Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Yıllardır random Unity oyunlarında garip buglar çıkıyordu, çözemediğim, bazen oyunu bıraktıran. Sonunda buldum sorunu, kesin ben yeni bulmuşumdur, hepiniz biliyorsunuzdur ama sorun "ı" ve "i" kaynaklıymış. input.css yerine ınput.css filan yazıp bozuyormuş. Dev hatası genel olarak. En son bu hafta Tyrion Cuthbert: Attorney of the Arcane oynarken karşılaştım, oyunu öneririm bu arada Ace Attorney seviyorsanız. Oyun bazı yerlerde tamamen oynanamaz hale gelince bulup çözdüm sorunu sonunda. İki yolu var: Windows'un Regional Format yerini Türkçe olmayan bir şey yap. Bu kökten çözüm. English (Europe) seçip sonra takvim, sayı, para vb. şeyleri tek tek elle ayarlayarak Türkçe'ye çevirdim ben. İngilizce Windows, Türkçe Regional Format kullanıyordum. Sorun dil değil, Regional Format. Ya da şu süper programı kullanmak (bu Japonca isteyen VN'ler ile de kullanılabilir: https://xupefei.github.io/Locale-Emulator/ Ama bu da işte DRM olan oyunlarda çalışmıyor. Bu devirde hala Türkçe'nin, özel olarak Türkçe'nin, "ı" harfi nedeniyle dikkatsizce yapılan oyunlarda buglı olması çok saçma ve sinir bozucu. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 os değil de eskiden os'in algıladığı layout türkçe olunca (şu tray'den değiştirilebiliyor ya en/tr diye, onu diyorum) ctd veren oyunlar vardı dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 surviving the aftermath'te şu anda yaşadığım tooltip sorunu bundan herhalde. item desc'ler bozuk hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Aaa evet hayal meyal hatırlıyorum pf:kingmaker oynarken windows dilini ingilizceye çevirince bazı sorunlarım çözülmüştü. GERGE, 25.01.2024 01:28 tarihinde dedi ki: Tyrion Cuthbert: Attorney of the Arcane ildşfşgdiflgd bu ne ya öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Ace Attorney serisini eski DS zamanlarından beri oynuyorum, bu gördüğüm en iyi klonu şimdiye dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar