Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 🏆 2024 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

sardalya, 27.12.2023 01:18 tarihinde dedi ki:

https://www.instagram.com/reel/C1UAi6KL9Uo/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

50 milyon dolar az bu adama su iqya bakin 😄 

o kadar düşük iq hesap ki, pozisyonu izleyip cümleye bile dökememiş, oyun devam ediyormuş da ferdi içeri top atmış, aynı anda atıyorlar görüldüğü gibi, böyle şeyler paylaşarak kendini de salak gösteriyorsun bu çoluk çocuk hesapları gibi,yapma bence

Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim diye yazılır IMPARATORE diye okunur. Türk futbol tarihinin tartışmasız açık ara en uç noktasıdır kendileri. Öyle başarılar yakalayıp, öyle oyuncular yetiştirdi ki yalancı filozoflar bile hoca diye anılmaya başlandı bu ülkede. Fatih Terimin futbol adamlığının zekatı tüm futbol adamlarını toplasan bile ağır basar. Aksini iddia eden futbol topu görse 155 i arıyodur el bombası diye. 

Saygılar, sevgiler. 

Sosyal ağlarda paylaş

Futbol adamlığına bir sözüm yok ama insan olarak hiç de öyle saygı duyulacak bir insan değil. Futbolcuğundan bugüne karışmadığı olay yok. ben gitmesine sevindim umarım uzun yıllar orada kalır ve emekli olur.  Hatta mümkünse ülkeye de dönmesin bir daha adını da duymayalım.

Sosyal ağlarda paylaş

Hayatın hiç bir alanında kraldan çok kralcı olmamak lazım. Bir insan “special one” olabilir herhangi bir kurum için. Saygı da gösterilmeli bu sebepten, doğru.

Ama sanki pembe siciyormus gibi izlenim yaratmak, ilahlaştırmak anlamsız. Zira her zaman daha iyisi vardır, bugün olmasa bile yarın olabilir. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'in ilk antrenmandaki takım konuşması: "İkinci olmak başarı değildir. Başarıdaki tek kıstas birinciliktir. Kaybettiğimizde bu benim hatam olacak. Kazandığınızda ise siz kazanacaksınız. Sizden şunu istiyorum. Forma giyemediğiniz zaman duygularınızı asla belli etmeyin. Bu beni sinirlendirir. Her türlü sıkıntınızda ben varım. Şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi müziğini duymak için her şeyimizi vereceğiz ve en önemlisi kötü oynarken bile kazanmayı bileceğiz." (SporTime)

ne pembe sicmasi ilahlastirilmasi maymun edildi adam, gs camiasi icinde bile, burda bile anket yapsak max %50 cikar destek. tete izlemeye mahkum galatasaraylilar bu kadar kolay manipule edilirken.

bjk ts de kotu, tek sansimiz galatasaray maalesef :3

Sosyal ağlarda paylaş

Kaybettiğinde oyuncularını (çok bariz kavgası olmadığı sürece zamanında milli takımda Hakan Şükür'le cip krizi gibi) medya önüne atmaz Terim. Yapan çok teknik direktör gördük, Terim yapmıyor.

Öte yandan teknik taktik bilgisi olarak da gayet üst düzeydi son bıraktığında. Arada ikinci gelişi öncesi uzun süre kopmuştu futboldan, o sırada çok bocaladı modern futbola tekrar adapte olana kadar. Ama olduktan sonra iyiydi. Dil ve politika kuyusunu kazmazsa Yunanistan'da da başarılı olur. Hem kültürel yakınlık, hem lig oyun stili, hem yöneticilerin transfer politikaları tam Terim'e uygun.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne modern futbola adaptasyon ne de egosundan kazanınca oyuncular kazanır düşüncesi ft nin yanından bile geçmiyor. Devri çoktan sona erdi. Bu tarz adamlara çok çok iyi takım vermediğin sürece modern futbolda başarılı olması mümkün değildi kendi planladığı takımda bile olamadı.

Öte yandan adını türk futbol tarihine en başarılı td olarak yazdırdığı da tartışmasız gerçek, zaten bunu da tartışmıyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

sardalya, 28.12.2023 14:11 tarihinde dedi ki:

ne pembe sicmasi ilahlastirilmasi maymun edildi adam, gs camiasi icinde bile, burda bile anket yapsak max %50 cikar destek. tete izlemeye mahkum galatasaraylilar bu kadar kolay manipule edilirken.

Tete izlemeye mahkum kismina katilmiyorum. Hic bir oyuncu sadece 1 yil icindeki performansiyla olculmemeli. Bunun en buyuk ornegi Boey sanirim. Insanlarin zamana ihtiyaci olmasi kadar normal bir sey yok. Ha tetenin taraftarin onune atilmasi ile sans verilmesi arasinda da fark var. Bu da bana gore gayet dengede ilerliyor. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Boey burada yanlış örnek. Boey geçen sene de gayet taş gibiydi. Geldiğinden beri hep taş gibi adam. Sakatlık geçirdiği bir dönem bocaladı sadece, sonra da çok anlamsız hoca kaprisiyle bir şekilde yedek bırakılıp satılmak istendi. İlk günden beri insanüstü bek aldık diyordum ben, o görüntüyü veriyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...