirmadim. Aralık 12, 2024 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 (düzenlendi) Sadece Bilbao maci ve milli mac olsa yine iyi. Ligte de sanirim 2 kere benzer hata yapti. Hatta FT doneminde 6 ay Panathinaikos a kiralandiginda adamlarin liderlik macinda da aynisini yapti. Geri pastan gol yedirmede istikrar abidesi. Bi yorumcu tv de sunu soylemis zaten asdfsds "Samet; şimdi Mourinho’nun başını yaktı, öncesinde Jesus’un başını yaktı, İsmail Kartal’ın başını yaktı, A Milli Takım’da Montella’nın başını yaktı, Panathinaikos’ta Fatih Terim’in başını yaktı!" Sametten geri paslar Fazlasi da vardir ama bunlar ilk etapta direk cikanlar Spoiler Aralık 12, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 abv samet, ne diyelim bu malı transfer edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 samet bu geri pas dışında hatasız oynadı diyolar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Ne farkeder? Yaptığı hata sonrası maç 5. dakikada bitti. Takımın direnci düştü, seyirci maçı bıraktı Samet/Yönetim'e odaklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 (düzenlendi) zorluğu yüksek eşit giden bir maçta böyle bir hata yapmak bütün takımı dağıtıyordur. yukarıda sıralamışlar zaten buna benzer hatayı zaten sürekli yapıyor, geri pas hatası dışında da sürekli gol yediriyor, korkunç bir defans ve yönetim bu adamla sözleşme uzatmayı düşünüyordu(belki hala düşünüyor), akıl alır gibi değil. bunu takımda tutan yönetime ve ısrarla oynatan mou'ya yazar, bu kaçıncı hata sayamadım artık. mou diyor ki 'samet, diğer stoperlere göre geriden oyun kurmada daha becerikli', ya neyini gördün sametin, nerede ne pas atmış oyun kurmuş. şu açıklamaları aklım almıyor. mourinho'nun otobüs çekmeli, sıkıcı defansif futboluna da herkes razıydı ama onu da beceremiyoruz. gelen geçen 2-3 atıyor hatta üstüne 2-3 de kaçırıyorlar. e hadi yediğinden fazlasını atıyosun desen o da yok, bitiricilik konusunda takım rezil halde. bence mou tazminat peşinde değil bildiğin kötü, tsl gibi bi lig için bile yetersiz performansı, bunu da bile isteye yaptığını sanmıyorum. yönetim de umarım hemen istifa eder, ali koçla olmadı, olacağı da yok. takım kötüye giderken iyiye çevirecek refleksi de hiçbir zaman gösteremedi. Aralık 12, 2024 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Mou maçtan sonra öyle böyle sacmalamamis. Anladığım kadarıyla medyanın ilgisini takimin üzerinden kendi üzerine çekmeye calisiyor yoksa bu kadar sacmalanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 S-H, 12.12.2024 15:54 tarihinde dedi ki: zorluğu yüksek eşit giden bir maçta böyle bir hata yapmak bütün takımı dağıtıyordur. yukarıda sıralamışlar zaten buna benzer hatayı zaten sürekli yapıyor, geri pas hatası dışında da sürekli gol yediriyor, korkunç bir defans ve yönetim bu adamla sözleşme uzatmayı düşünüyordu(belki hala düşünüyor), akıl alır gibi değil. bunu takımda tutan yönetime ve ısrarla oynatan mou'ya yazar, bu kaçıncı hata sayamadım artık. mou diyor ki 'samet, diğer stoperlere göre geriden oyun kurmada daha becerikli', ya neyini gördün sametin, nerede ne pas atmış oyun kurmuş. şu açıklamaları aklım almıyor. mourinho'nun otobüs çekmeli, sıkıcı defansif futboluna da herkes razıydı ama onu da beceremiyoruz. gelen geçen 2-3 atıyor hatta üstüne 2-3 de kaçırıyorlar. e hadi yediğinden fazlasını atıyosun desen o da yok, bitiricilik konusunda takım rezil halde. bence mou tazminat peşinde değil bildiğin kötü, tsl gibi bi lig için bile yetersiz performansı, bunu da bile isteye yaptığını sanmıyorum. yönetim de umarım hemen istifa eder, ali koçla olmadı, olacağı da yok. takım kötüye giderken iyiye çevirecek refleksi de hiçbir zaman gösteremedi. GSsi BJKsı çatır çatır başkan değiştiriyor takım kötü gidince, bizdekiler padişah gibi çörekleniyor anasını satayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 aday çıkmıyor ki, bir de öyle bir sıkıntı var. son seçimde adaylar: s.saran, ay, ali koç. zaten ali koç aday oluyor diye saran vazgeçti. geriye kaldır AY ve Koç, e böyle olunca da ne anladım ben bu seçimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Saran dışında alternatif yok. GS'nin böyle bir avantajı var. Liseden beri neredeyse tüm mezunlar başkan olma hayaliyle büyüyor. Kurumsal yapı oldugundan da kolay başkan bulunuyor. Fenerbahçe aşırı büyük bir camia olduğu için ve kökünde kurumsal bir yapı olmadığından zengin işadamlarına mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 bi yere gideceği yok, sözde yakın çevresine şampiyon olmadan gitmem diyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 o değil de hull city düştü. acun aldığının yarısına satmak zorunda falan kalacak herhalde. halbuki bir şekilde premier lige çıksa değeri ona katlanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar