Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

geçen sene izlediğimiz oyundan sonra , daha iyisini yapacak diye yıldız hoca getiriyorsun. takımdaki herkes geriye gidiyor. bu saatten sonra kimse sistem oturtacak diye beklemez.

geçen sene iyi oynayan kadroda elinde , 1 maç aynı diziliş aynı sistemi denemedi. bu tabiki hocaya yazmaz hocanın gelmeden önce böyle olduğunu biliyorduk. sistemsiz yönetime yazar. gerçi azizde seçilse yine Mourinho gelecekti o ayrı 😀

yusema tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

FuCKiR, 11.12.2024 19:28 tarihinde dedi ki:

Ben artık fenerin iyi futbolla alakasını gerçekten kenara bırakıyorum. Abi mücadele falan da yok. Öyle takılıyorlar sahada. Hani maç var stadda buluşalım ter atalım demişler

o ne lan halısahada gece maçı mı bu, ter atalım ahah

Sosyal ağlarda paylaş

Sadece Bilbao maci ve milli mac olsa yine iyi. Ligte de sanirim 2 kere benzer hata yapti. Hatta FT doneminde 6 ay Panathinaikos a kiralandiginda adamlarin liderlik macinda da aynisini yapti. Geri pastan gol yedirmede istikrar abidesi.

Bi yorumcu tv de sunu soylemis zaten asdfsds

"Samet; şimdi Mourinho’nun başını yaktı, öncesinde Jesus’un başını yaktı, İsmail Kartal’ın başını yaktı, A Milli Takım’da Montella’nın başını yaktı, Panathinaikos’ta Fatih Terim’in başını yaktı!"

Sametten geri paslar 🤣 Fazlasi da vardir ama bunlar ilk etapta direk cikanlar

Spoiler

BloodBane tarafından düzenlendi
  • Haha 1
  • Nasi yani? 1
Sosyal ağlarda paylaş

zorluğu yüksek eşit giden bir maçta böyle bir hata yapmak bütün takımı dağıtıyordur. yukarıda sıralamışlar zaten buna benzer hatayı zaten sürekli yapıyor, geri pas hatası dışında da sürekli gol yediriyor, korkunç bir defans ve yönetim bu adamla sözleşme uzatmayı düşünüyordu(belki hala düşünüyor), akıl alır gibi değil. bunu takımda tutan yönetime ve ısrarla oynatan mou'ya yazar, bu kaçıncı hata sayamadım artık. mou diyor ki 'samet, diğer stoperlere göre geriden oyun kurmada daha becerikli', ya neyini gördün sametin, nerede ne pas atmış oyun kurmuş. şu açıklamaları aklım almıyor.

mourinho'nun otobüs çekmeli, sıkıcı defansif futboluna da herkes razıydı ama onu da beceremiyoruz. gelen geçen 2-3 atıyor hatta üstüne 2-3 de kaçırıyorlar. e hadi yediğinden fazlasını atıyosun desen o da yok, bitiricilik konusunda takım rezil halde. bence mou tazminat peşinde değil bildiğin kötü, tsl gibi bi lig için bile yetersiz performansı, bunu da bile isteye yaptığını sanmıyorum.

yönetim de umarım hemen istifa eder, ali koçla olmadı, olacağı da yok. takım kötüye giderken iyiye çevirecek refleksi de hiçbir zaman gösteremedi.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

S-H, 12.12.2024 15:54 tarihinde dedi ki:

zorluğu yüksek eşit giden bir maçta böyle bir hata yapmak bütün takımı dağıtıyordur. yukarıda sıralamışlar zaten buna benzer hatayı zaten sürekli yapıyor, geri pas hatası dışında da sürekli gol yediriyor, korkunç bir defans ve yönetim bu adamla sözleşme uzatmayı düşünüyordu(belki hala düşünüyor), akıl alır gibi değil. bunu takımda tutan yönetime ve ısrarla oynatan mou'ya yazar, bu kaçıncı hata sayamadım artık. mou diyor ki 'samet, diğer stoperlere göre geriden oyun kurmada daha becerikli', ya neyini gördün sametin, nerede ne pas atmış oyun kurmuş. şu açıklamaları aklım almıyor.

mourinho'nun otobüs çekmeli, sıkıcı defansif futboluna da herkes razıydı ama onu da beceremiyoruz. gelen geçen 2-3 atıyor hatta üstüne 2-3 de kaçırıyorlar. e hadi yediğinden fazlasını atıyosun desen o da yok, bitiricilik konusunda takım rezil halde. bence mou tazminat peşinde değil bildiğin kötü, tsl gibi bi lig için bile yetersiz performansı, bunu da bile isteye yaptığını sanmıyorum.

yönetim de umarım hemen istifa eder, ali koçla olmadı, olacağı da yok. takım kötüye giderken iyiye çevirecek refleksi de hiçbir zaman gösteremedi.

GSsi BJKsı çatır çatır başkan değiştiriyor takım kötü gidince, bizdekiler padişah gibi çörekleniyor anasını satayım...

Sosyal ağlarda paylaş

Saran dışında alternatif yok. GS'nin böyle bir avantajı var. Liseden beri neredeyse tüm mezunlar başkan olma hayaliyle büyüyor. Kurumsal yapı oldugundan da kolay başkan bulunuyor. Fenerbahçe aşırı büyük bir camia olduğu için ve kökünde kurumsal bir yapı olmadığından zengin işadamlarına mahkum. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...