Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Darksun, 24.02.2024 21:46 tarihinde dedi ki:

sözcü başlığını görünce genelde bende şöyle tepki oluyor, 

'Fener 90+6 da güldü'

heee yine penaltı değil mi, bakim... aa penaltıdan atmamış, bakim nasıl gol olmuş. Penaltıdan dönen top...

lol....

başlık 'fener son nefeste'

benim tepki ha yine penaltı yani. bakim lan 4-1 yenmiş nesi son nefes, haaa 87 penaltı 2-1 lol. 

ulan varya 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

Tete pozisyonunda da demistim en ufak mudaheleye penalti veriyorlar diye. Ayni hesap. Bunlara calinmiyor kesinlikle yurtdisinda bu kadar kolay.

Bu arada her sekilde gidip izlenmesi gerek miyor muydu? VAR direk penalti bu karari verebiliyor mu. Ofsayt gibiyse eger cizgi cekerdin burda oyle birsey yok sonucta. Neye gore karar verildi mesela.

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Özete bakarsak çizgi üstünde gibi ama tabii çok flu çekim. GS puan kaybetmiş olsa çalmayabilirlerdi. Geçen 90+5'teki kolpadan daha gerçekçi.

Ama ilk yarıda 15 dk oyun uzatmasından belli zaten hakemin çizgisi. Üstüne de Wellinton'un kolpa sarılarla (özellikle ilki) atılması tuz biber. "Buradan çıkamazsın" tehdidi işe yaramış demek ki 🙂

Rewendor tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Sikinti zaten VAR in direk kafasina gore penalti vermis olmasi. Ne cagirdi ne baska birsey, cunku cagirirsa konusmalar desifre. Yonetmelige bile aykiri olabilir su yaptiklari. 

iki yildir ofsaytimsi diye kafa utulerken her hafta penaltimsi yasanmaya basladi. Hatta su penaltimsi bile degil direk Ndiaye vurmus topa. Zaten direk o vurmasa o topun oyle uzaklastilmasi imkansiz. Kasimpadan bile daha skandal su penalti hatta su gosterime gore baya baya skandal sdfd. 

Daha iki hafta once soyledim hakemlerden cok var skandal su an ulkede. 

forumdaki adalet bekcileri sessiz tabi onlar cenk tosunun uclu saltosuna penalti bekliyorlar hala 

Sosyal ağlarda paylaş

Fiziksel olarak topa ndiaye vurmuyorsa  o topun dumduz uzaklastirilmasi mumkun degil. Irfanin ayagini kopartmasin filan gerek. Ustteki goruntu acik gibi gayet bu yeni koydugun herhangi aksi birsey gostermiyor. 

Dedigimi tekrarliyorum: VAR in cagirmadan etmeden bu direk penalti deme gibi bir olayi var mi. Ofsayt degil bu pozisyon. 

• Kustum 1
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl ? irfan ayağının dışıyla yaydaki adama çıkarmaya çalışıyor. topa da önce irfan vuruyor.

ndiaye'nin darbesinden dolayı da krampon dönüyor zaten.

edit: ndiaye topla beraber vuruyor da diyebiliriz. avrupada vermezler ama bizim ligde bolca veriliyor.

daha geçenlerde tete'ye verdiler.

yusema tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

topa ilk irfanın vurdugunu seçemiyosan gözler sıkıntı :d

var'ın da çağırmasına gerek yok, adamlar pozisyonu içeride tespit ettiğinde hocam içeride pozisyon demesi yeterli, siz görememişsinizdir bi de saha kenarındaki sikko tv'den ben bi bakayım mı diyecek sdfs.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi dalga mi gsciyorsunuz ciddi misiniz. Ortada dersin anlarim belli degil anlarim da suna Irfan ayaginin disiyla yaydaki adama cikarmaya calisiyor dersen guler gecerim, abzurdlugun siniri var. top dumduz uzaklasiyor bak ndiaye nin vurdugu aciyla ortuserek. 

Ondan sonra gs liler soyle gs liler boyle.

Sosyal ağlarda paylaş

hakem fener lehine faulü vermişti zaten.
VAR niye karıştı? hakem faul verdin ama bu pozisyon içerde dedi.
pozisyonun faul olup olmadığına karışmadı muhtemelen. bariz birşey olmadığı için hakemin kararına uydu.
böylelikle hakemin kararına karışmamış oldu. hakem dışarda faul verdi , var sadece bu pozisyon içerde dedi.

edit: var nasıl karışmış olurdu. hakemin kararından farklı birşey söylemiş olsa karışmış olurdu.

sen faul verdin ama bu pozisyonda faul yok diyebilirler mi ? diyemezler.

yusema tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto, 11.03.2024 00:28 tarihinde dedi ki:

Abi dalga mi gsciyorsunuz ciddi misiniz. Ortada dersin anlarim belli degil anlarim da suna Irfan ayaginin disiyla yaydaki adama cikarmaya calisiyor dersen guler gecerim, abzurdlugun siniri var. top dumduz uzaklasiyor bak ndiaye nin vurdugu aciyla ortuserek. 

Ondan sonra gs liler soyle gs liler boyle.

dalga gecen sensin su an. ustteki videoda bariz bir sekilde irfancan vuruyo once. ama gs li olunca isine ne gelirse tabi

Sosyal ağlarda paylaş

Ilk koydugun videoya bak. Topun gittigi yere ve hizina bak. Ndiayenin topa vurmadan o topun oraya gitme ihtimali yok fiziksel olarak. Irfanin ayak acisi zaten mumkun degil oraya gondermeye. Diyebilirsin ilk biri birinin ayagina vuruyor kesin degil.  Anlarim zor dersin gecersin. Ama ayni siz Kasimpasa macinda ele degdigi belli mi degil mi derken de kesin penalti diyordunuz sasirmiyorum. 

Eger ortada ise bu pozisyon VAR in cagirmasi gerekiyor mu gerekmiyor mu. 

Sosyal ağlarda paylaş

pozisyon ortada ise var'ın çağırmaması lazım.

pozisyonda var gel tekrar izle diye çağırmadı zaten. faulü yanlış verdiğini düşünse tekrar çağırıp izletiyorlar.

sadece hakem dışarda diye verdi ama pozisyon içerdeydi ona karıştı.

Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma, 11.03.2024 01:19 tarihinde dedi ki:

Dört tane gol atmışız tartışılan konuyu anlamadım.

Enteresan ..

Takımın oyuncusu hakemi herkesin önünde tehdit ettikten sonra ilk yarı 15 dk "fener gol atana kadar uzatması" oynayıp sonra haksız şekilde kırmızı kartla eksik kalmış rakibe maç biteyazarken 87. dk'da beraberliği bozan golü böyle "enteresan" bir penaltıdan atmayı 90+da maç çözüldükten sonra gelen gollerle "fark atmışız ki zaten yea" savunması kurtarmıyor 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...