Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AC/DC (değil) - 20 Ekim 2023 Kuruçeşme


GERGE

Öne çıkan mesajlar

asshole marketing ya daha çok. yani ilanda 100TL yazıp yanına mikroskopik küçüklükte "ten başlayan fiyatlarla" yazmakla benzer bişey.

bilet almaya giren herkes ilan sayfasında net bir şekilde ilk solistin yazdığını görebiliyor. başlığı da öyle zira. ama görsele baksan grubun logo falan daha büyük ve ön planda.

ha yasanın tüm bu marketing piçliklerinin dolandırıcılık olarak kabul edileceği şekilde genişletilmesini desteklerim. yine de sen çizgiyi nereye çizersen çiz, o çizgiye dayanıp götünü sürtecek yakınlınta takılanlar hep olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ACDC TÜRKİYE'DE!!! diye spamlanan haberleri görünce aklımı kaçırdım, neredeyse bileti bile alacaktım sonradan uyandım. bi tribute grup kadar bile ac/dc olmama ihtimali var, hiç dinlemedim bir şey diyemem ama sahne önü biletleri 2750/2200TL çok fazla. grubun kendisi gelse +500/+700 aşağı yukarı böyle olur gerçekten tam bir dolandırıcılık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 15 sene önce falan eskisehirde doktorlarda yürüyorum bi mekanın afişi var red hot chili peppers yazmışlar kocaman altında tribute yazıyor. neyse karşıdan 2 kız gördü bunu aa red hot chili peppers varmış gidelim mi dedibiri, diğeri sittiret yav ben sevmiyom onları dedi yürüyüp gittiler o aklıma geldi 😄

  • Haha 2
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı GERGE tarafından AC/DC (değil) - 20 Ekim 2023 Kuruçeşme olarak değiştirildi
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...