Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The War Within Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros, 19.12.2024 13:30 tarihinde dedi ki:

hemen "parasını verelim iyisini yap" çekmeseydin keşke

var başka mmolar, onlara da bi şans verin diye dedik

Hepsi bir şekilde ölüp gidecek, bi ara Guild Wars vardı sözde wowu bitirecek, sonra swtor dendi, bu aralar throne and liberty deniyor, ama daha wow'dan iyi mmo gelmedi henüz.

Mesaj tarihi:
Pordakal, 19.12.2024 14:04 tarihinde dedi ki:

Hepsi bir şekilde ölüp gidecek, bi ara Guild Wars vardı sözde wowu bitirecek, sonra swtor dendi, bu aralar throne and liberty deniyor, ama daha wow'dan iyi mmo gelmedi henüz.

age of conanı atlamışsın arada😆

Mesaj tarihi:

lost ark'ta feci p2w ve rng sistemi vardı, bir upgrade için 1 hafta beklemen gerekiyor(du), anca resource birikiyor da upgrade yapabiliyosun. son halini bilmiyorum. gameplay eğlenceliydi aslında ama upgrade işi beni feci soğutmuştu oyundan.

new world faciasını söylemeye gerek var mı bilmiyorum, genel olarak feci bayık bir oyundu, ben release zamanında oynadım sonrasını bilmiyorum.

yani evet barrenste domuz bıçaklamak daha zevkli, hiç değilse rastgele biriyle tanışıp eğlenebiliyorduk 😅

• Like 1
  • Haha 1
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

sorun wow dan iyi mmorpg gelmeden wow un da bitmiş olması.  fazla retail oynayan yok. en basitinden twitch açsan bütün yayıncılar classic te takılıyor.  arkadaşını arıyorsun gel iki m+ atalım diye yok ben classic hardcore takılıyorum diyor. benim oğlan 9 yaşında classic oynamak daha eğlenceli geliyor elemana.   sanki millet böyle artık raid ti m+ idi falan sıkılmış artık böyle wow evreninde survival takılalım istiyor gibi.  aslında blizzard şöyle azeroth ta conan exiles tadında bir survival oyun çıkarsa güzel gider.

ben bıktım artık meta kasmaktan istediğim classı oynayamamaktan. o keşfetme hissini tekrar bulamamaktan . oyunun şu haline depğmeyecek parayı vermekten daha bir çok  şeyden bıktım artık dolayısı iel bıraktım bir süre önce. işte arada oğlan oynuyor oda son günler zaten daha da açılmaz o hesap. belki wow 2 de. 

Mesaj tarihi:

Açıkcası çıktıgından beri nerdeyse sadece classic, SoD ve sonrası HC oynuyorum çok daha keyifli geliyor. Özellikle ilk başta saçma gelen hardcore resmen bağımlılık yaptı.

Mesaj tarihi:

Hep birşeylerden şüpheleniyordum eskiden beri demekki gerçekmiş yada daha başka neler oldu ortaya çıkmayan.

Retail hiç gitmiyor.. 20th Anniversary classic spineshatter PvP de horde açtım gayet keyifli ne kadar aktif kalır bilemiyorum tabi.

• Yeni Oluştur...