yusema Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1907503809212875094?t=081sF257-8HqnYum3p_d4g&s=19
yusema Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 şu ilk yarının 1-2 bitmesi çok büyük şans. barış biraz becerikli olsa 3-4ü bulabilirdi. hiç varlık gösteremedik. talisca - dzeko değişikliği şart gibi. hakemlik birşey yok kritik kararların hepsi doğru bence.
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 ben şu derbileri izlemekten bıktım fenerbahçe kadıköyde yenilmekten bıkmadı (!)
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Ah Baris. Sara. Neler kacirdiniz. hakederek kazandik. Yapi mapi algiya devam edin siz kendi aranizda. Neyse mac biter, boykota devaaaam.
fresia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 sanchez bir ara saldı ama sonra topladı hakem 9.9/10
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 imparator nasıl sapladıysa artık crying one adama saldırmış
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 ahaha Okan'ın çalıştığı yerden gelmiş. Malum sürekli takımı da uyguluyor. Mourinho da amma komik ya, gidip adamın burnuna yapışacak ne gördün.
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 atıcak kendini yere ki ciddi bi ceza/yaptırım gelsin. tepki veya karşılık verse o da ceza alacak. şu yere atma işine takılmayın artık bu kadar futbolun doğasında var bu iş. futbolcu kendini yere atacak ki penaltı kazandırsın takımına. şampiyonlar liginde de yapı var sanırım
yusema Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 hakeden kazandı. tebrikler. mourinho'da bi tane derbide farkını göster ya. torreira'nın da bi ara bacağı koptu sandım. sedyeyle kenara gelir gelmez ayağa kalkması özel olarak mı çalışıyor bunlar.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 (düzenlendi) Dzeko filan nasi kendini atip penalti almaya calisiyorsa oyle calisiyorlar. Birakin artik su isleri. okanin bildigi islermis besiktasli gelmis hemen. rakibine fiziksel saldirida bulunan kac tane hoca gordun hayatinda. Herseyin bir siniri var. isterse 5 takla atar da bu kendini birsey sanan saklabana haddinin verilmesi lazim su ulkede. Nisan 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Soytarılık yapıp kendini şekilden şekile sokması normal yani, fiziksel saldırı dediğinde burnunu sıkması. Normal değil dedik, Okan'ın ki çok normalci gs liler hemen başladı. Yok futbolun içinde varmış yok normalmiş geçiniz bunları. 1
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 (düzenlendi) Aman neyse vazgectim tartisma havam yok uzatmicam. Arkadan gelip yuze mudahele anca mou gibi kalitesiz tiplere yakisir. Nisan 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 (düzenlendi) Mourinho nun yaptığı savunulacak bir şey değil herhalde gitmek için ortamı hazırlıyor, Okan'ın hareketleri de büyük takım hocası olarak hiç yakışmıyor. Nisan 2, 2025 Darksun tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 (düzenlendi) Okan i sutlicaz zaten illa da kendi takimi ve taraftari yeteri kadar elestiriyor. Mou gibi tipleri gozumuzde buyutuyoruz cingenelik su. Nisan 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Bunun affedilebilir bir tarafı zaten yok, kaldı ki gidip bunu başka bir üst ligde vs hayatta yapamaz. Ne düşündün de gidip adamın burnuna yapıştın, bütün kartlarda elindeydi yensen bayağı havaya girerdin, tek suçlu kendisi. Başka bir takımla falan mı anlaştı acaba gayet rahat takılıyor.
yusema Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 basın toplantısına filan girmek istemedi muhtemelen.
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Harvey, 02.04.2025 23:07 tarihinde dedi ki: imparator nasıl sapladıysa artık crying one adama saldırmış ahah sanırsın Mike Tysondan kroşe yedi bücür hale bak ya, tüm takımı bu eğitiyor belli zaten. 1
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 galatasaray'a tebrikler. hak ederek kazanılmış bi maç. teknik analizi yapılacak şok şey var aslında ama gerek var mı bilmiyorum. ama okan'ın mourinho'ya hocalık dersi verdiği net. maçın sonlarında olan şeylerse tamamiyle rezillik, fenerbahçe'yi küçülten şeyler. mert hakan ve irfan can'ın 1 dk daha bu klüpte barındırılmaması lazım. sezon sonu da ali koç, acun jose el ele defolup gitmeli. 1
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Admin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Ilk yari 5-0 falan biterdi az ciddi oynasak sanchezi herkes ovmus de ben sevmedim hic fener hic top oynamadi zaten, fenerli futbolcular sanki mactan once tanistirilmis gibiydiler baris sabah aksam yetenek calismasi lazim. fizik olarak iyi potansiyeli var da handikap da bir o kadar. fenerin gol de bence bariz ofsayt ama neyse. mourinho ya diyecek bir sey yok. belli bir yastan sonra ego dolup tasinca gelinen noktada gibi tavirlari. fenerde kalirsa belki 2-3 sene sonra basarili olur ama o kadar tutmazlar gibi.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Darksun, 02.04.2025 23:33 tarihinde dedi ki: Bunun affedilebilir bir tarafı zaten yok, kaldı ki gidip bunu başka bir üst ligde vs hayatta yapamaz. Ne düşündün de gidip adamın burnuna yapıştın, bütün kartlarda elindeydi yensen bayağı havaya girerdin, tek suçlu kendisi. Başka bir takımla falan mı anlaştı acaba gayet rahat takılıyor. lol yapmış daha öncede , 2 maç ceza almış. 'eye poke' diye geçiyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2025 Rakip taraftarı daracık tamamen kapalı uzun koridorlarda sıkıştıracak stad düzeni kuran, rakip hocanın basın toplantısı bitmeden ışıkları söndüren, kendi yaptığı terbiyesizliğin benzerini yaparlarsa naparız korkusuyla kepenkleri indiren yönetim umarım uzun yıllar fenerin başında kalmaya devam eder. İki senedir güzel doğum günü kutluyoruz. Acun yayın yayın gezip burun sıkmanın aslında nasıl sevimli bir hareket olduğunu anlattı mı bilmiyorum ama maçtan sonra yine basın toplantısı yapmaya cesaret edemeyen, ülke futboluna anca Alpay özalanın Türk siyasetine katkısı kadar katkı sağlayan mou ise sezon sonu şampiyon bile olsa gitsin. Zaten bok gibi olan ülke futbol gündeminin hen mızıkçı hem de kendini üstün gören overpriced bir dedeye hiç ihtiyacı yok. Okan Buruk yenilmeyi bilmiyor, çıkıp söyledikleriyle sonunda alay konusu olup eleştiriliyor ama en azından basının karşısına çıkmaya cesareti var. 1
Öne çıkan mesajlar