Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ayyyy..

Abdullah Avcı: Fenerbahçe ile anlaşma noktasına gelmiştik. 50 dakikalık bir sunum yaptım ama ne yazıkki sosyal medyada benim asla söylemediğim ve kaydı olmayan şeyler gündem oldu. Sonrasında Fenerbahçe işi bozuldu. (Socrates)

• Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ha belediyeden onayı çıkınca peşkeş çekilmiş olmuyor mu? Belki oradaki oy veren meclis üyeleri isin içinde? Ne farkı var yani? 

sonuç olarak bolgenin statüsü degisiyor mu evet. Bir klube tahsis ediliyor mu evet. Biri bakanlık vs üzerinden kilifina uyduruluyor, biri belediye üzerinden.

ben bir vatandaş olarak ikisinden de rahatsızım. İkisinde de kilifina uydurma var.

Ha ille de bakan kurum diyecekseniz, Ali Koç da kendisine teşekkür etmiş zaten.

MrLevie tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ula bu Sameti kim aldı ya, GSdeki Abdülü almadı salak başkan bonserviside yoktu bunu aldık gidip.

bi de Tadiç varken bize 10 numara falan lazım değil adam Alex tier ya...

Mesaj tarihi:

bugün ilk 10dk hariç çok kötü oynadık ya.

hatta tadic bence sezonun en kötü oyununu oynadı.(nesyri'ye verdiği pas hariç :d )

kanatta çok daha etkili.

Mesaj tarihi:

Antepin 2 penaltısı kesin, 3 penaltısı verilmedi diyor trio, üstüne bir de mert müldürün adamın ayağına bastığı pozisyonun devamı gol, iptali gerekirdi diyor. 

Hiç normal değil bu kadar hata bir takımın lehine. Acun maçtan sonra gs değilde çıkıp bunları söyleyecek. Bunları anlatacak ki ben fb nin gs den farklı olduğunu göreyim taraftar olarak.

Lig artık tescilli 2 takımın birini bir hafta daha kayıralım olayına döndü geçen sezonun sonundanberi. Üstelik daha geçen hafta kostiçin yalandan penaltısını veriyorsun. İptal da etmiyorsun. 

garip geliyor şu durum

Mesaj tarihi:

2 penaltısı dediğin aynı pozisyonda aslında, becao ile Arda'nın mücadelesi.

önce güreşiyorlar forması çıkıyor, sonra top uzaklaşınca da becao çelme takıyor.

3-1 yapan gole de Trio faul, diğer hakemler devam demiş.

Mesaj tarihi:
FuCKiR, 03.12.2024 11:29 tarihinde dedi ki:

Antepin 2 penaltısı kesin, 3 penaltısı verilmedi diyor trio, üstüne bir de mert müldürün adamın ayağına bastığı pozisyonun devamı gol, iptali gerekirdi diyor. 

Antepin penaltisi verilmemis evet. Bence de net penalti ama 2-3 olasi gol ihtimali verilmemis gibi lanse edilmesi ilginc. Bahsi gecen 3 harekette ayni aksiyon icerisinde oluyor yani. Gidip 3 farkli dakika yada aksiyonda degil. 3 golu gitti Antepin demek absurt yani ama kasitli yapiliyo tabi.

Mert Muldur konusunda emin degilim. Topa mudahalesi var sonucta, sonrasinda ayak dikkatsiz yere iniyor deniliyo. Verilebilir de verilmeyebilir de bence. Zaten ayagina basilan adamda Mert Muldure kiziyo ama herhangi bir hakeme sikayeti yok gibi.

FuCKiR, 03.12.2024 11:29 tarihinde dedi ki:

Acun maçtan sonra gs değilde çıkıp bunları söyleyecek. Bunları anlatacak ki ben fb nin gs den farklı olduğunu göreyim taraftar olarak.

Buna katiliyorum. Madem bu kadar konusuyosun, kalk bunu da soyle. Antepin penaltisi verilmedi, hakem kotuydu de ki bizde farki gorelim.

Mesaj tarihi:
BloodBane, 03.12.2024 13:12 tarihinde dedi ki:

Buna katiliyorum. Madem bu kadar konusuyosun, kalk bunu da soyle. Antepin penaltisi verilmedi, hakem kotuydu de ki bizde farki gorelim.

Onu bi kere yaptılar gerçi. FB-TS maçından sonra "TS'nin bize göre temiz olan golü de yanlış yere iptal edildi" dediydi Acun.

Mesaj tarihi:

becao %100 penaltı yapmış, pozisyon gereği olmayan aptalca bi hata üstüne üstlük hırsını alamamış gidip bi de çelme takmış. teknik ekibin uyarması lazım böyle. hakem kıyak geçmiş.

Mesaj tarihi:

bize 4. torbadan gelen Athletic Bilbao, r.madrid'i yenmiş, şuan la liga dördüncüsü. önümüzdeki hafta maç var, şu kuralarda yüzümüz bi türlü gülmedi.

• Yeni Oluştur...