Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

S-H, 24.12.2023 23:21 tarihinde dedi ki:

djiku elini savurmuş ama herhangi bir temas yok.

En başta Ağzına doğru bi vuruyor kafası da geri gidiyor icardinin. Ardından da diğer açı var maç anında bize gösterilmeyen. İşinize gelince tüm yorumcuların ortak görüşü falan diyorsunuz burada. Gördüğüm kadarıyla tüm yorumcular bunu çağırıp izletmeyen VARa oha diyor. 1-2 metre ofsaytları dakikalarca inceleyen var bu pozisyonu Hadi hadi diye geçti. Maç bitti hala yeni açı geliyorken hem de. 

Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum trio'da hakem yorumcuları ne dedi ama elini savuruyor. yumruk değil bence bu ama saçına darbe var sdfsdf

birde bu açılar niye net değil. saçma sapan 360p kale içi kamerası heralde. 

ben hala penaltı olduğunu düşünüyorum fakat var'ın devreye girebileceği netlikte bir görüntüye denk gelmedim henüz.

Sosyal ağlarda paylaş

Mertensi Toreira'yi anladim da Icardi yedigi herhangi bir darbeden ne hakeme itiraz etti ne rakiple didisti su 2 yildir. Anlamadim kompleksinizi. Besiktas macinda ayagina vurdular tekmeyi penalti verilmedi birsey de denmedi. O gunden sonra kac gun sakat kaldi. Bugun gene su yukaridaki pozisyon yerde kaldi sesini cikarmadi devam etti. Abartmayin ne hakemle herhangi bir diyalogu var ne rakiple adamin.

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto, 25.12.2023 00:01 tarihinde dedi ki:

Mertensi Toreira'yi anladim da Icardi yedigi herhangi bir darbeden ne hakeme itiraz etti ne rakiple didisti su 2 yildir. Anlamadim kompleksinizi. Besiktas macinda ayagina vurdular tekmeyi penalti verilmedi birsey de denmedi. O gunden sonra kac gun sakat kaldi. Bugun gene su yukaridaki pozisyon yerde kaldi sesini cikarmadi devam etti. Abartmayin ne hakemle herhangi bir diyalogu var ne rakiple adamin.

herşeye itiraz ediyorlar demiyorum, herşeye atıyorlar kendilerini diyorum, yalan dolan her işleri iki sarı kafanında 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

144p ile bakınca penaltı gibi duruyor, adam gibi görüntü yok, bu kadar kötü görüntüyle fb derbisinde penaltı çalınmaması normal. Adam bir de geri düşüyor ne alaka arkadaş darbe varsa sıyırmamışsa arkadan geliyor zaten.

Newtonun kemiklerini sızlatmış icardi

Konu icardi ve toreira olunca ve 1080p net görüntü olmayınca ve bu da fb nin evindeki bir derbi maçında olunca buna ancak dursun özbek ve yusuf günay penaltı verir.

Yoksa anadolu takımlarıyla oynasaydı gs şimdiden hem penaltı çalınmış, hem de maç bitmeden pfdk 5maç da ceza açıklamıştı

Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk izledigimde degil diye gormustum ama su son video baya net sekilde kotu niyetli bi mudahele var. Kalite dusuk ama sacma bi sekilde adama vuruyor. Net goruyoruz bunu. Amatorce bi hareket ve cezalandirilmali. 

Su pozisyon besiktasin evinde aleyhlerine olsaydi tum tribun stada inmisti. Kimse kimseyi kandirmasin. Sacma sapan futbolla gram alakasi olmayan bi hareket. Nereye dustugunun onemi de yok icardinin. Herifin suratina baya baya yumruk sallamis. Anlamsiz bi sekilde hemde. 

Ama Liverpool Arsenal macinda olani gordukten sonra bisey de diyemiyorum. Genel olarak kotu niyet aramak yersiz olur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...