FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 büyükekşi maça gitmiş, anladığı dilden hak ettiğini söylediler. Görünen köy kılavuz istemiyor neyse o, tezahüratını aldı güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Abuş bizde harcanmasın, devre arası fenere kiralayalım cüküyle gitsinler konferans kupasını alsınlar bari. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 çok temiz bitirici eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 malesef rosier'in kirmiziyi bir sekilde bulacagi bir tek senol gunes'in malumu degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 ghezal ve oxu çıkaracağını o kadar net biliyorum ki. 1 tanesini tutsaydın bari, abuş bir ceko değil ki top tutsun. abuşla ghezalı çıkar oxu tut mulekayı da al. Top tutacak 1 adam kalmadı sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 benim buradan taraftar olarak gördüğümü 3 kez şu takımın başına gelen adamın görememesi.. Abi top tutacak adam bırakmazsan zaten rakibe gel saldır gir ceza sahama diyosun, rachica yı ilerde bıraksan nolacak kim atacak topu sarkıtacak arkaya. Çıkardığın 11 yanlış, oyuncu değişikliklerin yanlış. daha fazla zarar vermeden gerçekten bırak gitmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Abi tuvalete gittim 10 dk 3 2 nasıl iş lam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 200bin avroya takım kuracak yurt dışından kabul alan arkadaş anlatsın takımın nasıl düzeleceğini şimdi. Öyle 1m nin hesabını yaparsan taliscada olduğu gibi 40m euro ile yerini dolduramazsın. kar ettim derken ne sportif başarı olur ne de ekonomiye katkı. Anç tam onun kafa. nkuduyu tutaydınbari takımda redmondu kaybettin, 1 tane şöyle yarıcı kanat kalmadı. Amir kaç maç dökülüyor, korner atamıyor herif ya , gedson varken amir salih tamam dersin yokken oraya bir çeki düzen var şenor yani. Sanki kanun arkadaş bu adamlar mecbur oynayacak diye. Neyse valla ali koç bassın parayı kiralık falan abuşu alsın biz de verelim cidden oynasın fenerde. 1 kupa daha gelir ülkeye fena mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 çok yazık oldu 10dk'da gitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 ezeli rakibin deplasmanda manuyu 3-2 yenerken sen evinde köy takımına 2-0 dan maç veriyorsun oha oha oha. bu maçın çok büyük etkisi olur camiada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Bjk gerçekten küçük takım. Bu maç bjknin küçük takım olduğunun kanıtıdır. Ligde başarısızlığınızı ve büyük takım kıskançlığınızı federasyona ve hakemlere kusabiliyosunuz ama Avrupada gerçekler acımasızca çarpıyor suratınıza. İsmini bile bilmediğimiz takımlar sizle dalga geçiyor. Bjk acilen kapatılmalı. En azından yeni taraftarların bjkli olması yasaklanmalı. Ülkeye, ülke futboluna ve ülke puanına büyük zarar veriyor bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 modların yasak listesinde bu sözler var mı ? @Rewendor @MrLevie yoksa sadece bjk ve fb lilerin kullandığı dil mi tehlikeli futbolda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 bi bjk'li laf söylese 'ama tahrik edilmiş :/((((' denir mi acaba 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 gs için dua ediyorum yazamadım dün, farklı yere gidecek konu diye. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Benim yazdığım hiç bişeyde hakaret yok. Bjkye yada gsye küçük takım demek ban sebebi mi? Akp hükümeti mi yönetiyor bu forumu ki ban yiyeyim? Ayrıca söylediklerimde ciddiyim. Bence gerçekten bjk olmasa, bjkyi tutan herkes kendi memleket takımlarını tutsa ülke futbolu çok daha hızlı bir şekilde gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 küfür olmayan, video ve fotoğraflarla kanıtlı şeyleri söylemek de yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 TheGreatWall, 05.10.2023 22:32 tarihinde dedi ki: Benim yazdığım hiç bişeyde hakaret yok. Bjkye yada gsye küçük takım demek ban sebebi mi? Akp hükümeti mi yönetiyor bu forumu ki ban yiyeyim? Ayrıca söylediklerimde ciddiyim. Bence gerçekten bjk olmasa, bjkyi tutan herkes kendi memleket takımlarını tutsa ülke futbolu çok daha hızlı bir şekilde gelişir. aynı uğraştayız, bize yasak , size serbest mi diye öğrenmeye çalışıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 S-H, 5.10.2023 22:37 tarihinde dedi ki: küfür olmayan, video ve fotoğraflarla kanıtlı şeyleri söylemek de yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 (düzenlendi) yine valerenga hedesi proclamış bizim, arada oluyor öyle lol. Ekim 5, 2023 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 FuCKiR, 05.10.2023 22:29 tarihinde dedi ki: gs için dua ediyorum yazamadım dün, farklı yere gidecek konu diye. ne diye dua edicektin? vurdugun gol yedigin menemen olsun diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 yok vurduğu gol olsun dedim zaten kazansın ya o futbolun hakkını alsın her zaman lafım asla yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Ah Rızam ya şu herifin ağzının ortasına sen çaksaydın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 FuCKiR, 05.10.2023 20:57 tarihinde dedi ki: Abuş bizde harcanmasın, devre arası fenere kiralayalım cüküyle gitsinler konferans kupasını alsınlar bari. harbi lan versenize sizde ziyan olacak işte belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar