S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Liebe, 21.01.2024 12:12 tarihinde dedi ki: https://hakemhatalari.com.tr/hatasizpd/?f=1 Şu siteyi mi diyorsun djdjshags hahahahaha bambaşkaymış afasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Ya dün fifada kol bıraktırdım buna maç ortasında ondan ne dediğini bilmiyor yüklenmeyin kutuluma 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 zahahahahahaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Liebe, 21.01.2024 16:26 tarihinde dedi ki: Ya dün fifada kol bıraktırdım buna maç ortasında ondan ne dediğini bilmiyor yüklenmeyin kutuluma Vay arkadaş Bi maç kazandın tüm akşam fnfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 16 kere direge vurmusuz 39 gol atmisiz toplam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 5. golumuzu hatali sekilde iptal etti hakem ama neyse Kerem halletti simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Formsuz elemanların dönüş maçı oldu. Fener bu iki puanı çok arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 puhahahah şov şov şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Net eyyam iptaliydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Sözde parasal sorun, sakatlıklar sıkıntılar vs yaşayan gs, uçan kaça yıldızlar alan her kırılma maçında kırılan fb. GS şu sözde ödenmeyen paraları öderse ve ciddi derecede türkiye seviyesinde TD farkı ile bence çok rahat sorunsuz şampiyon olur. Bu dakikadan sonra iki takımada hakemler kıyak geçecektir. Puan farkı açılmadığı sürece hakemler pek birinden birini tercih etmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Sotto, 21.01.2024 21:02 tarihinde dedi ki: Net eyyam iptaliydi o. şimdi 4-1 lik skor varken böyle net eyyam yapıyorlar, gs nin eline konuşma şansı verip, bunun üzerine asıl ihtiyacı olduğu an güzelliğini yaparak telafi ediyorlar. Sonra istatistiklerde bu denge sayılıyor oysa maç 4-1 zaten. Türkiye burası malesef 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 (düzenlendi) Aynisini fenere de yaptilar 5-6yken penalti vermemece Pendik maci miydi. Tr klasigi bu. Ocak 21, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 yari kadro degerine ragmen imparator tokatlamis olympiakos’u, world class winner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 FuCKiR, 21.01.2024 19:05 tarihinde dedi ki: şimdi 4-1 lik skor varken böyle net eyyam yapıyorlar, gs nin eline konuşma şansı verip, bunun üzerine asıl ihtiyacı olduğu an güzelliğini yaparak telafi ediyorlar. Sonra istatistiklerde bu denge sayılıyor oysa maç 4-1 zaten. Türkiye burası malesef ne zaman guzellik yapmislar bize? hic farketmedim koskoca 2 sezonda bi pozisyon vardir bidaha yapilinca atarsin buraya vidyolu bilgileniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 ya sardi, size herşey serbestte bize değil, şimdi kolaj yaparım da ban tepemizde geziyor. En son tamamen sizinkilerle 4 harflilerin bildiğin gerçek videosunu koyduğumda 2 hafta banlandım. O yüzden youtube üzerinde sürüyle var. Bulursun yani çok basit. ufak bir kodCUK yaz her gün eline gelsin. https://developers.google.com/youtube/v3/docs/search?hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 (düzenlendi) Ne alaka? Maç içinde gsye kıyak geçilir diye boş boş konuşuyorsun. Nerede kıyak geçilmiş video koy deniyor fetö videosu koydum ban yedim diyorsun. Bir de artist artist link atmış. Ocak 23, 2024 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 nası ne alaka 4 harflinin gs futbolcularıyla ilişki videosunu koyup ban yedim işte. Yani şuraya gs aleyhine olacak diğer videoyu paylaşmak istemiyorum. Kural yoksa da kural çıakrtılır yasak diye. Yapıldı kardeşim bu. Yine son derece mantıksız şekilde banlanabilirim bu yüzden, kendiniz arayın youtubeda var diyorum. Çok basit bir şey söylüyorum. Artislik linki dediğini de senin anlamanı zaten beklemiyorum, sana da hitap etmiyor. Sardalyaya takılma amaçlı paylaşıyorum. Sebebini kendi tahmin edebilir. Belki de yazar kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 FuCKiR, 23.01.2024 09:51 tarihinde dedi ki: Yapıldı kardeşim bu. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 https://www.instagram.com/reel/Czq635pNzZh/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== kerem akturkoglu gibi vuruyo masallahi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Bakin ayni kisinin 2 aciklamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 aynı kişinin iki açıklaması mı, biri mert biri osman, ne demek istedin acaba türko 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Türkiye komedi ligi ya. Bence uğraşmasınlar şöyle fenerle gs yi 2 maç oynatıp versinler kupayı, diğer takımlar figüran ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 noldu fuckir, el degil mi pozisyon? zaten vermiyorlardi bugune kadar, utandiklarindan verdiler bunu bakti millet uyaniyor arsiv yapiyor karsilastirmali pozisyonlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Oooo penaltısaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 (düzenlendi) Tete'yi cikarmis bizim stajyer, arada futbol okuyabiliyor demek ki aha gene eline carpmis 1 penalti daha verse.. 2-1 gecmis olsun ne guzel easy mode'da lig zaha'nin ustune atlamis kaleci 3 penalti, 3-1 averaj da kasardik gol krali falan cikarirdik veya basacaksin parayi mario Icardi'yi alacaksin hard mode'sa askin olaayiyiimmmmmmmm Ocak 25, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar