Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
S-H, 04.01.2025 20:52 tarihinde dedi ki:

aynısını gs oyuncuları yapınca da penaltı olsa keşke diyoruz.

bu arada böyle onun bunun evladı falan diye tivit biz paylaşsak 5dk'da ban yeriz, bari burada kollanmayın be.

Direkt küfretsen evet ceza gelir, Ace'e de gelirdi, bana da gelirdi.

Küfürlü twit paylaşımı da hoş değil, forum yapısına uygun değil, mesaj gizlendi, sende de mesaj gizlenirdi. Tekrarlanıp abuse edilirse tabii ayrı. Onda ceza da gelir.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Rewendor, 04.01.2025 20:59 tarihinde dedi ki:

Demek ki uydurma değilmiş penaltı, değil mi?

Bunun dışında GS'nin bir penaltısı daha verilmedi (göztepelinin direkt topu tokatladığı pozisyon), Göztepe'nin de bir penaltısı verilmedi. Ama Göztepe'nin verilmeyen penaltısından hemen önce de GS'nin golü şüpheli bir kararla iptal edildi.

uydurma değil doğru, geçen hafta muslera oyuncunun kafasını tokatlamıştı aynı pozisyon. ama biri penaltı biri değil 🙂

Geçen maçı izlemedim galiba, hatırlayamadım pozisyonu ama yoktur da diyemem.

Baktım şimdi: Ha evet 22 Aralıkmış, lise tayfası yıllık buluşma gecesiydi, dışarıdaydım. Yurtdışındakiler falan da noel moel tatilia yağına gelince görüşüyoruz senede bir.

Rewendor tarafından düzenlendi

Avrupada oynanan tum kupalarda en cok kart goren takim kim bilin bakalim bu sene.

Bu arada Jacobs nefis bloklamis o topu. 

Sotto tarafından düzenlendi

fb ligte kart görmüyor mu ki?

yada gs ligte yaptıklarını avrupada yapıyor mu? mesela bay avrupa maçında hakemin yüzüne bakarak küfür edip kart görmeden devam edebiliyor mu? faulleri falan geçtim gs'nin kollanmasına alıştık.

S-H tarafından düzenlendi

Gayet yapiyor itirazdan aldigi tonla kart var bu sene. Ama sizin o sene basindaki gs avrupada kollanmiyor catir catir kart goruyor muhabbeti cok ironik oldu, catir catir goren takim ortada. 

Su muhabbetten baymiyor olmaniz ilginc gs olmasa eglence olmayacak belli izlenmiyor cunku diger takimlar hak veriyorum. Yeneriz yeniliriz gs yi cikar su ligden izleyen kalmaz.  Haliyle su forumdaki hic bir gs li de boyle ss almakla filan ugrasmiyor fener bjk vs maclarinda.

Mesaj tarihi:

young boys maçları avrupa maçı olmuyor mu?

bu kadar bariz hakem yönetimleri gs maçlarında daha sık olduğu için insanlarda bir isyan var ondan oluyor bunlar. fb maçlarının hiti gs maçından az değildir muhtemelen de fazladır. sosyal medyada öyle en azından.

Mesaj tarihi:

Siz sari kartlari sayarken rakiplerinizin attiklari buz gibi golleri filan verilmedi daha gecen farkindasin di mi? Bariz hata dediginiz sana gore. Surda Jacobs gayet bloklamis topu kamera da gosterdi zaten. Penalti penalti. 

Mesaj tarihi:

Yok ki orda penalti. Jacobs bloklamis diye gosterdi bence guzel defansif mudahele. Torreira pozisyonunda kolunu cekmeye calisiyor resimden de gorebilirsin sakinmaya calistigini. 

Al bak bu cikti simdi mesela.

Penalti mi degil mi? Goruntuyle oynanmamistir diye varsayiyorum.

Yani oturup SS alip ugrasildiktan sonra tonla sey var her mac. O yuzden sizin birseylere inanip kendinizi kandirmaniz cok onemli degil. SAC oturup yine 2 saat hakem algisi yapmis. Bu kafayla devam.

Yabanci hakem yabanci hakem. Yabanci hakemle oynanan Avrupa ligi kart tablosunu ortada. Kim ipler Trio'yu, sabaha kadar SS'leyin. Kimsenin itiraz ettigi yok zaten yabanci hakeme ama Eyup GS macinda Eyubun hakki yenmistir diyen federasyon baskanina soyleyin onu. Keske full yabanci olsa. Hedefi Avrupa'da bir gun yeniden final oynamak olan takim yabanci hakemden mi cekinecek sdfs. Sacma sapan mantiklar.

bu da net penaltı.

ya neyin kandırmasından bahsediyosun, faulü penaltıyı geç, hakeme küfür ediyor kart verilmiyor. trio'da iftira mı atılıyor gs'ye? olmayan kartlar var mı deniliyor. her şey ortada. kartı görse haftaya cezalı, gs'nin kısıtlı yedek kadrosu asla zora sokulmuyor, sakatlık dışında ilk 11 dışına çıkmaya zorunda bırakılmıyor.

E tamam vermedi. Ne yapalim. Ne ilk olur ne son. Ilk kez mi kart veremedi bir buyuk takima bir hakem. Bu mu yani buyuk yapi. Hersey ortadaymis. Ortada olan bu ligin catir catir oynayan takiminin lider oldugu zaten gerisi popcorn. Ha bugun baya kotuyduk o ayri. Dun yok futbolda.

Ya ne diyorsun hocam bu takim forvetsiz da cikip yendi bu ligdeki takimlari. Baris Alper bir hafta ceza alsa ne olur almasa ne olur. Ayni Baris Alperin ayagini kirmalik faul yapan adama kirmizi da verilmedi gecen. Bunun uzerinden mi donuyor sistem nasil bir tinfoil hat anlamiyorum. Adam voleybol oynamis penaltimiz verilmemis ama lig dizayn ediliyor. Kartla lig dizayn ediliyor diyen adamlarin tuttugu takim butun avrupa kupalarinda en ust sirada kart konusunda. Ironi.

Mesaj tarihi:
Sotto, 04.01.2025 21:28 tarihinde dedi ki:

Ilk kez mi kart veremedi bir buyuk takima bir hakem.

Ilk kez degil dogru diyosun. Yukaridaki tabloya gore bu hafta oncesinde gsye 34 kere daha verilmemis 🤣 

• Like 1
  • Haha 3

ne demek ne olur? görsün görelim ne olur. sarı karttan kırmızı pozisyonlarında sarı kartı olsa o hareketi yapmaz diyosunuz e görsün de yapamasın derdimiz o. bugün bay yarın apo öbür gün davinson bi görelim eksik kalınca ne oluyor.

geçen yıl avrupada kart istatistiği tam tersi şeklindeydi, fener de gs'den iyi top oynuyordu e ne oldu fenerbahçe mi şampiyon oldu? 20 tane sarı kartın verilmezse, önemli maçlardan önce cezalı olması gereken adamların hiç cezalı olmasa bal gibi de lige etkisi olur hele hele şampiyonluğun bir kaç puanla belli olduğu bir ligte hayvan gibi etkisi de olur.

milletvekili gibi top oynuyor gsliler sonra ne etkisi olur deniliyor.

Mesaj tarihi:

GS son maçlarda hiç öyle çatır çatır top oynamıyor 🙂 örneğin bu maçta Göztepe oynadı GS kazandı.

kart mevzusunda Avrupa niye karıştırılıyor o ne alaka hiç anlamıyorum, maç maç pozisyon pozisyon hakem yorumlarına göre hazırlanan tablolar ortada. 

şu maç bile, ilk yarı  hakem Göztepe lehine 1 faul vermedi ya , ki kartlık pozisyonlar vardı, faulü torreira yaparken torreira lehine filan verdiği pozisyonlar vardı. istatistiklere bakmadım ama çok büyük fark yoktur diye tahmin ediyorum.

kritik pozisyon anlamında penaltı pozisyonu doğru.gs aleyhine de olunca verseler sorun yok zaten. ek olarak GS'nin ve Göztepenin birer penaltısı atlanmış.

son 3-4 maçtır çekirge zıplaya zıplaya gidiyor. kötü de oynasa biri çıkıyor maçı alıyor, böyle böyle şampiyon oluyorlar işte.

Mesaj tarihi:

Neyse haftaya devam ederiz - voleybol oynamis adam gosterilmedi bile. Oturup sari kart muhabbeti yapmayacagim baydi cunku. Avrupa muhabbeti niye aciliyor diyorsan sene basindaki mesajlara bakabilirsin.

Sampiyonluk yolunda her mac iyi oynamak diye birsey yok zaten. Ama iyi degiliz dogru, takilmamiz an meselesi.

Mesaj tarihi:
Sotto, 04.01.2025 22:19 tarihinde dedi ki:

Al bak bu cikti simdi mesela.

Penalti mi degil mi? Goruntuyle oynanmamistir diye varsayiyorum.

Yani oturup SS alip ugrasildiktan sonra tonla sey var her mac. O yuzden sizin birseylere inanip kendinizi kandirmaniz cok onemli degil. SAC oturup yine 2 saat hakem algisi yapmis. Bu kafayla devam.

Yabanci hakem yabanci hakem. Yabanci hakemle oynanan Avrupa ligi kart tablosunu ortada. Kim ipler Trio'yu, sabaha kadar SS'leyin. Kimsenin itiraz ettigi yok zaten yabanci hakeme ama Eyup GS macinda Eyubun hakki yenmistir diyen federasyon baskanina soyleyin onu. Keske full yabanci olsa. Hedefi Avrupa'da bir gun yeniden final oynamak olan takim yabanci hakemden mi cekinecek sdfs. Sacma sapan mantiklar.

Bunu dedim işte GS'nin de Göz'ün de birer penaltısı verilmedi diye yukarıda. Kastettiğim el buydu. İzlerken de fark edildi.

Mesaj tarihi:
yusema, 04.01.2025 22:41 tarihinde dedi ki:

GS son maçlarda hiç öyle çatır çatır top oynamıyor 🙂

Şu doğru bu arada, sezon başındaki süper oyun son birkaç maçtır yok. Eskiden ligde kötü oynasak da Avrupa maçlarında iyi oynardık kaybetsek bile, ora da tekliyor.

Mesaj tarihi:

korayın pozisyon da el değil göğüsmüş, bana da net penaltı gibi gelmişti ama açı yanıltmış. millete ana avrat söven hesapları referans kabul etmemek lazımmış.

Mesaj tarihi:
S-H, 05.01.2025 02:10 tarihinde dedi ki:

korayın pozisyon da el değil göğüsmüş, bana da net penaltı gibi gelmişti ama açı yanıltmış. millete ana avrat söven hesapları referans kabul etmemek lazımmış.

aynen o açıyı maç içinde niye vermezler rezillik resmen. yeni görüntüye göre bariz göğüsten sekiyor top.

• Yeni Oluştur...