Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 S-H, 25.12.2023 00:03 tarihinde dedi ki: ağlama O civardaki mesajlara bakarken fark ettim, mesela Sotto'nun gayet düzgün mesajına şu cevabın da uyarılıkmış atlanmış. Şimdi ertesi gün başka tartışma yüzünden uyarı vermek olmaz, sözlü verdik varsay. Ama Sotto'nun mesaja bakıyoruz, düzgün bir açıklama yapmış yanlış diyorsunuz Icardi bu maç atmadı Torreira'da haklısınız diye, hemen böyle leş bir cevap vermişsin. Ondan sonra genel tavrından fanatik yorumu yapılınca kızıp "sensin o!" diye atağa geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 (düzenlendi) benim için mesajlarının içine 'ağlama' yazanları uyarmayıp bunu uyarı geleceğini tahmin etmiştim. bilerek yazdım zaten. leş leş ağlama yazmışsınız diye onları da uyarsana hadi? Aralık 25, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Görülenlere uyarı veriliyor. Her uyarı ceza getirmiyor, belli bir puanı geçince otomatik cezaya dönüşüyor. Hatta arada siz belki fark etmeseniz de birkaç gün mesaj at(a)mayan üyeler de oluyor. Sizin görmüyor olmanız yaptırım olmadığı anlamına gelmez. Ha, gözden kaçan illa ki vardır, oluyordur. Hele şikayet de edilmiyorsa. Senin mesajın da gözden kaçmış mesela. Tutup şimdi başka bir konuda geçmiş mesajlardan alıntı yapmasan ve o sebeple ben geri sayfalara dönmesem de öyle kalacaktı. Daha yeni en son senin mesajın gözden kaçmışken "bana diyenleri uyarmıyorsunuz" demeni de artniyet varsaymadan açıklamak pek mümkün değil. Sotto'ya diyenleri de mi uyarmıyoruz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 ben yaptırım yap demiyorum böyle uyarıyosan herkesi tek tek uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Dediğim gibi uyarı zaten gidiyor ceza sistemi üzerinden görüldükçe. Şikayet edilmemiş mesajlar belki ara ara gözden kaçabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 anlıyorum, bana ağla diyenlere aynı şekilde cevap verdiğim için onlara sistemsel uyarı bana yazılı uyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Ha pardon, öteki türlü mü tercih ederdin? O zaman ters anladım. Normalde sistem üzerinden gitmesi otomatik ekstra ceza puanı getiriyor çünkü, onlar da birikip foruma mesaj atamama falan gibi yaptırımlara yine otomatik dönüşüyor. Sende bunu yapmadım, çünkü o anda görmemişken, şikayet yokken aramızdaki başka bir tartışmadan dolayı gördüğüm mesajdan direkt ceza vermek adil gelmedi. Bu sayede sende ceza puanı artmadı. Dolayısıyla avantajlı olacağını düşünmüştüm. İş yazıysa, zaten sistem üzerinden giden uyarılarda da özel mesajla ceza sebebi bildiriliyor. İş public ortamda yazıysa başka bir konuyu kanıtlamak için alıntıladım mesajını, "bak bu da cezalık mesaj aslında ama atlandı" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 S-H, 25.12.2023 23:56 tarihinde dedi ki: anlıyorum, bana ağla diyenlere aynı şekilde cevap verdiğim için onlara sistemsel uyarı bana yazılı uyarı hayır sen ağlama yazdın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 S-H, 25.12.2023 23:56 tarihinde dedi ki: anlıyorum, bana ağla diyenlere aynı şekilde cevap verdiğim için onlara sistemsel uyarı bana yazılı uyarı bana ikisi bir arada uyguladılar kaçışım yok resmen , sottonun liderliğini yaptığı bir grup gs yi eleştirdiğim an modları baskı altına alarak, şikayet ediyormuş. Sonra rew, ctulhu sonra beşiktaşlı bir mod anında ceza. Sebep ne video paylaşmışım. Kameraman katili çekiyor, kameramana ceza veriliyor. Şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Beyler yapmayin etmeyin. Bu kadar fanatik olmayin. Su pozisyonu savunarak nereye varmak istemektesiniz? Ne elde etmeyi amaclamaktasiniz? Su pozisyon ufc de bile faullu hareket. Arsenal macindan sonra Salibaya sordular adam penalti dedi mesela. Dogruyu soyleseniz ne olur? Su pozisyonu nelson cekoya yapsa tepkiniz ne olurdu? Ben kotu niyet aramiyorum cunku boyle sacma seyler Liverpoola da oldu bu yil en basiti. Ama gercekleri inkar etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 (düzenlendi) FuCKiR, 25.12.2023 21:54 tarihinde dedi ki: bana ikisi bir arada uyguladılar kaçışım yok resmen , sottonun liderliğini yaptığı bir grup gs yi eleştirdiğim an modları baskı altına alarak, şikayet ediyormuş. Sonra rew, ctulhu sonra beşiktaşlı bir mod anında ceza. Sebep ne video paylaşmışım. Kameraman katili çekiyor, kameramana ceza veriliyor. Şaka gibi Off ne komplo teorisi kurmussun ya kafanda. Su forumda ne bir tane tanidigim kisi var, ne de ozel mesaj attigim birisi var. Modlara attigim tek bir mesaj yok heralde 15-20 yildir. Girerim mesajimi atar cikarim kimseyi banlettirmekle de ugrasacak halim yok baskina altina aliyor ne fdds. Kaldi ki duzenli yazan uc bes kisi var su topiklere eskisinin onda biri bile aktif degil. Hani liseli ergenken su futbol forumu daha hararetliydi tartisirdik laf sokardik vs vs ama bir kalite vardi. Applevodkali, Baggio'nun ara ara daldigi, catliketheelf gibi degisik tiplerin oldugu, ne bileyim Pzero vs vardi ozlettiriyorsunuz valla. Eski havasi kalmadi. Eger yazdiklarimdan genel bir rahatsizlik varsa yazmam bu arada no problem. Futbolu artik eskisi gibi buyutmuyoruz bir cogumuz artik kafamizda o yuzden bu kadar savunulacak bir tarafi olmadigini hep dile getiriyorum - hele ki TR'deki futbol ortaminin. Herkes ayni bokun laciverti bir yerde senin takimin benim takimin muhabbeti anlamsiz. Zaman ilerledikce bu kadar kafa takilacak bir durumun olmadigini ister istemez goruyor insan ama aliskanliklar vs. elbette tam kopamiyorsun. Aralık 26, 2023 Sotto tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Liebe, 25.12.2023 16:29 tarihinde dedi ki: Dünden beri penaltı diye ağlayanların sahneye davet ediyoruz https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1739260054564381130?s=19 Videoda ne vardı görmedim ama maç içerisinde rakibin yüzüne kafasına yumruk sallıyorsann şiddetli denk gelmesi önemli değil, ki gelmiş bu pozisyonda, ihlaldir yani fauldür. Bu pozisyonun cezası da kırmızı karttır. İstediğiniz açıdan istediğiniz görüntüyü koyun, montaj videolarla açıklama yapsın yöneticileriniz de. Gerçeği değiştirme şansınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Fenerbahçe neden inatla bu pozisyonu aklamaya çalışıyor anlamadım. Ne olacak abi vermemiş işte penaltıyı, bir de nellson'un eline çarptığını iddia eden hesaplar var onlar daha rezil. Şu oyunda penaltı verilmiş verilmemiş çok önemi yok bence 400m arası toplam değere sahip 2 takım sahada yokları oynadı resmen. FB yönetimi bilinçli yapıyormuş gibi geliyor artık, çünkü gerek troll hesapları gerek de yöneticileri çok gereksiz bulandırıyor montaj videolar atıyor. Hala öğrenemediler kendi takımlarına zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Maç o kadar kötüydü ki hiç karşılık vermese zaten 1-2 güne unutulacak gereksiz kaos yaratıyorlar. Yok kendileri de sürekli hakemlerden şikayetçiler, bu kadar net pozisyonda sende çık eleştir hakemi ama yok illa bulandıracaklar ki o boktan futbol unutulsun. Kendimce net söyleyeyim, icardi pozisyonu penaltıydı, sacha kırmızı görmeliydi aynı pozisyonu osai de yaptı oda ikinci sarıdan kırmızı görmeliydi. Torreria ya erkenden sarı çıkartmalıydı FB ne zaman tempoyu yükseltse kendisini yere bıraktı FB taraftarı haklı eleştirisinde ama burada suçlu Torreria dan çok hakemde. Bir de çok rahat faul çaldı, bence hakemler tamamen temizlenmeli ya, genç hakemlere epl den bir ekip getirilip eğitilmeli, bizde hakemler direk kolaya kaçıyor çok eleştiri almamak için. Onların da işine geliyor bu tarz derbilerde çok faul çalmak ve sürekli tempoyu düşürmek. Cuma günü iki takımda baya gergin çıkacak muhtemelen İrfan'ın kesin kırmızısı var kırmızı çıkara ev basılır ytd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 FuCKiR, 26.12.2023 05:54 tarihinde dedi ki: bana ikisi bir arada uyguladılar kaçışım yok resmen , sottonun liderliğini yaptığı bir grup gs yi eleştirdiğim an modları baskı altına alarak, şikayet ediyormuş. Sonra rew, ctulhu sonra beşiktaşlı bir mod anında ceza. Sebep ne video paylaşmışım. Kameraman katili çekiyor, kameramana ceza veriliyor. Şaka gibi ben iki yüzlülüğü göstermek için yazdım onu. aynı şeyi iki kişi bana yazınca sistemsel uyarı, ben cevap olarak aynı şeyi yazınca buradan paragraflı uyarı gelmiş üstüne leş falan diye kendi yorumunu iliştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 (düzenlendi) Öncelikle ikiyüzlülük konusunda kimseye laf etmeye hakkın yok, buradaki tek ikiyüzlü sensin. "Görmediği pozisyon reröre" yalanlarıyla ortalığı velveleye verip yanlış algı oluşturmaya çalıştın, beceremeyince de "bana verilen uyarıda neden ceza puanı verilip daha hızlı cezalandırılmıyorum, bana haksızlık" diye lehine olayı aleyhine gibi göstererek algı kasmaya çalışıyorsun. Üstelik sistemsel uyarı vermek haksızlık olur diye böyle yaptım diye açık açık yazmama rağmen. Sana söz, bundan sonraki ilk cezada 2x puan ile uyarı vererek bu hatayı düzeltelim, eşitlik sağlansın. İyilik yaramıyo demek ki, tersine hatta kendine yontup ters algı peşine gidiliyo. Bir başka ikiyüzlülüğün de tabii iki olayı birbirine katmaya çalışman, oradaki mesajını fanatizmine kanıt olarak göstermek için alıntıladım. "Hadi gözümüzden kaçmış gecikmiş ceza vermeyelim, sen bunu uyarı kabul et dikkat et ileride" manasında yazım. Gerçi ne kadar dürüst ve objektif olay değerlendirebildiğini futbol yorumlarından da görüyorduk, maalesef futbol dışında da daha iyi değilmişsin. Ha bu arada yer yer burada da uyarı yazılıyor, ilk değil bu. Ama söz, bundan sonra olur da sana sistem üzerinden uyarı gerekirse kesinlikle aradan 5 sene de geçmiş olsa "ya boşver o anda gözden kaçmış, hadi yapmayayım" demeyeceğim, direkt resmi sistem üzerinden gitmeyi eksik bırakmayacağım. Böylece herkes daha mutlu olacak sanırım. Ha bu arada, hadi dediğin gibi olduğunu varsayalım. Pozisyon konusunda algı peşindeki yalan mesajlarındaki alıntıyı görmek için geri gittim dün, bu mesajını gördüm. Konuya hiçbir şey yazmadan sadece o mesaj üzerinden uyarı puanı verdim ve ceza gitti. "Bakın moderatörle tartıştım diye bana takmış, başka konudan ceza yapıştırmış üstünden zaman geçmesine rağmen" diye ortalığı nasıl ayağa kaldırıp shitstorm başlatacağını hepimiz biliyoruz. Zaten manipülatif bir insansın, direkt "bakın moderatörün hoşuna gitmeyen bişi yapınca açığınızı arayıp geçmiş mesajlardan size bileniyo" diye algı oluşturmaya çalışacaktın. Bunu yapmayacağını söylersen güleriz hep beraber forumcak. İşte onu yapmadım, "bak burada da aslında cezalık mesajın var ama vermemişiz, yine de fanatizmini gösteriyor. cezadan yırtmışsın da ileri için uyarı kabul et" yazıp geçmişiz, o shitstormu yaratamayınca buradan zorlamışsın. Şimdi kalkıp öyle yapsaydınız demen zaten ikiyüzlülüğünün boyutunu ortaya seriyor. Çevrendeki insanlara sabır diliyorum. Aralık 26, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 benim burada senin aksine iki yüzlülük yapabileceğim bir pozisyonum yok, kendini aklamak için 4 paragraf yazı yazmana gerek yoktu. uyarına kişisel yorumunu katıp yazıyorsan herkesinkine aynısını yap yada herkes gibi uyarı yap bırak bu kadar basit. basit bir hatanı bile kabul edemeyip üstüne kendini aklamak için paragraf paragraf yazı yazan biri olarak da çevrendekilere ben sabır diliyorum, onları da yoruyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Kendimi aklama derdim yok, tersine o paragraflar senin ifşan içindi daha çok. İTam olarak "ikiyüzlülük pozisyonunun" aslında nasıl olduğnuu açıklıyorlar, detaylıca açıkladım zaten nasıl yaptığını. Kısa yazınca strawmanlik yapıp aradan kısmi söz çekip eğip bükerek anlamını değiştirme çakallığı yapıyorsun. Yapmanı engellemek için uzun uzun net yazıyorum ki millet manipülasyon tuzaklarına düşmesin, daha önce yaptığın şekilde kasıtlı çarpıtamayacağın kadar detaylı içerik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 hiçbir şeyi büktüğüm yok aynı şeyi yazıyorum hala. sen uzun uzun yazıp olayı alakasız bir yere çekip işi sulandırıyosun, kaldı ki neyi manipüle edebilirim apaçık yazdıklarım apaçık ortada. ağlayı da bundan öncekilere bi şey denilmeden bana uyarı geleceğini göstermek için bile bile yazdım. şimdiye kadar bir sürü farklı insan senin haksız uyarılarından şikayetçi oldu hiçbirinden özür dilemedin, çok köşeye sıkışırsan 'üsttekilere şikayet edin' dedin çıktın. benim sana ikiyüzlülük öğretme gibi beyhude bir çabam yok sana geçmez bunlar, sadece olanları yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Buradaki Fenerli arkadaşlar ağırlıklı olarak Ahmet Ercanlar ekolünden geliyor son bir haftadır gördüğümüz üzere. Derin GS diye inana inana yazan ve yazanı destekleyenler, şimdi vara bile çağırılmayan yumruğu aklamaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 (düzenlendi) S-H, 26.12.2023 14:21 tarihinde dedi ki: şimdiye kadar bir sürü farklı insan senin haksız uyarılarından şikayetçi oldu hiçbirinden özür dilemedin, çok köşeye sıkışırsan 'üsttekilere şikayet edin' dedin çıktın. Ooo manipülasyona buradan devam "Pek çok" değil belli kişiler şikayetçi oldu. Gerçekten çok objektif yorum yapmışsın yine. Hakemler de sarı kart gösterince oyuncu itiraz ederse itiraz eden oyuncudan özür dileyip kartı iptal etmeli değil mi? İkiyüzlülüğü öğretmesen de yeterince örneklendirdin, için rahat olsun. Haksız olduğum durumda özür de diliyorum. Anahtar kelime haklılık. O bahsettiğin kişiler ve şikayetleri moderasyon bölümünde konuşuluyor. Zaten şikayet eden kişilere ve bölümdeki tavırlarına bakarsan şikayetlerinin geçerliliği ortada. Bazıları zaten "daha ağır yaptırım mı gelmeli" diye tartışılan mimli üyeler. Köşeye sıkışınca değil haksız yere itirazlar sürüp kısır döngüye girince söylüyorum admine gidin diye. S-H, 26.12.2023 14:21 tarihinde dedi ki: ağlayı da bundan öncekilere bi şey denilmeden bana uyarı geleceğini göstermek için bile bile yazdım. Demek ki yanılmışsın, seninkine de yaptırım uygulanmadı gördüğün gibi. Ha, sana diyenlere uyarı gittiği oldu ama, bizzat benim verdiklerim de oldu, oradan biliyorum, başkası verince de haberi düşüyor bize notification olarak. Sen sadece yine manipüle etmek için bilmediğin konuda gitmiyor diye ortalığa yanlış bilgi saçıyorsun. Biraz utanman olsa zaten burada derdin "ya öyle sandım da bana da gözden kaçabiliyomuş" diye. Gerçi o kadar utanman olsa "adam iyi niyetle resmi ceza vermedi" derdin "bana yazı yazdılar" diyeceğine. Eğer resmi uyarı versem nasıl cevap vereceğini yazdım yukarıda zaten. Aralık 26, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 ahahahah ne manipülasyonu ya niye sayıklıyosun bunu kimi neyi manipüle edebilirim? belli kişi ne demek? kimler şikayetçi olursa objektif olmuş olurdum? rastgele sıfatlar kullanıyosun. yanılmadım, ben yaptırımdan veya uyarıdan şikayetçi değilim. herkese aynı şekilde uyarı yapılmadığını ve aynı dille uyarı yapılmadığını söyledim, haklıyım. sen beni tagleyip leş meş diye yorum yapıyosan diğer ikisini de tagleyip işin içine katacaksın, adil ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Mesajına leş dememin uyarıyla alakası yok, diğer tartışmaya ithafen kullanıcı olarak yorumumu bıraktım. İsim vermeme sebebim de o bölümün kapalı olmasının bir sebebi var, x'e böyle konuşuluyo, y'ye bunu uyguluyoruz diye açık edecek halim yok haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Sotto, 26.12.2023 07:39 tarihinde dedi ki: Off ne komplo teorisi kurmussun ya kafanda. Su forumda ne bir tane tanidigim kisi var, ne de ozel mesaj attigim birisi var. Modlara attigim tek bir mesaj yok heralde 15-20 yildir. Girerim mesajimi atar cikarim kimseyi banlettirmekle de ugrasacak halim yok baskina altina aliyor ne fdds. Kaldi ki duzenli yazan uc bes kisi var su topiklere eskisinin onda biri bile aktif degil. Hani liseli ergenken su futbol forumu daha hararetliydi tartisirdik laf sokardik vs vs ama bir kalite vardi. Applevodkali, Baggio'nun ara ara daldigi, catliketheelf gibi degisik tiplerin oldugu, ne bileyim Pzero vs vardi ozlettiriyorsunuz valla. Eski havasi kalmadi. Eger yazdiklarimdan genel bir rahatsizlik varsa yazmam bu arada no problem. Futbolu artik eskisi gibi buyutmuyoruz bir cogumuz artik kafamizda o yuzden bu kadar savunulacak bir tarafi olmadigini hep dile getiriyorum - hele ki TR'deki futbol ortaminin. Herkes ayni bokun laciverti bir yerde senin takimin benim takimin muhabbeti anlamsiz. Zaman ilerledikce bu kadar kafa takilacak bir durumun olmadigini ister istemez goruyor insan ama aliskanliklar vs. elbette tam kopamiyorsun. Tabi ki takılıyodum, ciddiye alma . Ben nerden bilecem kim napıyor rewin bana seni bir grup şikayet etti vs demesinden uydurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 ben şikayet ettim!! HAYIR ben!! NAYIR BENN ETTİMM!'!! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar