BloodBane Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 (düzenlendi) Alinan kararlarin herhangi bi standarti yok evet. Hatta kitapta acikca yazani bile uygulamiyolar zaten. Zaten ondan surekli tartisiyoruz bakalim ne ceza verilcek diye. Her seferinde farkli oluyo cunku. En yakin orneklerinden biri yine Icardi olayi. Elinde net goruntu varsa niye apar topar 1 mac ceza verdin talimatta min 3 derken. Goruntu yoksa niye ceza verdini gectim, niye sevkettin hatta. Mart 20, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 sardalya, 20.03.2024 12:34 tarihinde dedi ki: evet bu benzer olaymis. guzel ornek oldu sasirdim acikcasi Olm bu kaleci Esteban. Trabzonspor'da 1-2 sene kalecilik yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Cthulhu, 20.03.2024 12:19 tarihinde dedi ki: Güvenlik görevlisinin yere yatırdığı adamın kafasına kenardan koşup şut çekmek veya doğrudan sana koşmayan adama koşup kroşe atmak yukarıdakiyle aynı şey değil. Şey... Osayi'nin yerde yumruk manyağı yaptığı adamı yere yatıran güvenlik değil yalnız. Fenerbahçeli bir eleman. (Sadece yanlışlık olmasın diye yazdım. Ben hala Osayi haricinde herhangi birine ceza verilmemesi taraftarıyım. Ha bi de nah çeken eleman vardı. Ona da artık nah çekmenin cezası neyse o kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 (düzenlendi) Trabzon yonetimi sasirtmadi. Gidip sahaya giren elemani savunup serefsizce saldirdi fb li futbolcular dedi. Oldu, oraya girip gardini al sonra masum ol. Ilk giren taraftarin basina bisey gelse biz ne diycektik diyo lol. Senin taraftarin dovse yada mizrak gibi kose diregini soksa sen ne diycektin? Bide darp etmedi niye tutukladiniz diyo Biraksalar darp etmiycekti sanki. Mart 20, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Ankaragücü'de aynı şekilde kahraman yapmıştı saha ortasına koşturan adamı, hatta avukatları falan destek verdi adama fotoğraflar vs... bizim lig daha beterlerini hak ediyor, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 daha da beteri olcak. sen sahaya girenleri dayak yiyen cocuk boyutuna indirsen, darp yapmadi ki sadece sahaya girdi niye tutuklandi deyip, onlari savunursan daha cok olay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 adam taş çatlasa 10m taraftarla şu raconu kesiyor, bizim yönetim ligden çekiliriz ühü ühü diye geziniyor. Vallahi Mahmut uslu'yu özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Darksun, 20.03.2024 12:41 tarihinde dedi ki: E bu olayı bizimkilerde söyledi güya josef için, o zaman burun kıvırım yinede yapıştırdılar geri meri alınmadı. Zaten asıl sıkıntı alınan kararların bir standardının olmaması değil mi? Takımına, rengine, lobi/politik gücüne göre her bok değişiyor. yine mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 aynen , yok bu örnekler o zamanda verilmişti onu diyorum. Kendini koruyan topçunun avrupada kırmızısının iptal edildiği falan. Bizim öküzler sallamadı her zamanki gibi. Ha ayrıca 3-4 topçuya birden ceza alsın diye bastıranlar fenerli hesaplardı bu arada, 2-3 hafta sonra maç var diye lol. Ondan şimdi özür diliyor bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Trabzonspor - Fenerbahçe futbol müsabakasının gerilimi iş dünyasına da yansıdı. Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, iş insanı Nevzat Aydın'ın olaylı maç sonrası sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle girişimcilik platformu Endeavor Derneği'nin yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 BloodBane, 20.03.2024 12:31 tarihinde dedi ki: Batshuayi ye kosmayan adam diyip duruyosunuzda Bu benim mesaja cevaptıysa ben ondan değil, tek yumrukla havada takla atandan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Evet orda yanlis anlamisim. Ama o durumda da adamin Osayi ile alakasi olmasada bi dunya insan girmis sahaya arbede yasaniyo. Gidip birisine vurabilir diye ben olsam bende indiririm o psikolojide. Taraftar masum masum piknik yapmaya mi gelmis oraya? Orda tek sorgulayacagim Jaydenin yerdeki adamin kafasina vurmasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 (düzenlendi) saracoglunda o sahaya giren adamin kafatasini patlatsalardi, fener taraftari 2. nevruz gibi kadikoy'u gene atese verirdi muhtemelen sahaya da inerdi. guzel inceleme var yukarda, yani nefsi mudafaa falan demeyin sagda solda. ama ceza icin yazmiyorum yukardaki kalecinin tekmeledigi vidyoya bisey verilmediyse bunlara da verilmeyebilir, bence bi tik agir olmasina ragmen aglamam yani. erkek gibi girdiler ustune saldirip tekmeledik kafasini patlattik girmeselerdi diyin. sondaki bjk gs klibi de gozlerimi yasartti bjk yedek lastik olmadan once ne kadar guzel bir takimdi Mart 21, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Orda nefsi mudafaa derken zaten adam darp ediyodu kendini savundu olayi degil ki zaten. Nefsi mudafaa derken olmamasi gereken bi yere girip ne yapacaginin belli olmamasi. Hirsiz evine girdi, sana vuramadan sen adami yatirip dovdun ayni mantik iste. Hirsiz ben su icip cikicaktim, darp edildim, ben masumum deyince hakli mi cikicak o zaman? Gayette gittik yendik dovduk geldik diyo cogu kisi zaten 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 olay çok saçma bir hal aldı. trabzon şuan hem güçlü hemde mağdur oldu. basın toplantısına milletvekilleri , belediye başkan adaylarıyla çıkması bile bunun için. kimse trabzona kaç maç ceza verileceğini , ne gibi yaptırımlar olacağını merak etmiyor. tek merak edilen , fenerli oyunculara kaç maç ceza gelecek veya nasıl ceza aldırırız. tff disiplin sevklerini bile yapamadı. fener'in kongresini bekliyormuş ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 BloodBane, 21.03.2024 11:40 tarihinde dedi ki: Hirsiz evine girdi, sana vuramadan sen adami yatirip dovdun ayni mantik iste. Amerikada evine giren adamı öldürmen bile serbest evet ama tr hukukunda bu dediğin suç, haberin olsun. Aynı mantık diyerek bu örnekle savunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 tr de hukuk mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 https://www.instagram.com/reel/C4tBUkkrCAc/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== Sunlari niye taramamislar ya futbolcularin kasi cizilseydi? ne ceza geldi fbye burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 sardalya, 22.03.2024 10:06 tarihinde dedi ki: https://www.instagram.com/reel/C4tBUkkrCAc/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== Sunlari niye taramamislar ya futbolcularin kasi cizilseydi? ne ceza geldi fbye burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 sardalya, 22.03.2024 09:06 tarihinde dedi ki: https://www.instagram.com/reel/C4tBUkkrCAc/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== Sunlari niye taramamislar ya futbolcularin kasi cizilseydi? ne ceza geldi fbye burda? Aşağılık bir trollsün ama yanına kalmasın fenerbahçe taraflarının ne rakip takımla ne şampiyonluk kaybıyla alakası var stada girmesinde tarihe not olarak kalsın burada tekrar. https://youtu.be/P6y8UD8ov5Y?si=S7P6mBRkTt-6z5uP 2 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 fb taraftarı hep mağdur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 @sardalya ne yivrenç adamsın olm sen ya, ultraslansındır kesin bi de üstüne. orada taraftar gaz bombası ve şiddetten kaçıp sahaya girmek zorunda kaldıydı, bilmem yaşın yetiyor mu hatırlamaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Foruma yazan o kadar az kisi ki sikko adamları bile banlayamiyorlar, LoL. Küfür vs yazmasi önemli değil bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 (düzenlendi) hollandalı gazeteci tijmen can wissing "türkiye'de bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama hollanda'da bir ceza mahkemesi kurulur, batı avrupa'da oosterwolde'nin kariyeri biterdi." yorumunu yapmış. hani kendi ulkelerinde tekmeleyen kaleci ceza almamisti bu ikiyuzlu bati niye boyle aciklama yapiyor? burdaki bilgi mi yanlisti yoksa bu aciklama yapan adamin ikiyuzlulugu mu bu? Veya bu quote mu yalan? https://eksisozluk.com/entry/162765732 cok begendiginiz bati boyle biseey iste afd meclise girecek bisey demezler erdogan 40% alir butun turkler suclu olur Mart 24, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar