Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 🏆 2024 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Sözde parasal sorun, sakatlıklar sıkıntılar vs yaşayan gs, uçan kaça yıldızlar alan her kırılma maçında kırılan fb. 

GS şu sözde ödenmeyen paraları öderse ve ciddi derecede türkiye seviyesinde TD farkı ile bence çok rahat sorunsuz şampiyon olur.

Bu dakikadan sonra iki takımada hakemler kıyak geçecektir. Puan farkı açılmadığı sürece hakemler pek birinden birini tercih etmeyecektir.

Sosyal ağlarda paylaş

Sotto, 21.01.2024 21:02 tarihinde dedi ki:

Net eyyam iptaliydi o.

şimdi 4-1 lik skor varken böyle net eyyam yapıyorlar, gs nin eline konuşma şansı verip, bunun üzerine asıl ihtiyacı olduğu an güzelliğini yaparak telafi ediyorlar. Sonra istatistiklerde bu denge sayılıyor oysa maç 4-1 zaten. Türkiye burası malesef

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

FuCKiR, 21.01.2024 19:05 tarihinde dedi ki:

şimdi 4-1 lik skor varken böyle net eyyam yapıyorlar, gs nin eline konuşma şansı verip, bunun üzerine asıl ihtiyacı olduğu an güzelliğini yaparak telafi ediyorlar. Sonra istatistiklerde bu denge sayılıyor oysa maç 4-1 zaten. Türkiye burası malesef

ne zaman guzellik yapmislar bize? hic farketmedim koskoca 2 sezonda bi pozisyon vardir 🙂 bidaha yapilinca atarsin buraya vidyolu bilgileniriz.

Sosyal ağlarda paylaş

ya sardi, size herşey serbestte bize değil, şimdi kolaj yaparım da ban tepemizde geziyor. En son tamamen sizinkilerle 4 harflilerin bildiğin gerçek videosunu koyduğumda 2 hafta banlandım. O yüzden youtube üzerinde sürüyle var. Bulursun yani çok basit. 

ufak bir kodCUK yaz her gün eline gelsin.

https://developers.google.com/youtube/v3/docs/search?hl=tr

Sosyal ağlarda paylaş

nası ne alaka 4 harflinin gs futbolcularıyla ilişki videosunu koyup ban yedim işte. Yani şuraya gs aleyhine olacak diğer videoyu paylaşmak istemiyorum. Kural yoksa da kural çıakrtılır yasak diye. Yapıldı kardeşim bu. Yine son derece mantıksız şekilde banlanabilirim bu yüzden, kendiniz arayın youtubeda var diyorum. Çok basit bir şey söylüyorum. 

Artislik linki dediğini de senin anlamanı zaten beklemiyorum, sana da hitap etmiyor. Sardalyaya takılma amaçlı paylaşıyorum. Sebebini kendi tahmin edebilir. Belki de yazar kodu

Sosyal ağlarda paylaş

Tete'yi cikarmis bizim stajyer, arada futbol okuyabiliyor demek ki 😄 

aha gene eline carpmis 1 penalti daha verse.. 2-1 gecmis olsun ne guzel easy mode'da lig 😄

zaha'nin ustune atlamis kaleci 3 penalti, 3-1 averaj da kasardik gol krali falan cikarirdik 😉

veya basacaksin parayi mario Icardi'yi alacaksin hard mode'sa askin olaayiyiimmmmmmmm

sardalya tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...