lutyn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 galiba tüm sıra tabanlı oyunları bitirdim başka güzel bulamıyorum önerisi olan var mı jrpg de olsa içinde çok iyi olur 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Hearthstone oynadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 bu var early access, 13 gune full hali cikiyor: https://store.steampowered.com/app/867210/Songs_of_Conquest/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Bence oynadiklarini yaz, begendiklerini soyle ona gore tavsiye gelir. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 dos2, bg3 :3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Wartales; büyüsüz elfsiz ortaçağ sıra tabanlı RPGsi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lutyn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Fistan, 07.05.2024 10:14 tarihinde dedi ki: Hearthstone oynadın mı e yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lutyn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Gallant, 07.05.2024 11:28 tarihinde dedi ki: Bence oynadiklarini yaz, begendiklerini soyle ona gore tavsiye gelir. cok mantıklı sabah sabah aklıma gelmedi redemption reapers, vestaria saga, troubleshooter, fire emblem, pokemon serisi atelier serisi legend of heroes... yani ne bileyim bunlar aklımda kaldı daha çok rpg elementi olan şeyler hoşujma gidiyor zaten, öneri yapan arkadaşlara da teşekkürler ayrı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Söylediğin oyunlar genel olarak tactical rpg türünde olduğu için şu video işine yarayabilir: Burada söylenenler haricinde bu sene çıkan Classified: France '44, bu ay çıkacak olan King Arthur: Legion IX ve Crown Wars: Black Prince var. Daha eski olarak Phoenix Point var ki onun Terror from the Void modu birkaç hafta önce tamamlandı. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 sea of stars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 jrpg serisi var legend of heroes: trails in the sky ile başlıyor trails ao-zero diye gidiyor trails of the cold steel a geçiyor daha devamı var. Bir başlarsan bayağı sağlan vakit ayırman lazım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Homm3 diyen olmamış, sende oynadıkların arasında yazmamışsın, ilginç. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Jagged Alliancec 3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Jrpg cok oynamiyorum. Fell Seal Arbiter's Mark i bitirmistim, tek gameplay lik oynanir. Artik eski sayilir, Invisible Inc. turnbased espionage formatinda iyi bir oyundur. Daha cikmadi ama Every Day We Fight i merak ediyorum. https://store.steampowered.com/app/1546080/Every_Day_We_Fight/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 (düzenlendi) tam olarak istedigin sey olmayabilir ama Valkyria Chronicles onerebilirim x-com serisi de olabilir Mayıs 8, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Pordakal, 08.05.2024 08:10 tarihinde dedi ki: Homm3 diyen olmamış, sende oynadıkların arasında yazmamışsın, ilginç. HOMM2 varken HOMM3 de... yani... hiç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lutyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Pordakal, 08.05.2024 08:10 tarihinde dedi ki: Homm3 diyen olmamış, sende oynadıkların arasında yazmamışsın, ilginç. ilk defa duydum açıkçası :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 @Solmyr bile aramızda oysaki sene 2024, halen arada oynarım armageddon's blade ya da shadow of death. ha ben kriter değilim, bir de candy crush falan oynuyorum sdgdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Benim favori kalem "castle" ve favori hero olarak "Adela", diplomacy gibisi yok. Biraz güçlenip milleti toplamaya başlayınca senden güçlüsü olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Sıra tabanlı deyince X-Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Pordakal, 11.06.2024 22:47 tarihinde dedi ki: Benim favori kalem "castle" ve favori hero olarak "Adela", diplomacy gibisi yok. Biraz güçlenip milleti toplamaya başlayınca senden güçlüsü olmuyor. expert air ve water magic ile, ilk tur haste, ikinci tur bless. miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 https://store.epicgames.com/en-US/p/rebel-cops 8TL https://store.epicgames.com/en-US/p/this-is-the-police 6TL https://store.epicgames.com/en-US/p/this-is-the-police-2 11TL epic cidden güzel indirimler yapmış. turnbased fanı olarak şunları hepten alıyorum, varmı son bir itirazı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 çoktan aldım bile Boncuğum asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 o zaman ben de aldım! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar