Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Aziz yildirim aday olmak için Sadettin saran'ı bekliyor, saran Ali Koç'u bekliyor, koç da aziz Yıldırım'ı bekliyor. Sarmala girdik çıkamıyoruz. Ali Koç'u Demirören'in başkanlığına benzetiyorum ben biraz. Başkanlığı bırakınca arkadan verdiğim paraları tahsil edecem ben diye düşmez inşallah ortalığa. Bunun için de saran'a yumuşak geçiş yapmak lazim. 

Mesaj tarihi:

valla ilk 11i satmasınlar dağıtmasınlar yeter şimdilik, ferdisi jaydenı sebastianı İCKyı falan çok isteyen vardır. sonra da adam gibi kariyerli bir hoca lazım

Mesaj tarihi:
Shadow, 11.05.2024 14:14 tarihinde dedi ki:

valla ilk 11i satmasınlar dağıtmasınlar yeter şimdilik, ferdisi jaydenı sebastianı İCKyı falan çok isteyen vardır. sonra da adam gibi kariyerli bir hoca lazım

Shadow başkan olsana ..

Mesaj tarihi:
kizillelma, 11.05.2024 15:44 tarihinde dedi ki:

Shadow başkan olsana ..

olamıyor maalesef

Ali Koç, en az bir dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı. (Yağız Sabuncuoğlu)

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
kizillelma, 11.05.2024 15:44 tarihinde dedi ki:

Shadow başkan olsana ..

Abi sana uydum bu seneki başlığı da ben açtım 2de sıfır çektim geçen seneyle beraber.

Bu sefer sen açmalısın başlığı yeni sezonda, arkandayız asdfsd

• Haha 1
Mesaj tarihi:
S-H, 11.05.2024 16:26 tarihinde dedi ki:

olamıyor maalesef

Ali Koç, en az bir dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı. (Yağız Sabuncuoğlu)

sadettin çekilmiş evet. böyle tiplere de uyuz oluyorum. Arkadaş sen gir seçimine, oluştur kadronu, bu ne arkadaş böyle babadan oğla geçer gibi. Sen gidince ben gelirim olayı. 

Mesaj tarihi:

Devletlü babam! Dîn ve devlet tehlikededir. Eğer pâ­di­şah iseniz, buyurun ordunuzun başına geçin!.. Yok eğer pâ­di­şah ben isem, sizi, orduma başkumandan olarak nasb ve tâyin eyliyorum!..

Mesaj tarihi:

geçen haftaki berbat konya maçından sonra böyle coşkulu bi oyun beklemiyordum, gümbür gümbür oynuyoruz. 

irfanın sakatlığı çok kötü oldu cengiz o kadar kötü ki 15m euroyu kışın yaksak kulübe daha çok faydası olurdu.

Mesaj tarihi:

7-8 haftadır aynı saatte oynanmalıydı FB ile GSnin maçları, ama yayıncı kuruluş para kazancak diye anca son 2-3 haftada yapılıyor bu. Belki puan kayıpları da gelirdi ama nerdeee bu tff ile...

• Haha 2
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 11.05.2024 09:05 tarihinde dedi ki:

Aziz yildirim aday olmak için Sadettin saran'ı bekliyor, saran Ali Koç'u bekliyor, koç da aziz Yıldırım'ı bekliyor. Sarmala girdik çıkamıyoruz. Ali Koç'u Demirören'in başkanlığına benzetiyorum ben biraz. Başkanlığı bırakınca arkadan verdiğim paraları tahsil edecem ben diye düşmez inşallah ortalığa. Bunun için de saran'a yumuşak geçiş yapmak lazim. 

Üçgen biçiminde birbirlerine takacaklar Önce Aziz Sadettin'e, Sadettin Ali'ye, Ali de Aziz'e sonra hepsi birden tüm Fenerbahçeliler'in hayallerine takacaklar...

Spoiler

Ne diyo lan bu diyen varsa:

• Yeni Oluştur...