Bellow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Buraya yazmadan konu acamiyorum herhalde. Eski accountumun mail adresi filan gg oldugu icin yenisini actim. Bir kac takip ettigim mmorpg var onlari paylasmaya geldim iste. Selamlar. 1 Alıntıla
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Hosbulduk Cok uzakta degildim hep okuyordum ama mmorpgdeki bosluk beni uzdu cok guzel mmorpgler geliyor Bu ay Pax Dei beta Core Punk beta Bugun Eternal Tombs Beta cikiyor. Sonraki aylarda daha efsane seyler var biraz paylasim yapayim Alıntıla
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Hoş geldin. Yeni kokteyl tarifleri gelir mi? Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Hoş geldin tekrardan Alıntıla
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Ya gecen aklima istiklaldeki gece kahvalticisi geldi, ne guzel mekandi o. Hos geldin Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 vay vay vay cilgin bartender is back hg la bebe Alıntıla
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 tesekkurler herkese. Hala konu acamiyorum hic bir yere ama sunu soyle birakayim Bugun Once Human CBT 3 acilcak girip karakter yaratan ilk 150 bin kisi oyuna girebilecek. Oyunun serverlari tr saatiyle 05.00 am de acilacak bugun. Oyunu indirip karakter acmaniz betaya girmeniz icin yeterli. Bugun karakterde yaratmalisiniz ayrica. Oyunun linki surada https://www.oncehuman.game/ Suda youtube trailer Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 200 lira yolla adminlere, konus acabilirsin, sonra hemen geri yollayacaklar sdf Alıntıla
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 5 euro bisi degil Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Bellow, 02.04.2024 12:21 tarihinde dedi ki: Buraya yazmadan konu acamiyorum herhalde. Eski accountumun mail adresi filan gg oldugu icin yenisini actim. Bir kac takip ettigim mmorpg var onlari paylasmaya geldim iste. Selamlar. vay anasını be. ulan Mortal Online'ı indirebilmiş tek kişi olarak CD'YE ÇEKİP paticiğe dağıtmıştım, senle incirli'de buluşmuştuk ahahjahjah ne saçma işlerdi hey gidi. Hoşgeldin geri Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 merhaba, yeni hesabın normalleşmesi birkaç gün sürüyor bildiğim. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.