Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 uykum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 8. maçımıza geçen yılın kadrosuna ilave 1 transfer ile çıktık muhhteeşemm! Bakhtiyar girdi 2 gol yedirdi bize, Rashica sayesinde de attı. İttire kaktıra gidiyoruz, ANÇ ve avanelerinin keyfi yerinde. Yavaş yavaş kulübü dibe gönderiyorlar. Daha kötüsü FB ve GS tarihlerinin en iyi kadro değerlerine ulaşırken, biz geriye gidiyoruz. Bu fark 2-3 senede toparlanacak bir fark da olmaz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 cecen terorist gol atti ya la ilk macinda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 guzel gole cevirdi ama. kontrol, savunmanin bacagin altindan koseye. lucescu besiktas'in zaaflarini egitim kasedi gibi sundu. fakat atladigi yerler de olmus, mesela aboubakar'in penaltisi ve colley'in duran top aksiyonu. eforlu oynayabilen TSL takimlari bu macin analiziyle besiktas'i zor duruma sokabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 kuradan gelecek sacma sapan takimlar ligden daha cok zorlicak ya allaa emanetke takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Club Brugge Bodo/Glimt Beşiktaş Lugano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Lugano'ya bak kaç yaşında hala oynuyor. Helal olsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 adam tek başına takım be yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Şimdi baktım 2018'de 38 iken bırakmış vay be... Zaman çok pis akıp gitmiş... Cüneyt Çakır'a gözlük yapıp atıldığı maç dün gibi sanki ssdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Ya bizim yönetim stoper stoper hala son 24 saat kalmış al Ninoyu getir, 5 sene stoper aramazsın 7ye mi aldın, sakatlık vs olmazsa en az 15-20 görür. Uyum muyum uğraşmazsın nokta atışı lider stoper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Fistan, 01.09.2023 16:09 tarihinde dedi ki: Club Brugge Bodo/Glimt Beşiktaş Lugano bodo ve lugano beraberlikleri hayirli olsun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 FuCKiR, 04.09.2023 03:15 tarihinde dedi ki: Ya bizim yönetim stoper stoper hala son 24 saat kalmış al Ninoyu getir, 5 sene stoper aramazsın 7ye mi aldın, sakatlık vs olmazsa en az 15-20 görür. Uyum muyum uğraşmazsın nokta atışı lider stoper. getiremezler nino'yu baily cepte o olacak muhtemelen. Afrika kupası zamanı da 6 maça necip-tayfur ile çıkacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Baily olmuş evet, sağlık kontrolünden geçiyormuş şuanda. Evrakları da yetiştirmeye çalışıyorlarmış falan filan. Hızlı sert kesici ve sağkatlık riski yüksek stoper. O zaman sezon boyu amir oyun kuracak adam olacak stoperlerin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Sakat diye gönderdikleri Lyanco 69 maç kaçırmış Baily 159 maç... Yönetim inanılmaz başarısız tek umudum ŞG Bailly vs Maguire karşılaştırması yapıyor manu taraftarı da maguire'dan o kadar yılmışlar ki Bailly'nin gitmesine üzülmüşler. Reddit'te de baktım biraz genel olarak low iq ve kötü kararlar aldığını yazmışlar Sonuç olarak PL topçusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 sakatlıkta geçmiş sakatlıklardan çok şu anki durum daha önemli değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 bence o lyanco transferinde bir şeyler döndü sonra Ceyhun uçtu. Şimdi daha kötüsünü zaman kalmadığı için mecburiyetten alıyorlar. Ne verdiler bilmiyorum ama tam fail transfer. Yönetim ağır batırdı bu sezon, hoş teknik direktör hedelerinden dolayı bir süredir batırıyorlardı da mecburiyetten Şenol u getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Bence çok kötü transfer değil, afrikalı ve sakat > kesin işe yarar adam sdf Fakat şenolun tercihi nino tarzı adamdı, eric baillynin neden tercihte arka sırada olduğu nino ile kıyaslayınca belli, Nino olsa amiri sürekli geri çekmeye ihtiyacın olmayacakken şimdi mecbursun nerdeyse. Neyse teşekkürler ANÇ Çilek istedik Eric getirdin esprisini de yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 FuCKiR, 5.09.2023 11:55 tarihinde dedi ki: afrikalı ve sakat > kesin işe yarar adam Tebrikler. “Futbol topu gorsem bomba diye polise haber veririm” demenin en kreatif yolu gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 rica ediyorum alintilamayin su suursuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 FuCKiR, 05.09.2023 11:55 tarihinde dedi ki: Bence çok kötü transfer değil, afrikalı ve sakat > kesin işe yarar adam sdf Fakat şenolun tercihi nino tarzı adamdı, eric baillynin neden tercihte arka sırada olduğu nino ile kıyaslayınca belli, Nino olsa amiri sürekli geri çekmeye ihtiyacın olmayacakken şimdi mecbursun nerdeyse. Neyse teşekkürler ANÇ Çilek istedik Eric getirdin esprisini de yapayım. Amir'i geri çekme ihtiyacı ortasahada baskı yiyince bi boka yaramamasından. Önü açık olacak, ileriye isabetli pas atıyor Amir, ama baskı gelince bi çalım yapayım, bi verkaç biş yapayım, iki depar atayım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Şu flood çok güzel. Evet, Beşiktaş rakiplerine göre kadrosunu geçen sene devre arasında güçlendirdi ancak bence geçen sezon rakiplerine yetişmeye çalıştı. İlk 4 hafta istatistiklerde Beşiktaş önde ancak yırtıcı, koparıcı oyunu yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 bizim mevcut kadroda bunu yapabilecek 2 kişi var zaten. Ghezzal ve OX . onlar da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 güzel olan neresi flood'un? ben 4 mesaj gördüm baska bişey mi kaçırdım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Beşiktaş gs'den iyi takım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 (düzenlendi) ts 2. bjk 3. takimim ama su frikik golu sirf baska takimlarin getir goturunu yapan FuckEr yuzunden cok hosuma gitti olm o ust direkte nasil patladi oyle ????? Eylül 17, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar