Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Türkiye'de bir yapı olduğu için Türkiye'de yapılan maçları maç olarak saymıyoruz. Onlar tiyatro. Maç Avrupa'da yapılıyor. Binyamin ve Bitnel'in kariyerleri boyunca yönettikleri maç sayısı 2... 2 adet U-17 Avrupa Şampiyonası elemesi. Hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Yani dogru diyosun. Inanilmaz, muhtesem otesi, durdurulamaz kadronuzun Avrupa da yaptiklarini da gorduk Cicaldau, Taylan ve Berkanli orta saha, 36lik Gomis ile bile daha iyi is cikarmistiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Ben sana baska istatistik vereyim. BJK FB toplam penalti sayilari 8. Gs 1 penalti kullanmis. Penalti harici duran top golleri BJK FB 2. GS 12. Sizin mantiginizla en cok pozisyona giren en cok sut ceken en cok xG yaratan takim 1 penalti alabilmis sadece. Maclardaki rakiplerine uyduruk kafadan 3 penalti verilmis. ”Gorulmesi gereken” sari kartlarin dogrulugunu sabaha kadar tartisabiliriz, benim katilmadigim cok var mesela. Ayrica oyuna etkisi de ucu acik bir konu. kesin olan birsey var ki penaltinin xG si 0.80. Nasil bir yapiysa bu once sari kartlar uzerinden verilmiyor dendi, simdi veriliyor, ne hikmetse simdi aslina yeterince verilmiyor oldu. 3-4 kisinin yorumuna gore. Ayni trio fener macinda uyduruk penalti verildiginde aman canim sonuca etki etmedi ne olacak diye gecistirirken, dun spor programlarinda yapi yapi diye bagiran sac ve ekibi e peki penalti dendiginde simdi tek tek onlari saymakla olmaz diye gecistirip durdu. Bundan 2 ay once 5 atarken artik yeni federasyon vardi bylokcu yoktu yapi cokmustu gorecekti gs. Bakiyorsun ilk maglubiyette tekrar hortlamis. Sizin derdiniz biz kazanirken herseye karsi kazaniyoruz, siz kazanirken hic bir kazandiginiz mubah degil kafasiysa zaten bununla herhangi birinin mucadele etmesi mumkun degil, tartismamizin bir anlami yok. Ama su var mesela ligde son 2.5 yildir derbilerde fb bjk toplam galibiyeti sayiyla 2 gs ye karsi. Kaldi ki fenerbahce olarak sana yenilmeyen tek hocayi sutlayip yerine 10-15m kac verdigin belli olmayan hoca getirip daha taze 3 yemissin icerde. insan az susar da kendine bakar. Ekim 30, 2024 Sotto tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Ligde 13. olan kadro ŞL'de PSV'ye elenip Uefa'da lazyo, marsilya, lokomotif moskof'un olduğu gruptan 12 puanla çıkıp Barça'ya elendi. Muhtemelen 2021-2022 sezonunda Türkiye'deki Galatasaray yapısı uyuyakaldığı için 13. olduk. Ah bu yapı yok mu bu yapıııı... 2 dakika boş bırakmaya gelmiyor hemen ilk 5'in dışında kalıyoruz. Geçtiğimiz sene ligde şampiyon olan kadro ŞL'de grupta 3. oldu. Rakibi olan Sparta Prag geçen sene coefficient sıralamasında 77, Galatasaray ise 60. idi. Yani benzer güçte rakiplerdi... Zaten Çek ligi 2 senedir Türkiye'den çok daha fazla puan topluyor. Ekim 30, 2024 Aceace tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Ortada bir yapı varsa o da Galatasaray'ı ligde başarılı kılan fakat Bayern Münih gibi hunharca domine etmesinin önüne geçen yapı.... Galatasaray'ın bir Bizans takımı olması. Bu takım ne zaman çok kötü yönetilse yönetimin ve td'nin kafasına vuruldu. Bu takım ne zaman çok iyi yönetilse yine yönetimin ve td'nin kafasına vuruldu. Dursun'u da Terim'i de getir götür yapan "Açmayın dedeler" kıvamındaki kurul. Çok iddialı bir şey söyleyeyim mi? Galatasaray bu sene Avrupa Ligi'ni kazansın, ligi kazansın, sayısaldan para tutturup Osimhen'i transfer etsin, Muslera'nın yerine Şevaliyer midir nedir o kaleciyi alsın. Önümüzdeki sene yine kaotik başlayacak. Ne bileyim ya yağlı surat istifa eder, ya Icardi 300 bin dolara Arabistan'a gider... Bir şeyler olur. Bu olan şeyi yapan kişilere "yapı" diyoruz. Ekim 30, 2024 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Sotto, 30.10.2024 13:04 tarihinde dedi ki: Ben sana baska istatistik vereyim. BJK FB toplam penalti sayilari 8. Gs 1 penalti kullanmis. Penalti harici duran top golleri BJK FB 2. GS 12. Sizin mantiginizla en cok pozisyona giren en cok sut ceken en cok xG yaratan takim 1 penalti alabilmis sadece. Maclardaki rakiplerine uyduruk kafadan 3 penalti verilmis. ”Gorulmesi gereken” sari kartlarin dogrulugunu sabaha kadar tartisabiliriz, benim katilmadigim cok var mesela. Ayrica oyuna etkisi de ucu acik bir konu. kesin olan birsey var ki penaltinin xG si 0.80. Nasil bir yapiysa bu once sari kartlar uzerinden verilmiyor dendi, simdi veriliyor, ne hikmetse simdi aslina yeterince verilmiyor oldu. 3-4 kisinin yorumuna gore. Ayni trio fener macinda uyduruk penalti verildiginde aman canim sonuca etki etmedi ne olacak diye gecistirirken, dun spor programlarinda yapi yapi diye bagiran sac ve ekibi e peki penalti dendiginde simdi tek tek onlari saymakla olmaz diye gecistirip durdu. Bundan 2 ay once 5 atarken artik yeni federasyon vardi bylokcu yoktu yapi cokmustu gorecekti gs. Bakiyorsun ilk maglubiyette tekrar hortlamis. Sizin derdiniz biz kazanirken herseye karsi kazaniyoruz, siz kazanirken hic bir kazandiginiz mubah degil kafasiysa zaten bununla herhangi birinin mucadele etmesi mumkun degil, tartismamizin bir anlami yok. Ama su var mesela ligde son 2.5 yildir derbilerde fb bjk toplam galibiyeti sayiyla 2 gs ye karsi. Kaldi ki fenerbahce olarak sana yenilmeyen tek hocayi sutlayip yerine 10-15m kac verdigin belli olmayan hoca getirip daha taze 3 yemissin icerde. insan az susar ya Suclu psikolojisi bu olsa gerek. Heralde birseylerin yanlis oldugunu biliyosunki hakli cikmak icin surekli wot dizme ihtiyaci duruyosun. Ayrica susup susmayacagimizi sana sormiycaz. Adalet gelirse surariz zaten ama sizin gs kazandigi muddetce adaletle isiniz olmadigi icin umrunuzda degil tabi. Federasyon degisse nolcak, hakem hala ayni hakem. Gelen adama da kimsenin iyi dedigini hatirlamiyorum zaten. Ayni tas, ayni hamam. Ha en azindan milli takim olarak Hamiti gonderip daha iyi bi duzeye getirdi orasi ayri. Gercek anlamda birseyleri degistirebilme potansiyeli olan adami ise adayligini aciklamasinin ardindan hemen ertesi gun geri cektirdiler. Artik ne ile tehdit ettilerse. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 ben kişisel olarak inanmıyorum ama zaten burda bahsedilen yapı(?) lig için hiç uygun olmayan kadroyu alıp şampiyon yapmıyor. fakat şu görülen 20 , görmesi gereken 44 sarı olayı çok ilginç. farkın çoğunluğu iç sahada oynanan maçlar. geçen sene gs lehine rezil bi derbi (gs-fb son derbi) yönetmiş adam , bu seneki ilk iç saha derbisine atanıyor. her sene ligin bitimine 3-5 hafta kala son derbi içerde fener maçı oluyor. başkanlar , mhk'ler değişiyor ama bu gariplikler değişmiyor. insanları böyle düşünmeye iten olaylar bunlar. ben fener'in hiç bir sezon rakibinden kötü haldeyken şampiyon olabildiğini hatırlamıyorum.gs'nin böyle sezonları var. buna ister yapı de , ister rakibin beceriksizliği , istersen gs ruhu genel olarak boş tartışma. kimseyi ikna edemezsin. ligde 13. olunan sene gs'nin kadrosu avrupada savunmasıyla o noktaya kadar gelmişti. TR liginde aynı yöntem işe yaramıyor. tıpkı okan'ın önde pres sisteminin ligde işe yarayıp avrupada yaramaması gibi. bizim uyduruk penaltılarda hep maç kopmuş 3-0ken veriliyor zaten bi boka yaramıyor yine kaybediyoruz (bkz içerdeki trabzon ve bu seneki gs maçı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Aceace, 30.10.2024 13:22 tarihinde dedi ki: Galatasaray'ı ligde başarılı kılan fakat Bayern Münih gibi hunharca domine etmesinin önüne geçen yapı.... Surdan ilerisini gulmekten okuyamadim Ekim 30, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Kafana gore nasil bir hayal dunyan varsa beni de yazdigimin uzunluguyla itham etmissin pes dogrusu. kendiniz calin kendiniz oynayin ne diyim. Bir hayal dunyan var diye gerceklik o olmuyor malesef. Adalet belli ki siz sampiyon olursaniz ancak ortaya cikacak bu da kafa yapisini gosteriyor zaten. Hakem ayni hakem diyerek 5 sene onceki ayni hakemlerin yorumlarini genel gecer kural alman da isin ironisi. Cunku 5 sene once ayni bu hakemler yine yapinin parcasiydi mantigina gore. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Asil ironik olan tv de yaptigi yorum ile hakemligini kiyaslaman. TV basinda yorum yapmak icin hakem olmaya bile gerek burda yazildigi gibi. Sadece kurallari daha iyi biliyolar o kadar. Ha kaldi ki bu hakemlerin cogu 10-15 sene once emekli olmus hakemler (Firat Aydinus haric). Hata yaptilar evet, hatta eyyamcilik yaptiklarini da kabul etti bircogu acik acik. Ama onlarin doneminde VAR yoktu duzeltecek. Simdi ise VAR varken, goz gore gore hata yapiliyo. Ekim 30, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) @yusema biz bunlara recency bias diyoruz. Son 10 yil sampiyonluklarinda 3 BJK, 5 GS, 1 basak 1 ts var. 4 farkli sampiyonun ciktigi 10 yil gibi bir surecte ki avrupa liglerinde eminim bu dagilim daha azdir, gs nin 13. olup bitirdigi veya tek averaj farkiyla ikinci oldugu sezon var. bu arada tarihte namaglup ikinci olup bitiren de gs; 14 sene ustuste sampiyon olamazken. Nasil bir yapiysa bunlar bjk sampiyon olunca kenara cekiliyor mesela. Hadi basak ts de yapinin takimlariydi size gore. Fikret Orman sacmalamasa belki 3-4 e bile gidebilirdi o takim. O yuzden neymis bu degismeyen bir yapi bana anlatabilir misin? Yoksa 3 senedir hoca degistirmeyen tek takim gs olabilir mi mesela; belli bir kadro istikrari yakalanmis iyi oyuncular alinmis olabilir mi. Hata olmadi diyen kimse yok yanlis anlasilmasin, ama bu takim ligde alinabilecek puanlarin yuzde 90 ini almis, derbilerde 13 macta 2 kez yenilmis. Tarihinde ilk kez ezeli rakibini 3-0 0-3 yenmis. Kadikoyde son 4-5 macta tek yenilgisi var ve bunlar siizn fetooo dediginiz sezonlarda bile olamamis aksine 20 yil feto en cafcafliyken galibiyeti yok bu takimin kadikoyde. Ekim 30, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 kimse bilmiyor çünkü öyle bir yapı olduğuna inanmıyorum ama bir gariplik olduğu bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Artik yapi mi dersiniz gariplik mi dersiniz o size kalmis. Ama tarihin en kotu TFF baskasinin karsisina mafyatik, kimin yandasi oldugu acik acik belli olan bi tip haricinde aday cikmamasi garip degil mi sizce de? Yada cikan adayin ertesi gun 3.5 atarak adayligini geri cekmesi garip degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Bu arada bu takim sene basi 5 yiyip young boysa rezil futbolla elenirken taraftar masaya cok agir bir sekilde vurdu. O macta ne sara ne jakobs ne osimhen ne yunus kimse yoktu. osimhen bir kenara saralar jacobslar da oyle top liglerden 100milyona aldigin adamlar degiller ama birseyler saha icinde degisti kisacasi. Ustune kerem i bile kaybetti - o kerem icin bu arada hamit menajer oyunlari icin euroda oynatiliyor diyen bazi arkadaslar bugun benfica da attigi goller icin ovuyor, caktirmadan ekleyelim. Trio ve sari kartlar icin yeterince konustuk. Kistas ariyorsak 8 mac sonunda Avrupa ligine bakip saglikli bir yorum yapmaya davet ediyorum; en ufak anomali varsa ilk ben kabul edecegim garipligi soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 BloodBane, 30.10.2024 07:45 tarihinde dedi ki: Artik yapi mi dersiniz gariplik mi dersiniz o size kalmis. Ama tarihin en kotu TFF baskasinin karsisina mafyatik, kimin yandasi oldugu acik acik belli olan bi tip haricinde aday cikmamasi garip degil mi sizce de? Yada cikan adayin ertesi gun 3.5 atarak adayligini geri cekmesi garip degil mi? Arkada donen politikayi bilmemiz mumkun degil, tertemiz gibi bir iddam olmasi da mumkun degil. Ama Haciosman ozelinde fetocu bylokcu olmadigini dusunuyoruz sanirim, hukumete yakin bir isim. Arda Kardesler e ihtiyaci yok gs nin icerde derbi kazanmak icin, takim zaten iyi yolda. Dedigim gibi 13 derbinin 2 sini kaybetmis. Bu adam kafasina gore eyyam yapacaksa bundan karli cikan gs olmaz. Kullansinlar guclerini yabanci hakem izleyelim herkes ok buna zaten. Ama hem herhangi bir eylemde bulunma hem de sikayet et olmuyor. Buyukeksi yi bile zamaninda destekleyen Koc tu hatirlatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Sotto, 30.10.2024 14:47 tarihinde dedi ki: Bu arada bu takim sene basi 5 yiyip young boysa rezil futbolla elenirken taraftar masaya cok agir bir sekilde vurdu. O macta ne sara ne jakobs ne osimhen ne yunus kimse yoktu. osimhen bir kenara saralar jacobslar da oyle top liglerden 100milyona aldigin adamlar degiller ama birseyler saha icinde degisti kisacasi. Ustune kerem i bile kaybetti - o kerem icin bu arada hamit menajer oyunlari icin euroda oynatiliyor diyen bazi arkadaslar bugun benfica da attigi goller icin ovuyor, caktirmadan ekleyelim. Trio ve sari kartlar icin yeterince konustuk. Kistas ariyorsak 8 mac sonunda Avrupa ligine bakip saglikli bir yorum yapmaya davet ediyorum; en ufak anomali varsa ilk ben kabul edecegim garipligi soz. Senin bir cacık kabul edeceğin yok, ameliyata girsen abdurrahim gibi serumla foruma koşarsın yine gs yi savunmak için. Sadece, Abdurrahim ile başlayan , yerden timur ile devam eden "elimizde belgeler var" "ligi bitirtmeyiz"den sonraki GS nin içinde bulunduğu tüm anormallikleri satır satır kendin yazsan, ulan garip bir durum var dersin. Aklı mantığı vicdanı olan herkes der. Bak şuraya yazıyorum, yarın öbürgün yakının suç işlesin, sen yataklık etmekten ceza evine girersin. Tereddütüm yok. Ekim 30, 2024 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 kart mevzusunda şöyle yanılıyorsun , biz istatistik vermiyoruz. hakemlerin çoğunluk yorumlarına göre verilmesi gereken kartlarda yanlış var diyoruz bunu kabullenemiyorsunuz bir türlü. geçen senelerde benzer durumu bu sefer gsliler penaltı için yaptı , istatistik değil gerçekten verilmemesi gereken penaltı verilmiş mi onu sorgulamak lazım demiştim.(max 2-3 tane vardı çünkü) sarı kart mevzusunda da aynısı var tek farkı birisi uğraşmış derlemiş hakemlerin yorumlarına göre bi liste çıkarmış. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Ne kadar igrenc bir adam oldugunu zaten biliyorduk da tescil etmis oldun. pislik fikirlerini de aynen geri iade ediyorum. edit: mesajim yukaridaki zat a elbette. Ekim 30, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Sotto, 30.10.2024 13:50 tarihinde dedi ki: Arkada donen politikayi bilmemiz mumkun degil, tertemiz gibi bir iddam olmasi da mumkun degil. Ama Haciosman ozelinde fetocu bylokcu olmadigini dusunuyoruz sanirim, hukumete yakin bir isim. Arda Kardesler e ihtiyaci yok gs nin icerde derbi kazanmak icin, takim zaten iyi yolda. Dedigim gibi 13 derbinin 2 sini kaybetmis. Bu adam kafasina gore eyyam yapacaksa bundan karli cikan gs olmaz. Kullansinlar guclerini yabanci hakem izleyelim herkes ok buna zaten. Ama hem herhangi bir eylemde bulunma hem de sikayet et olmuyor. Buyukeksi yi bile zamaninda destekleyen Koc tu hatirlatirim. GS nin hakeme ihtiyaci yok evet. Takim gayet iyi ona da katiliyorum ama iste benzer hatalar surekli olunca haliyle kasitli oldugu dusunuluyo. Nasil oluyo da surekli olarak bu kadar bariz kartlar atlaniyo GS de. Bir cogu da macin basinda olan kartlar. Yada Mourinho ve diger TD ler alanlarinin disina cikinca hemen kart gorurken, nasil oluyo da Okan Buruk yaninda 2 hakem varken saha icinde cirit atabiliyo, yada nasil hakemi tehdit edipte ceza almiyo? Haciosmanoglu bylokcu olmayabilir evet, ama yine hukumete yakin bir isim. Kaldi ki bu adamin Fenerin otobus kursunlamasinin bas azmettiricisi olma ihtimal cok cok yuksek. Hani adalet saglamak icin cok uzak bi adam zaten. Ekim 30, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 biz yine salıncakvari paylaşım yapınca beşiktaş: kardeşim biz sizi 5-0 yenince ses etmedik edebinizle sevinin/kutlayın o sırada 5-0 sonrası beşiktaş videoya yeni denk geldim. adamlar bi de edep muhabbeti yapıyor ya asdasfasgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Darksun, 29.10.2024 15:46 tarihinde dedi ki: 9 kişi kalmamak önemli bir hata değil mi yani. adam 4 sarı kart ile 2 defa atılması lazımmış 1 tane itirazdan zor almış şaka gibi. Çıkıp çok etkisi olmadı diyorsunuz ama . Bu mantık çok güzelmiş 4 sarı kart zaten abartı, dahası bir tanesini görse ikinci hareketi de hiç sakınmadan yapıp yine atılacak diye bakıyoruz yani %100 olarak. BJK'lı Nihat bile "2 tane sarı verilebilir, ama bu ikisini toplayıp kırmızı lazımdı demek saçmalık, ilkini görse ikinciyi yapmaz zaten" diyordu maç sonrası. Öte yandan Icardi'nin penaltısı verilse zaten maç çok daha rahat kopacaktı tabii, ama o GS aleyhine hata olduğu için susmamız, sırf GS lehine olanları dile getirip GS torpiline bağlamamız lazım :S Bir de Fırat Aydınus'un (hakemliğini çok beğenmesem de) 30 maça çıktığına inanabilir mi bir insan, adam yakın dönemin en uzun süreli hakemi Cüneyt Çakır'la birlikte. Ha, U takımları dahil 30 tane derbi maçı yönetmiş olabilir belki, makul bi istatistik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 valla bir halt varki herif devre arasına kadar dinlendirilecekmiş demekki yeterli görülmemiş. İlk kart olsa 2. ni yapmazdı diye bir kıyasda kabul etmiyorum. Barış ın harekere kırmızı diyorlar çoğu hakem mesela, sarı verdi sonra yine hareketi var sarılık. Demek ki yapıyormuş. Zaten zor kart alıyorsunuz, topçuların hareketlerindeki özgüven oradan geliyor, nasılsa vermez/veremez diye. Özellikle geçen maçda Barış ın diğer adama girişi çok aşırı, koştura koştura omuz atıp deli dumrul gibi elini kolunu yüze oraya buraya sallaması normal mi yani. Geçen maçta da immobileyi delirten kısım orasıydı zaten aynen devam etti, bilerek yapıyor. Aynısını Tottenham maçında da bekliyorum bakalım ne oluyor. Bazı spor kanallarınında (özellikle iktidar yalakası olan) tutup sanchez i göze sokar gibi manşet yapmasından da ayrı bir iğneleme olduğu belli. Harika oynadı yok mükemmeldi, evet aldığı sarı harici 3 tane sarıyı almamış ama alsaydı yapmazdı tabi değil mi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) Barış'a geçen maç Immobile'nin yapıp kırmızı almadığı hareketten sonra Barış'ınkine kırmızı istemek de ne bileyim Immobile de geçen maç GS'liydi heralde o da kollandı. 3 sarı kart falan zaten hikaye, bir tane daha kartlık hareket yaptı Davinson, onu alsa bunu yapmazdı. Dediğime geliyor konu. Hep bir filtre var, sadece GS lehine hataları görüp kendi lehinize olanları es geçiyorsunuz. Sonra da "a-aaa GS lehine hata var, demek ki planlı bu kollama bu" oluyo konu. Böyle oldukça da birbirinizi dolduruşa getirip getirip sonra 2 faulu 4 faule, 3 kartı 5 karta çıkarta çıkarta coşuyorsunuz, iyice açılıyor fark. Ekim 30, 2024 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Onu alsa bunu yapmazdi diye bi olay yok. Darksun dedigi gibi almadigi icin yapiyolar zaten. Alsa zaten sonraki mudahaleleri daha dikkatli olacak oyun degiscek belki de. Kaldi ki hep mac baslarinda verilmiyo bu kartlar. Mertensin 10.dk da attigi dirsege kirmizi vermeyip sonra maci 3-0 kazandik ama ne degiscekti ki denildigini de biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) İmmobile pozisyonu geçen maç kırmızı değil bence, sizin has öküz yine aynı tarzda koşturarak omuz atıp sonra yine kollarını eline yüzüne çarpıyor diye adam delirdi. 2 sinede sarı vermeleri lazım. 2-3 tane mi ne tartışmalı pozisyon vardı maçta biri bu, diğeri kerem in mi barış ın mı ne devre bitmeden atılması. İmmobileye kırmızı derken yine kendinizinkini es geçmeyin o zaman. sarı kart alsa yapmazdı diyorsun hala, saçma sapan argüman bak barış sarısı varken yaptı aldı mı kırmızısını, yok? . yapıyormuş demek. siz bence GS taraftarı olarak fazla alışmışsınız bunların gösterilmemesine ondan garip gelmiyor. Malum Melolardan falan kartsız bitirilen tertemiz sezonlar falan, şimdi kırmızı falan verilir mi aaa sizin için kırmızı anca forma rengi. Şu da 6 tane hakem yorumuna göre özeti, Şunu da güncellemiş uçuyorsunuz mübarek Ekim 30, 2024 Darksun tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar