Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The War Within Ana Konu

Darksun

Öne çıkan mesajlar

bi çok arkadaş hiç beğenmedi ama ben zone tasarımlarını beğendim, benim de favorim hallowfall. set mount vs vakitsizlikten hiç inceleyemedim ama questing yaparken topladıklarım bile hoşuma gitti ama ben de bi tık wow fanboyluğu var o yüzden çok şey yapmayın.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

En son Legion oynayıp oyunu bırakmıştım yıllar önce. Tekrar açtım bu ara. Hayatsiz bir sekildr biriktirdiğim legendary silahlar tabardlar şunlar bunlar tokat gibi yüzüme çarptı kfkd. Bu ara en büyük zevkim tauren druidimle herb mine toplamak. Pazara koyduğum anında satılıyor. Birileri pazar manipülasyonu yapıyor herhalde çünkü pazarda 1 milyon ore mesela satılan. Arzda sorun yok yani ona rağmen hala pahalı ve iyi kar getiriyor. Saatte 15-20k civarı para geliyor. Usenmesem 10-12 saatte bir aylık oyun parası çıkıyor yani. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on, 25.09.2024 10:49 tarihinde dedi ki:

rbg blitz o kadar yordu ki pazar günü, 1550 rating civarında takılı kaldım ve ilerlemiyor. bişileri yanlış mı yapıyorum diye bakındım herkes oldukları yerde kalmış ilerleyemiyor galiba mevcut sistemde.

pvp işinden pek anlamıyorum ama bu aralar herkes pvp'ye çullanmış olabilir, ondandır belki

o yüzden sezon sonunda ilerlemek daha kolay oluyormuş diye duydum pvpci bi arkadaştan

Sosyal ağlarda paylaş

Shadow, 25.09.2024 20:46 tarihinde dedi ki:

Ben Dragonflightta bırakmışım oyunu kaç sene geçti hatırlamıyorum bile. Şimdi PVPsiz bir oyun oynayıp herb-mine toplamak sakin sakin pipomu tüttürmek istiyorum.

The war withini alabileceğim en ucuz yer neresidir bir link verseniz ve de 1 aylık code o da ucuzundan pls.

bu arada şu iş classic serverlarında çok daha iyi oluyor. direkt subscriptionla girebiliyorsun onlara.

Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on, 26.09.2024 13:42 tarihinde dedi ki:

adam çok para vermek istemiyor sen en kötü 2k vereceği oyun öneriyon sdfsg

Abi bende var steamden almıştım new worldü hem de 70 liraya asfassd

ama bankalar ve pazar yeri her şehirde farklı farklı olduğundan kasmadım öyle kaldı, sonra oyun patladı zaten biliyosunuz siz de.

wowu kurdum girdim ama daha yeni paketi almadım, bakayım yıllar sonra sararsa alacam paketi 

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 26.09.2024 08:23 tarihinde dedi ki:

Bunlar tamamen efsanevi bir kaba etin uydurduğu abuk sabuk bilgiler. Ben size Blizzardın neden en tepeden en dibe çakıldığını küçük bir örnekle kanıtlayım.

URL: https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24123440/diablo-iv-1-5-0-patch-notes

İlgili kısım:

Alıntı

All Tormented Bosses have 5 chances to drop a mythic at 1.5% chance each. In total, a 7.5% chance to drop a Mythic Unique. The resulting effect of this change is that the bosses have a chance to drop multiple Mythic Uniques instead of just 1.

Sonuç: Blizzardın oyun dizayn eden yazılımcıları matematik bilmiyor. Bu yüzden Blizzard balıklama dibe çakılıyor. Bir akıllı da çıkıp "ulan biz ne yapıyoruz bu nasıl açıklama nasıl bir rezillik bu" demiyor. Aylar gerçi hala orada duruyor.

Adamlar 5 ayrı zindanda yer alan her biri %1.5 oranında benzersiz eşya oranına sahip boss olduğunda. 5 x 1.5 = 7.5 benzersiz eşya oranına sahip olabileceğini matematiksel olarak doğru sanıyorlar.

Ha bir zindanı 100 kere farmlamışsın. Ha 5 zindinanın her birini 20 kez farmlamışsın. Her koşulta mitik eşya düşürme şansın 1.5. Olasılığı toplanabilen bir şey sanıyorlar.

Üstelik bu adamlar mekaniği tamamen "OLASILIK" üstüne kurulu olan Diablo 4'ü yapmaya kalkışıyorlar.

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...