ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Ara Güler paha biçilemez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 ahmedinejad, 10.05.2024 10:34 tarihinde dedi ki: O zaman niye çağları cengizi falan aldık yav. cengiz 15m avroluk bir çöp oldu başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Ali Koç ve Sadettin Saran'ın Olağan Seçimli Genel Kurul'la ilgili yarın bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı. NTVSpor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Aziz yildirim aday olmak için Sadettin saran'ı bekliyor, saran Ali Koç'u bekliyor, koç da aziz Yıldırım'ı bekliyor. Sarmala girdik çıkamıyoruz. Ali Koç'u Demirören'in başkanlığına benzetiyorum ben biraz. Başkanlığı bırakınca arkadan verdiğim paraları tahsil edecem ben diye düşmez inşallah ortalığa. Bunun için de saran'a yumuşak geçiş yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 valla ilk 11i satmasınlar dağıtmasınlar yeter şimdilik, ferdisi jaydenı sebastianı İCKyı falan çok isteyen vardır. sonra da adam gibi kariyerli bir hoca lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Shadow, 11.05.2024 14:14 tarihinde dedi ki: valla ilk 11i satmasınlar dağıtmasınlar yeter şimdilik, ferdisi jaydenı sebastianı İCKyı falan çok isteyen vardır. sonra da adam gibi kariyerli bir hoca lazım Shadow başkan olsana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 kizillelma, 11.05.2024 15:44 tarihinde dedi ki: Shadow başkan olsana .. olamıyor maalesef Ali Koç, en az bir dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı. (Yağız Sabuncuoğlu) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 kizillelma, 11.05.2024 15:44 tarihinde dedi ki: Shadow başkan olsana .. Abi sana uydum bu seneki başlığı da ben açtım 2de sıfır çektim geçen seneyle beraber. Bu sefer sen açmalısın başlığı yeni sezonda, arkandayız asdfsd 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Alex açsa başlığı farketmez abi bu takıma 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 S-H, 11.05.2024 16:26 tarihinde dedi ki: olamıyor maalesef Ali Koç, en az bir dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı. (Yağız Sabuncuoğlu) sadettin çekilmiş evet. böyle tiplere de uyuz oluyorum. Arkadaş sen gir seçimine, oluştur kadronu, bu ne arkadaş böyle babadan oğla geçer gibi. Sen gidince ben gelirim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Devletlü babam! Dîn ve devlet tehlikededir. Eğer pâdişah iseniz, buyurun ordunuzun başına geçin!.. Yok eğer pâdişah ben isem, sizi, orduma başkumandan olarak nasb ve tâyin eyliyorum!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Başlığı allah açsa faydası olmaz fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Maçları böyle bitirelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 geçen haftaki berbat konya maçından sonra böyle coşkulu bi oyun beklemiyordum, gümbür gümbür oynuyoruz. irfanın sakatlığı çok kötü oldu cengiz o kadar kötü ki 15m euroyu kışın yaksak kulübe daha çok faydası olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Karagümrük 7 numarası sağ açık cem çok iyiymiş. Keşke cengiz yerine onu alaydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 haydi yavrum gümrük bi tane daha son saniye basketi salla şunlara!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Aman yaaaaa. Ulan her hafta bir umutlaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Bütün uzatma yerde yatan adamlar ve oyuncu değişiklikleri ile bitti adam maçı bitirdi. Öf ya öf. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 xzaaaaaaaaaaaaaa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 7-8 haftadır aynı saatte oynanmalıydı FB ile GSnin maçları, ama yayıncı kuruluş para kazancak diye anca son 2-3 haftada yapılıyor bu. Belki puan kayıpları da gelirdi ama nerdeee bu tff ile... 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 ahmedinejad, 11.05.2024 09:05 tarihinde dedi ki: Aziz yildirim aday olmak için Sadettin saran'ı bekliyor, saran Ali Koç'u bekliyor, koç da aziz Yıldırım'ı bekliyor. Sarmala girdik çıkamıyoruz. Ali Koç'u Demirören'in başkanlığına benzetiyorum ben biraz. Başkanlığı bırakınca arkadan verdiğim paraları tahsil edecem ben diye düşmez inşallah ortalığa. Bunun için de saran'a yumuşak geçiş yapmak lazim. Üçgen biçiminde birbirlerine takacaklar Önce Aziz Sadettin'e, Sadettin Ali'ye, Ali de Aziz'e sonra hepsi birden tüm Fenerbahçeliler'in hayallerine takacaklar... Spoiler Ne diyo lan bu diyen varsa: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Wowowowow... Olmaz. OLAMAZ! Daha Ali Koç'a yıldızını takamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 aziz yıldırım nasıl uğurlandı unutmuş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30'da Wyndham Grand Kalamış Otel'de basın toplantısı düzenleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar