Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig Futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

- Maç esnasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a yabancı madde atan C.K. isimli şahıs, müsabaka esnasında tespit edilmiş, yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

- Müsabaka sonrası sahaya ilk atlayan H.Ç. adlı şahsın kaldığı otel tespit edilmiş, otelde yapılan araştırmada şahsın otelden ayrıldığı anlaşılmış, Rize istikametine gittiği bilgisinin alınması üzerine yapılan çalışmalar sonucu şahıs Yomra ilçesinde yakalanarak hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

- Müsabaka sonunda sahaya atlayıp korner bayrağını alarak futbolculara doğru koşan şahsın, stadyuma giriş yapmış olduğu passolig sahibinin C.Ç. olduğu tespit edilmiş, sahaya giren şahsın passolig sahibi olmadığı anlaşılmış, yapılan incelemelerde sahaya giren E.T. isimli şahıs Araklı ilçesinde yakalanmış ve gerekli soruşturma başlatılmıştır.

- Müsabaka sonunda sahaya girerek Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darp eden şahsın O.B. olduğu tespit edilmiş, şahıs Kalkınma Mahallesi'nde yakalanmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

- Sosyal medyada paylaşım yaparak taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. isimli şahıslar yakalanarak haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

- Müsabaka sonrası yapılan kamera çalışmaları sonucunda sahaya girdiği tespit edilen A.S., B.T.

isimli şahıslar yakalanarak, haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

Sosyal ağlarda paylaş

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI'NDAN İSTİFA ETTİM"

"Dün Cumhurbaşkanımızın da müdahil olmasıyla, bakanlarımıza da teşekkür ediyoruz fakat onların müdahil olmasına gerek kalmayacak ortam sağlanmalıydı. Dünkü yaşananlar herhangi bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanacak olaylar değildi. Dolayısıyla biz 2 Nisan'da toplanacağız. Ben biraz evvel Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettim. Biz bu muameleyi kabul etmeyeceğiz."

"GEREKİRSE BİR ALT LİGE DÜŞERİZ"

"Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. Bunu kim organize etti? Trabzonspor Yönetim Kurulu organize etmedi ama birileri etti. Neden polis yoktu, neden emniyet önlemi alınmadı? Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok. Biz dürüstçe mücadele vermeye çalışıyoruz.

"ALT LİGE DÜŞERSEK BAŞKANLIĞI BIRAKMAM"

Şimdi de başlamışlar; Fenerbahçeli oyunculara şu ceza verilsin bu ceza verilsin. Hadi verin, ne ceza veriyorsanız verin. Fenerbahçe tarihi için çok önemli bir virajdan geçiyoruz. Rica ediyorum kongre üyelerine, gelin kulübünüzün yanında durun. İstenen Fenerbahçe'nin kazanmaması hatta sahalarda yer almamasıdır. Biz Genel Kurul'da Kongre Üyelerimiz'le birlikte bu işin nereye gideceğine karar vereceğiz. Ligden çekilme kararı alırsak, bırakmayacağım. Kulübü yine üst lige çıkartırız ve öyle bırakırım."

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Dedigim gibi iki kritik olay var birincisi ts ye verilecek genel ceza, ikincisi bu arkadaslara verilecek bireysel cezalar ve bunun 3 gun sonra yalan edilmemesi. Yoneticilerin gidip destek olmamalari. 

fb li oyunculara da gostermelik 1-2 mac verecekler gibi geliyor. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizden 1 tane futbolcuya 1 maç ceza verirlerse ve ts ye gerekli  ceza verilmezse anında çeksinler takımı ligten ben razıyım. Bu ne ya 2014te tüm takımı öldürüyorlardı şampiyonluktan ettiler psikoloji bozarak yine aynı terane. Her maç futbolcular ulan arkamdan birisi mi koşuyor kafama bir şey mi fırlatılıyor korkusuyla mı oynayacak? 

• Like 1
  • Kustum 1
Sosyal ağlarda paylaş

Isin duygusal boyutu ayri biraz. Hepimiz zaten sahaya inersen dayak yersinde hem fikiriz ben dedigim gibi Cantonayi bile hakli bulan adamim.

Ama yine de bu Oosterwelde nin filan yerdeki adama tekme atmasinin cezasiz kalacagi anlamina gelmiyor. Bu isi hukukcular halleder ne kadari nefsi mudafadir ne kadari degildir. 

TS ye ve sahaya girenlere rekor cezalar gelmesi zaten gerekiyor. 

Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 18.03.2024 17:51 tarihinde dedi ki:

Valla bizden 1 tane futbolcuya 1 maç ceza verirlerse ve ts ye gerekli  ceza verilmezse anında çeksinler takımı ligten ben razıyım. Bu ne ya 2014te tüm takımı öldürüyorlardı şampiyonluktan ettiler psikoloji bozarak yine aynı terane. Her maç futbolcular ulan arkamdan birisi mi koşuyor kafama bir şey mi fırlatılıyor korkusuyla mı oynayacak? 

korksalar MHY gibi kacarlardi sanki? bugun pompali tufekle taksici basan birini gordum kimse uzerine atlamiyor 😄 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...