ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Gezzal nasıl futbolu unutmuş gibi oynuyor ya. Adamın tek bir olumlu hareketi yok. Tüm topları eziyor ileride. 2 sene önce ligin mvpsi değil miydi bu adam. Çok değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 2 yıldır top oynamadı adam gibi bence normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Ox acayip oynuyor bugün derken golü de attı. Çok güzel gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Bugün de üçlendik şükür. bodo kaptanının kendi kalesine attığı golle gene zengin olduk. Bu sene futbol için gs, fb, ads izleriz. Bizim kabile üyeleri iyi çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 stad küçük hazır, çıkışta klup otobüsünü sıkıştırsınlar böyle rezillik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 FuCKiR, 26.10.2023 23:49 tarihinde dedi ki: Bugün de üçlendik şükür. bodo kaptanının kendi kalesine attığı golle gene zengin olduk. Bu sene futbol için gs, fb, ads izleriz. Bizim kabile üyeleri iyi çıkmadı Kanka sizde ziyan olacağına Abuşu bize kiralayın bari devrede, Batsmanin yerine arada oynatırız kaç gayme kaldırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Şu defansa ninoyu almadı adam 7m kıyıp taş gibi stoper, hacıyı şu rezil performansa rağmen kesemiyosun stoperlerin arasına girip top alıp uzun atacak diye. Olmadı elinde saiss vardı, onu da kaçırdı bizim şg. Orta sahada dinamik bir gedson var o da sakatlık etkisi yok 2 maçtır ortada. Mulekayı salihi arar olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 (düzenlendi) Shadow, 27.10.2023 00:03 tarihinde dedi ki: Kanka sizde ziyan olacağına Abuşu bize kiralayın bari devrede, Batsmanin yerine arada oynatırız kaç gayme kaldırdın? abuş keşke gitse fb ye veya gs ye enazından avrupada destek olur takımlara 82-83dk dan sonra dep 0.5 üst dedim 3.41 den, bodo geri çekilince biraz. önce bodo attı sonra sağolsun stoper kendi kalesine attı. x 10k de işte. bilmiyorum en son yasak mıydı ondan normalde detay yazmıyorum Ekim 26, 2023 FuCKiR tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 biz delikanlı gibi 3-1 yenildik. öyle yok 70 dk şöyle yaptım ceza sahasında dolaştım falan gibi senaryolara gerek görmeden çıktık yenildik. Beşiktaş ceza sahasında dolaşana puan vermediklerinin farkında gerek yoktu oyuncuların yorulmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Yalnız BJK harbiden rezil bu sezon, kadro da felaket. Fener maçından sonra hele de Ertem Şenerin anlatımıyla izleyince koptum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 yeter la artık bu ne rezillik fenevin 0 cektigi senede bile bu kadar rezil oyun yoktu lanet olsun bu troublezone lu tayfaya !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Fenerin 0 cektigi sene rakipler Barcelona, Leverkusen ve Lyon du bide. Lugano ve Bodo karsisinda 3 gol yiyosan buyuk sikinti. Bi umutta gostermiyo oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 daha kabile afrika kupasına gidecek ahah, o olmadan bu hallerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 hayır bari genc oynatsınlar, bi boka yaramıyor şu kadro ile çıkılması. bu haftaki maçta 5 tane genç çıkaracaksın, topculara da mesaj olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 cenk tosun reyiz bize gelse keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 zora ki maç izlicez yine abuş da yokmuş. Valla rakip gol atarı yüzünden takip etmesem hikaye de izlicez yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 yönetim yemin etmiş Beşiktaş'ı küme düşürmek için. Muhtemelen maaş sorunları var içeride zaten abuş kem küm yapıyorsa, parası yatmadığındandır. ben saldım artık. Kendine taraftar grubu diyenlerin de vicdanı, şerefi, haysiyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Şu cenke yapılan nasıl penaltı değil. Direkt bozuyor şaka gibi. Var da devreye falan girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Beşiktaş anadolunun güçlü takımı seviyesinde net. GS ye laf atıyoruz falan ama gs ve fb ile aramızda uçurum ötesi fark var. Yine de amirsiz takım bu kadar eksikle çok daha dinamik. 3 kaliteli adam ( ox, gedson, bailly )var sahada sadece 1 de cenk girsin 4 diyelim. Gerisi iyi niyetli mücadele etmeye çalışan vs. Onur yerine rosier olsa bu maçta ilk yarı eminim 2 - 0 falan olurdu. Yine de bu kadar iyi niyetle oynamaya çalışan adamı taraftar neden ıslıklar anlamadım. Adam kötü, hiç bir topu tek değil, ortalar berbat, sadece git gel, arkasına da kaç adam kaçtı bilmiyorum bu maç hele ilk yarı izliyor. Yedek alırım ve oyuna da sokarken 3 kere düşünürüm. Hakemin amire 2. net sarı kartı ve devamında kırmızıyı çıkartması gerekirken kimdi kimdi eyyamını da kimse yemez. Belki başkasını işaret eder diye topu yan veya 4. hakeme yüklemesi efsaneydi, çok kötüler reziller yani diyecek kelime yok. Amirin kırmızı görmesine çok sevindim. sergenli şl senesindenberi defalarca yazdım, bu takıma 7-8m neyse 1 stoper alın, şu ninoyu alın getirin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Baklavaland az becerikli oynasa içerde yenerdi bizi. Defans, savunma, stoper neyse çok kötü, b.k gibi oynuyorlar. Acilen müdahale lazım artık nasıl toparlanacaksa. Ben bir şekilde takımın gol bulacağına inanıyorum, nitekim de zor da olsa gole gidiliyor. Ama savunma çok kötü, hele ki ceza sahasına atılan toplar neredeyse her pozisyon gol pozisyonuna evriliyor. Birbirlerine bakıp bırakıyorlar topu ilginç şekilde. Necip in bizim sol kanattaki pozisyonu gureserek topu uzaklaştırmaya çalışıyor, rakipde bir sekilde topa dokunuyor sonrasında top ceza sahasına gidiyor, takımda izliyor adeta. Az daha gol olacaktı ve bunun gibi bir sürü pozisyon. Maçın ilk dklarinda sol kanattan gölü yedik dedim ben neyse ki beceremediler. İşin özü savunmaya acil takviye lazım, en azından aklı başında, top gelince vuracak biri lazım. Hali saha kadrosu gibi arkada 3 kişi çakılı oynasa bizim savunmadan daha iyi top çıkarırlar yeminle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 yani diyosun ki özetle bu sene beşiktaş öksüz, beşiktaş garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 https://www.milligazete.com.tr/amp/haber/17361741/bodoglimt-teknik-direktoru-knutsenden-besiktas-icin-hadsiz-sozler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 başkanı konuşamıyor, hocası damga vurucam diye saçma sapan işler yapıyor. Malesef bu sene kahır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar