neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Konusu yokmus, bugün gameplay trailer yayinlandi; Game dev tycoon’un yapimcilarindan, q4 2024 planlanan cikisi, ben ilk gün alırım, çok detaylı duruyor. https://store.steampowered.com/app/436780/Tavern_Keeper/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Demosu geldi Steam'e, kisa ama eglenceli olmus demo. Ilk izlenimler soyle: - Oyunda inanilmaz fazla asset var. Her yer dekorasyon malzemesiyle dolu, sirf bunun icin edit mode yapmislar. - Oyunun icinde kendi esyalarini dizayn edebilecek insanlar, sonra onlari paylasabilecekler vs. Dipsiz kuyu olmus esya konusu. Benim cok ilgimi cekmiyor ama cok fazla tasarim ozgurlugu veriyor. - Oyunda ana hikaye olacak, gelen ilginc karakterlerle etkilesim secenekler ile oluyor. Secilen diyalog tavern'e gelen karakterin ne yapacagina etki ediyor, secimlerin sonuclari olacak gibi, bu da tekrar oynanilirligi artirir. - Grafikler cok sirin, kendine has tarzi baya tatli duruyor, ilk screenshotlarda karakterlerin kollarinin olmamasi gozume batmisti mesela ama oyun icinde hic kotu durmuyor. - Demoda tavern yonetim kisminda cok derine dalamiyorsunuz mutfak vs acilmadigi icin, ama anlasilan her patron turunun sevdigi sevmedigi ickiler, yiyecekler vs olacak. Bazi dekorasyonlar patronlari etkiliyor vs. Cikar cikmaz alirim demistim, demo da pekistirdi bu karari iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Ha bi de oyunda okudugum her text, tooltip vs cok iyiydi. Gunluk gazete direkt gulumsetiyor okurken, cok fazla gonderi var fantastik edebiyata, d&d'ye falan, o kadar detay seyler koymuslar ki arkasinda inanilmaz bi emek oldugunu direkt hissettiriyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Innkeeper VR gibi buna da VR mod koysalarmış Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Low poly grafikler güzel de bunda fazla abartmışlar bence. Biraz fazla göze batıyor. Büyük ekrandan da olabilir. Bi tık polishlerler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 güzel duruyor ama inş fazla micromanagement olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar