Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 şu an için hikaye ve zoneları sevdim ben, ama ringing deeps hariç. güzel yapmışlar ama fazla daracık yapmışlar, içim daraldı ya. yalnız yine hub'ta fps düşüşü yaşıyorum valdrakken'de olduğu gibi, artık sağlam bi cpu almak farz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 hollowfall'un genel olarak tasarımı çok iyi olmuş. hollowfall arathi armor tasarımları da baya güzel, pvp armorlarının renklerini pek iyi seçmemişler ama kırmızı/krem set baya iyi duruyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 bi çok arkadaş hiç beğenmedi ama ben zone tasarımlarını beğendim, benim de favorim hallowfall. set mount vs vakitsizlikten hiç inceleyemedim ama questing yaparken topladıklarım bile hoşuma gitti ama ben de bi tık wow fanboyluğu var o yüzden çok şey yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 En son Legion oynayıp oyunu bırakmıştım yıllar önce. Tekrar açtım bu ara. Hayatsiz bir sekildr biriktirdiğim legendary silahlar tabardlar şunlar bunlar tokat gibi yüzüme çarptı kfkd. Bu ara en büyük zevkim tauren druidimle herb mine toplamak. Pazara koyduğum anında satılıyor. Birileri pazar manipülasyonu yapıyor herhalde çünkü pazarda 1 milyon ore mesela satılan. Arzda sorun yok yani ona rağmen hala pahalı ve iyi kar getiriyor. Saatte 15-20k civarı para geliyor. Usenmesem 10-12 saatte bir aylık oyun parası çıkıyor yani. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 toplama çok iyi şuan evet ama fazla sürmez baya düşer fiyatlar akıyorken doldurmak lazım tam sırası şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 rbg blitz o kadar yordu ki pazar günü, 1550 rating civarında takılı kaldım ve ilerlemiyor. bişileri yanlış mı yapıyorum diye bakındım herkes oldukları yerde kalmış ilerleyemiyor galiba mevcut sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Marl0_on, 25.09.2024 10:49 tarihinde dedi ki: rbg blitz o kadar yordu ki pazar günü, 1550 rating civarında takılı kaldım ve ilerlemiyor. bişileri yanlış mı yapıyorum diye bakındım herkes oldukları yerde kalmış ilerleyemiyor galiba mevcut sistemde. pvp işinden pek anlamıyorum ama bu aralar herkes pvp'ye çullanmış olabilir, ondandır belki o yüzden sezon sonunda ilerlemek daha kolay oluyormuş diye duydum pvpci bi arkadaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Ben Dragonflightta bırakmışım oyunu kaç sene geçti hatırlamıyorum bile. Şimdi PVPsiz bir oyun oynayıp herb-mine toplamak sakin sakin pipomu tüttürmek istiyorum. The war withini alabileceğim en ucuz yer neresidir bir link verseniz ve de 1 aylık code o da ucuzundan pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 (düzenlendi) valla bence yakında bliz in kendi sitesinde indirim görür anca öyle ucuza alınır. Zaten TL ile satıyorlar. Beklemeyeyim diyorsan 1300TL https://eu.shop.battle.net/en-us/product/world-of-warcraft-the-war-within Eylül 25, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 ben de bakındım da en ucuz ve güveniliri kendi sitesi yine, neyse az daha düşüneyim sonra alırım sanırım sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 %25 yılbaşı indirimi olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 ondan önce black friday hedesi var 2-3 haftaya olur diye tahmin ediyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 halloween aklıma geldi de daha yeni oyun çıktı sayılır dedim, olabilir tabi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Yılbaşında diğer shop itemlere indirim gelir. 10 aydan önce indirim gelmez yeni pakete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Benim aklımda kalan daha önce de yazın çıkarttığı expansionların ufakda olsa indirime girdiği idi. Zaten alacak olan aldı, tam fiyata expansion satışları bu saatten sonra çok olmaz diye düşünüyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Shadow, 25.09.2024 20:46 tarihinde dedi ki: Ben Dragonflightta bırakmışım oyunu kaç sene geçti hatırlamıyorum bile. Şimdi PVPsiz bir oyun oynayıp herb-mine toplamak sakin sakin pipomu tüttürmek istiyorum. The war withini alabileceğim en ucuz yer neresidir bir link verseniz ve de 1 aylık code o da ucuzundan pls. bu arada şu iş classic serverlarında çok daha iyi oluyor. direkt subscriptionla girebiliyorsun onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 @Shadow sakin sakin "gathering yapayım, craftımı yapayım" dünyası için şu ana kadar gördüğüm en tatminkar oyun New World abi. Ekim 15'te de oyun re-release oluyor, fresh start yapıyorlar, UO'dan sonra gathering'de en keyif aldığım oyun NW oldu, diğer problemlerinden bağımsız olarak. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 adam çok para vermek istemiyor sen en kötü 2k vereceği oyun öneriyon sdfsg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 monthly sub yok ama öyle düşünsün sdfg bi de base game belki vardır elinde, 30 dolara expansionu alırsa şimdi, 15 ekimde re-release haline direk accessi oluyore 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 (düzenlendi) Marl0_on, 26.09.2024 13:42 tarihinde dedi ki: adam çok para vermek istemiyor sen en kötü 2k vereceği oyun öneriyon sdfsg Abi bende var steamden almıştım new worldü hem de 70 liraya asfassd ama bankalar ve pazar yeri her şehirde farklı farklı olduğundan kasmadım öyle kaldı, sonra oyun patladı zaten biliyosunuz siz de. wowu kurdum girdim ama daha yeni paketi almadım, bakayım yıllar sonra sararsa alacam paketi Eylül 26, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Al oyna yav. Hikayesi falan güzel olmuş. Teknik olarak da çok geliştirmişler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 new world'ün ek pakete baktım da pek sarmadı videolar, sanırım alacam wowunkini, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 DRaGoN_SLaYeR, 26.09.2024 08:23 tarihinde dedi ki: Bunlar tamamen efsanevi bir kaba etin uydurduğu abuk sabuk bilgiler. Ben size Blizzardın neden en tepeden en dibe çakıldığını küçük bir örnekle kanıtlayım. URL: https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24123440/diablo-iv-1-5-0-patch-notes İlgili kısım: Alıntı All Tormented Bosses have 5 chances to drop a mythic at 1.5% chance each. In total, a 7.5% chance to drop a Mythic Unique. The resulting effect of this change is that the bosses have a chance to drop multiple Mythic Uniques instead of just 1. Sonuç: Blizzardın oyun dizayn eden yazılımcıları matematik bilmiyor. Bu yüzden Blizzard balıklama dibe çakılıyor. Bir akıllı da çıkıp "ulan biz ne yapıyoruz bu nasıl açıklama nasıl bir rezillik bu" demiyor. Aylar gerçi hala orada duruyor. Adamlar 5 ayrı zindanda yer alan her biri %1.5 oranında benzersiz eşya oranına sahip boss olduğunda. 5 x 1.5 = 7.5 benzersiz eşya oranına sahip olabileceğini matematiksel olarak doğru sanıyorlar. Ha bir zindanı 100 kere farmlamışsın. Ha 5 zindinanın her birini 20 kez farmlamışsın. Her koşulta mitik eşya düşürme şansın 1.5. Olasılığı toplanabilen bir şey sanıyorlar. Üstelik bu adamlar mekaniği tamamen "OLASILIK" üstüne kurulu olan Diablo 4'ü yapmaya kalkışıyorlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Aynı boss için 5 kere ayrı zar atılıyor, aynı boss'tan 1'den fazla düşürebilirsin yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar