Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Al işte yabancı var dediniz dediniz, türk varın hayattttta çağırmayacağı ultra saçma bir pozisyonu çağırdı. Penaltıynan uzaktan yakından lakası yok.

Mesaj tarihi:

Zaa. Ilk yari resmen cop. Son 20dk ya bakabildim de beceriksizlik diz boyu. Puan kaybi olacakti tabi de bakalim, Sara'siz Berkan + Torreira'yla takim 3-5 gomlek dusuyor.

Mesaj tarihi:

kerem ve berkan baya 2. lig topçusu gibi ya, çok ama çok net oraya transfer şart sara ajax maçına bile yetişip yetişmeyeceği belli değil bu sakatlık uefa turunu bile zora sokabilir.bu oyunla kiev den bile puan alamazsak şaşırmam inanılmaz beceriksiziz, 1 ayda bir şey olmuş takıma rezil oynuyoruz.forvet için gereksiz efor harcıyorlar bu takıma sağ bek ve orta saha şart.

ilk yarı penaltımız verilmedi ama yakaladın mı atacaksın abi 2 boş kale kaçırmak 3 golde ofsayta takılmak nedir birazcık silkelenmesi lazım takımın umarım bu maç biraz kendimize getirir  yoksa sıkıntı

Mesaj tarihi:

abi hatay tam kadro olsa ne olur. gs eliyle hediye etti maçı resmen, barış'ın boş kalelerini anlarım da  karşı karşıya pozisyonda rezil pasının açıklaması yok. bu  saatten sonra maçlar ilk devrede ki gibi güle oynaya geçmez her maç zor olacak, takımın bu şımarıklığı bırakması ve en acilinden orta saha ve sağ bek alması gerekiyor. özellikle 3 yıldır torerria yı yedekleyebilecek fizikli bir orta saha şart ama inatla oraya transfer yapılmıyor, 1 yıldır sağ beksiz oynuyor adamlar 25m forvet peşindeler. 

Mesaj tarihi:

ahah maç sırasında bende farkettim bunu. bide sarıyı geri almadı adam devam etti.

2. sarıyı görse hakem ne linç yerdi düşünemiyorum bile 😄

• Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Şu Türk takimlarinin “kolay takim yeaaa” laubaliliginden artık gina geldi ya.

Okanlik falan zerre bir durum yok. Şu çıkan takimin sıfır taktikle dizilişle bile şu takımı 5lemesi lazım . 

mac az bir fark olunca hemen ayak dışiyla sut çekmeler bencillikler falan valla deliricem

MrLevie tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Kalecisiz oynuyoruz. 
su maca gecen mac olmadigi gorulen Kaan Ayhan sagbekle 4 lu defans cikip ortada berkan torreirayla oynamanin izahi yok.

ilk 11 in pili bitmis. Acil rotasyon takviyesi gerekiyor. Jakobs iyi basladi dedik ama husran olma yolunda. 

Her mac bakiyorsun 3-4 arasi xg den gs 2-3 gol cikarmis rakip 1 ve alti xg den 2-3 gol buluyor. 

Mesaj tarihi:

Ucluyu mis gibi oynarken bir anda sacma sapan 4 luye gecti tekrar isi bok etti Okan. jakobs lu Kaan ayhanli 4 luyle olmayacagini zaten Hatay macinda gormedik mi ben anlamiyorum. Inat nedir.

Mesaj tarihi:
Sotto, 21.01.2025 20:35 tarihinde dedi ki:

Ucluyu mis gibi oynarken bir anda sacma sapan 4 luye gecti tekrar isi bok etti Okan. jakobs lu Kaan ayhanli 4 luyle olmayacagini zaten Hatay macinda gormedik mi ben anlamiyorum. Inat nedir.

sara olmayınca mecbur 4 lüye geçti. orta sahada oynatacak adam yok, sağ bek yok kaan sakat sakat oynuyor muslera'nın formsuzluğu da çok kötü günay'a şans vermeli artıkc çok kısıtlı kadro ama yine de hatay ve kiev e puan vermenin bir açıklaması yok turu zora soktu resmen . grubun en kolay takımına puan vermek nedir hem de kendi sahanda.  rezil olduk resmen ajax maçı çok kritik bir maç oldu bir anda

• Yeni Oluştur...