monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Selamlar, Türkiyede Magic ve Pokemon kartlarını nereden alıyorsunuz, eskiden d&rlarda bile satılırdı şimdi bakıyorum hepsi fake kart satıyorlar düzgün bir dükkan bulamadım satan online veya fiziki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Ankara Misthios storeda var. Dnrlarda satılanlar sahte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 sahte nasıl satıyolar lan wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 bende merak ettim, lisanslayan firma falan mı farklı, alenen sahte ürün mü satıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Yok abi alenen sahte ürün şikayetvar sitesine bakarsanız bir sürü örnek görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 oha, ben dr gibi firmalara üzerlerinde bir sorumluluk var, düzgün iş yapıyorlar diye hiç bu anlamda sorgulamıyordum, aklımda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 d&r nasıl satabiliyor ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 yeğenime sorduğuma göre sdffsd pokemon kartı çıkaran 3-4 firma varmış, d&r daki farklı marka ama iş görüyor diyor (yaş 9) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 (düzenlendi) İstanbulda "OverGame (kanyon avm)" içinde gördüm geçen hafta. çeşit çeşit seriler var Magic The Gathering arama sayfası Pokemon arama sayfası Eylül 5, 2023 eregorn tarafından düzenlendi linkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 https://www.goblin-store.com kadıköyde dükkanları direk gidip bakabilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Japonyadan getireyim sipariş kısımlarını halledersen ama japonca oluyor oradakiler asdasd. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar