Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 eczacı babasının yanında çıraklık yapan maomao, birgün kaçırılıp saraya satıldıktan sonra keskin zekası ve tıbbi bilgisiyle kendini çeşitli entrikaların içinde bulur. ortaçağ çin sarayı denebilecek bir setting'de sezonun en ilginç karakterlerinden birinin başından geçenler. 24 bölüm, haftaya bitiyor ama kışın en iyi 2-3 serisinden biri. dedektiflik, saray entrikaları, josei/seinen. bölüm 23 - büyük spo Spoiler lakan kötü mü diye düşündürürken maomao'nun fengxian ile hikayesi çok trajik çıktı. amcasının maomao'yu sonradan evlat edinmesi öncesinde başına gelenler talihsizlik ama evet onun gibi biri çıkarımda bulunabilirdi hamilelik için. onun sarayda başına. kimde suç bilemedim ama sonra jinshi'nin başına gelenleri gene de o kızını tetiklemek için mi organize etti gerçekten, bakalım son bölümde nasıl bağlanacak çok merak ettim. romanı devam ediyormuş, tamamen bitmiyor olsa gerek. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Genel olarak olay örgüleri hiç fena yazılmamış, twistler tahmin edilebilir ama güzel Müzikler ve çizimleri de çok beğendim, bu animeden böyle emek beklememiştim. 23 bölümü 3 günde izledim öyle diyeyim. Animesiz kalıp da ne izlesem diyenlere özellikle öneririm 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 bende bununla ilgili yazacaktım bugün. Dynun gibi bi oturuşta izledim bende hafta sonu, gayet güzel. hele son bölüm shouwa genroku rakugo shinjuu havası verdi buram buram. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 (düzenlendi) 24 - final Spoiler çok yazık oldu ama gene muratlarına erdiler bir şekilde. https://anidb.net/tag/8101/chartb böyle bir rahatsızlık varmış gerçekten de, bilmiyordum. bu da çok güzel bitti, 2025'te devamı gelecekmiş diye hemen duyurdular. şahane oldu. Mart 23, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 oha çok enteresan ben de uydurma zannetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 2-3 gündür izliyorum bende , bayağı güzel ve komikmiş . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 (düzenlendi) Ben bayağı sevdim karakteri. Poison, drug müptelası manyak <3. Bu aralar bayağı seri bitirdim Frieren ile bunu en tepeye koyarım . Nisan 2, 2024 Darksun tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 bu ikisinin aynı anda bitmesi bunlar da aynı seiyuu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 frieren konusunda birisi önermişti ona istinaden başladım, ilk bölümü geçmek biraz zor oldu, iki üç kere baştan başladım ama ardındaki bölümler akıp gidiyor. çok hızlı tüketmemeye çalışıcam bakalım mümkün olacak mı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 bu sezon eczacıbaşı olsun artık. gene 24 çıkar umarım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 heyoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 kusuriya kadar iyi olmasa da karasu wa aruji wo erabanai da fena değil bu sezon. bi şans verin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 frieren de aynı sezonda gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 altyazılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar