arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 yeni teknik direktoru afrika kupasina denk getirecekler 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 S-H, 05.01.2024 23:42 tarihinde dedi ki: abi takım bu kadar kötü haldeyken 2-3 haftada ne değişebileceğini umuyordunuz? en iyi ihtimalle 2. devre iyi bi kaç transferle biraz düzelir, o da önümüzdeki yıla hazırlık olur. bu adamı şundan övdüler 1 senedir hazırlanıyor, tv lere çıktı çelsi pesege arkadaşım, oyuncular vs tamam masal anlattı durdu bize. Daha td si hazır olmayan adama ne oyuncusu diye sorarlar. Normalde nedir, İlk TD yi yazarsın sonra oyuncuları. tamamen kendi ifadesiyle A plus TD . Şimdi bıronkhorstla tamamen zar atıyoruz yine. Onu bile beceremediler. Yardımcılarını almazsan gelme demişler gibi haberler başladı bugün istanbula gelmesi beklenen adam. Yani rezillik diz boyu. Yoksa pep i getirsen bu takımla bir şeyin düzelmesini beklemiyorum ben, kimsenin de beklediğini sanmıyorum. Saisi şenorun mallığıyla soğutup kaybettiğimiz an tüm kimyası bozuldu takımın yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 ben yeni başkanın adını yeni öğrendim, tanımıyorum kimdir nedir diye. belki dediği bağlantıları da vardır ama bu bağlantılar bu kadar kısa vadede ve sezon hali hazırda devam ederken kullanılabileceğini sanmıyorum. dediğin gibi pep'i getir şuan takıma, kamp yapma fırsatı yok, transfer yapma fırsatı yok şuan mevcut kadroyu idare edebilecek ve önümüzdeki sezon bir yol çizebilecek bir td yeterli olacaktır. van bronckhorst kariyeri tsl'deki hocalardan büyük, gelirse başarılı olma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Abi mesele td değil. Yani her sene kulüplerin zaten şampiyon olmadığı göz önüne alınırsa bence en küçük dert td ve td nin şahsı. Mesele bunların o kadar yüksekten uçup da, herkse 1 ev 1 araba vaadi gibi göreve gelmesi, ben bunların hiç iyi analiz yapamadığını düşünüyorum. Hatırlarsın bizim taraftarlar yaz transfer döneminde öyle cıngar çıakrtıp transfer yapmıyoruz yapmıyoruz vs diye sosyal medyadan çoşunca amertey, onana falan alındı acele ile. Şu anda o duruma düşüyor ama kendi elleriyle. Bunlar o kadar büyük enkaz devraldılar ama bunu kullanabilirsen müthiş bir avantaj, neden çünkü daha dibi göremezsin. Planlarını yapmışsan takır takır işletirsin. Boy boy poz verdiler. Geldiklerinde ilk iş takımın kalite olarak onana hariç en iyilerini kadro dışı bıraktılar. Şimdi ghezalı sebepsizce geri aldılar. Bu kadro dışı olayının işe yaradığını zaten görmedik. Ayrıca bak diyorsun transfer yapma imkanı yokken nedne bu adamları hem yabancı sayısını da arttırırken kadro dışı bırakıyosun. TD gelsin onla karar ver. Oyuncuları çelsi pesegeden getireceğim dedi, klasik bizde yine beklenti oluştu devre arasında 3-4 oyuncu gelir en azından diye sonra hoppp samet açıkladı vermiyolar belki sezon sonu. TD konusunda A plus dedi conte, Flick isimlerini kendileri beyan etti. Yine az önce itibariyle bıronkorst da iptal olmuş, samet açıkladı lucescu ile görüşecekmişiz. 1 sene hazırlanan bir adam bu kadar hazırlıksız olur mu. Bu kadar plansız iş yapılır mı Her şeyleri tutarsızlık, td hiç ayarlamadan ben sametin sahaya ineceğini düşünüyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 "Samet Aybaba, Lucescu için Bükreş'te" 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 yok daum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 vay be sağ gösterip sol vurdular . TD Fernando santos hayırlı olsun. Onanayı da marsilyaya kiralamak ayrıca başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 heh şu twitterda beşiktaş muhabirlerinin canlı yayıyına girdimde iyi yamulduk diyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 cidden yamuldu herkes hiçbirinden duymadım. Aslında bu kadroyla pep gelse zaten bi bok yapamaz da böyle sağ gösterip sol vurunca şimdi oyuncularda da aynısını yaparlar mı acaba diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 santos A+ td sercan dikme, fırat günayer gibi muhabirler gerçekten son zamanlarda yönetim sayesinde kulübü çiftlikleri yaptılar kendi kanallarını açtılar, prim yaptılar. Bu transferin sızmaması önemliydi. santos'un kötü yanı 10 yıl önce takım çalıştırmış, uzun zamandır milli takım çalıştırıyor. yönetimin geri kalan transferlerde de aynı şeyi yapacağını düşünüyorum. 25 günde Onana ve Baily'den çıktık, transfer penceresi açılınca sezon sonu bizi 3. yapabilecek adamlarla gideriz. Bakasetas vs Temmuz'a full kadro Santos ile kampa gireriz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 genç semihe bak 3 maç 4 gol. gelsin 150m euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 çocuk duman etmiş ortalığı. İyi, bu senin kazancı olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 ŞAMPİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 işine bak cengiz. ancak semihin getir götürünü yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 semihle 2027/8 ye kadar sozlesmeyi cohiyi yapmisiz la milli takimin da senelerdir aradigi golcu ayni zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 17 hafta bize çelimsiz muleka izlettiler. Yazık ki şu çocuk kulübede oturdu. Fiziği çok iyi, anç olsaydı 3m euroya göndermişti bile. Umarım tutabiliriz. Şöyle geriye bakınca insan çok üzülüyor ya, Rıdvan, Emirhan, Serdar Saatçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 onların hepsinden iyi gibi gözüküyor bu çocuk, benim telefonda fm 2024 touch saveinde 3 yıl üstüste gol kralı olduydu ligde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 takım toparlanmış sanki savunmada özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 semih attı yine çok güzel gol. 150milyon avrolar görüyorum. zaten en iyisiydi net şekilde takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 malaka mulaka ne boş adamlar oynadı şunun yerine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Santos adam yiyen 6 numara istemiş sözde o yüzden 3x torerira gücünde > william carvalho ile iletişime geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Özete baktımda, Amir i herifler biçmiş resmen bırak sırf o pozisyonu maçın tamamında kart almamışlar. Gedson unda pozisyon bence penaltı, hadi tamam vermiyorsun bare çıkartıp sarı gösterme ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 semih'e sarilip indirdip kart gormemesi cok acayipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2024 Fuckir gibi taraftar oldukca daha cok acayip seyler gorursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2024 (düzenlendi) Amir sezonu kapatmış, gerçekten hakemler rezalet. Pozisyona sarı bile vermedi... pozisyonda bu bakmak isteyen olursa Ocak 14, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar