Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Apothecary Diaries - Kusuriya no Hitorigoto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

714g6aEGYeL.jpg

eczacı babasının yanında çıraklık yapan maomao, birgün kaçırılıp saraya satıldıktan sonra keskin zekası ve tıbbi bilgisiyle kendini çeşitli entrikaların içinde bulur.

ortaçağ çin sarayı denebilecek bir setting'de sezonun en ilginç karakterlerinden birinin başından geçenler. 24 bölüm, haftaya bitiyor ama kışın en iyi 2-3 serisinden biri. dedektiflik, saray entrikaları, josei/seinen.

bölüm 23 - büyük spo

Spoiler

lakan kötü mü diye düşündürürken maomao'nun fengxian ile hikayesi çok trajik çıktı. amcasının maomao'yu sonradan evlat edinmesi öncesinde başına gelenler talihsizlik ama evet onun gibi biri çıkarımda bulunabilirdi hamilelik için. onun sarayda başına. kimde suç bilemedim ama sonra jinshi'nin başına gelenleri gene de o kızını tetiklemek için mi organize etti gerçekten, bakalım son bölümde nasıl bağlanacak çok merak ettim. romanı devam ediyormuş, tamamen bitmiyor olsa gerek.

• Like 2
  • Konu başlığı Sam tarafından The Apothecary Diaries - Kusuriya no Hitorigoto olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:

Genel olarak olay örgüleri hiç fena yazılmamış, twistler tahmin edilebilir ama güzel

Müzikler ve çizimleri de çok beğendim, bu animeden böyle emek beklememiştim. 23 bölümü 3 günde izledim öyle diyeyim. 

Animesiz kalıp da ne izlesem diyenlere özellikle öneririm

• Like 1
Mesaj tarihi:

bende bununla ilgili yazacaktım bugün. Dynun gibi bi oturuşta izledim bende hafta sonu, gayet güzel.

hele son bölüm shouwa genroku rakugo shinjuu havası verdi buram buram.  

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

24 - final

Spoiler

çok yazık oldu ama gene muratlarına erdiler bir şekilde.

https://anidb.net/tag/8101/chartb

böyle bir rahatsızlık varmış gerçekten de, bilmiyordum.

bu da çok güzel bitti, 2025'te devamı gelecekmiş diye hemen duyurdular. şahane oldu. 🙏

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben bayağı sevdim karakteri. Poison, drug müptelası manyak <3. Bu aralar bayağı seri bitirdim Frieren ile bunu en tepeye koyarım 😛 . 

MaoMao+Tasting+for+poison.png?format=150

Darksun tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

frieren konusunda birisi önermişti ona istinaden başladım, ilk bölümü geçmek biraz zor oldu, iki üç kere baştan başladım ama ardındaki bölümler akıp gidiyor. çok hızlı tüketmemeye çalışıcam bakalım mümkün olacak mı.

• Like 1
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

güzel başladı, gene 24 olur umarım.

Spoiler

learning with hentai lol

ikinci maomao geldi, jinshi de kedici olduğunu farketti. 😹 

• Yeni Oluştur...