Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Cok alakasiz da Michy'nin vurdugu bi tek bana mi kadin gibi geldi goruntuden saci ucuyor sanki vurduktan sonra.

Yani cezasini bilemem de futbolcuya ne diyeceksin ki surada. Belki adam gelip bicaklayacak. Ben zaten Cantona dahil futbolcuda suc bulmuyorum genelde bu tarz durumlarda. Sen adamin mahremine inersen o dayagi yersin. Bir benzeri yillar once Efes-FB basket macinda olmustu.

Sosyal ağlarda paylaş

oha sahaya giren adama fenerli futbolcu saldirmis mi???????? sizce cezasi ne olacak?

ikinci kisim saka tabii ki ne olacagini hepimiz biliyoruz 😄

batshuayi yanindan kosan adama MMA hareketi yapmis, umarim bunu tum gerekli merciilere tasirlar turkiye'dekilerle ugrasmasinlar ama belki gostermelik olarak once buraya sikayet etmek gerekiyordur.

sardalya tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya, 18.03.2024 01:59 tarihinde dedi ki:

oha sahaya giren adama fenerli futbolcu saldirmis mi???????? sizce cezasi ne olacak?

ikinci kisim saka tabii ki ne olacagini hepimiz biliyoruz 😄

batshuayi yanindan kosan adama MMA hareketi yapmis, umarim bunu tum gerekli merciilere tasirlar turkiye'dekilerle ugrasmasinlar ama belki gostermelik olarak once buraya sikayet etmek gerekiyordur.

herif gitmiş kaleciye yumruk yapıştırmış sonra.

Sosyal ağlarda paylaş

demek ki saldirmak bir cozum degil? hatta siddeti tetikleyen bisey. Daha guclu vurup adami oldurseydi/bayiltsaydi mi diyoruz yoksa kacsalardi mi?

futbolcular silahla ciksin tehlike oldu mu siksinlar girenlere

zaten tehlikede hissetmiyorlar ki patir kutur daliyorlar

Belki fenerbahce cumhuriyetinde cezasiz kalabilir ama hukukun oldugu yerlerde kalmamasi lazim takdir sizin 

• Kustum 4
Sosyal ağlarda paylaş

fanatiklikte bi yere kadar. seninkisi tehlike boyutunda fanatiklik artik. gsye yapilmis olsa tepkin ne olurdu burda herkes tahmin edebiliyo zaten.

fb diye girsin taraftar futbolculari oldursun o zaman, anca oylesi makul senin icin.

BloodBane tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

e tabi milletin işine ne gelirse, neyse bu başlığı bir gün yine hortlatırız sevgili

hukuk sevdalısı arkadaşlar o zamanda bu lafların arkasında durursa seviniriz tabi 🙂 . 

Bakın bugün bir yığın fenerli hesap eski tweetleri silip duruyor, elbet sıra size de gelir.

Sosyal ağlarda paylaş

Darksun, 18.03.2024 02:25 tarihinde dedi ki:

herif gitmiş kaleciye yumruk yapıştırmış sonra.

herif Mickynin vandamme tekmesiyle az sarsılıyor ama o hızla gidip Livaya yumruk atıp onu düşürüyor, cidden zombi gibiler lan bunlar oha be

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Her şey planlanmış. Fenerbahçe , maç skoru ne olursa olsun , bir yara alarak çıkacaktı o şehirden. Taraftarlar , polis , hakem vs her şey kurulmuş. Normalde o stadta polisten dolayı maç izleyemezsin. Öyle çok polis olur. 

Not: 15 Temmuz 2016 günü , Atatürk Havalimanı’nda normalde olması gereken sayıda polis yoktu. Asker geldiğinde karşı karşıya gelmemesi için , o gün çoğu polis izinli yada başka yere gönderilmişti. Feto böyle çalışıyor işte. 

Sosyal ağlarda paylaş

Hakeme hic utanmadan burdan cikamazsin diyen agzini kapama geregi bile duymayan, cunku cezalari kimin verdigini biliyor ve bunu gule oynaya editlerle paylasan bi grup ortami gerdiler diye sikayet ediyor 😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ben burda bir tane yorum hatirlamiyorum su usttekini kinayan veya fake videodan ceza mi olur hangi ulkedeyiz diyen.

• Kustum 1
Sosyal ağlarda paylaş

Bakan Ali Yerlikaya, sahaya giren şahıslardan birinde PassoLig olmadığını ve stada bu şekilde giriş yaptığının tespit edildiğini açıkladı. - Y. Sabuncuoğlu 

Tüm olanların planlı olduğu ortada
maskeli kişilerin çokluğu , sahaya atılanların özellikle Fenerbahçe’nin sol kanadına atılması , 

müsabakada neredeyse müdahale edecek polis olmaması , ..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...