TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Bugun Liverpool Arsenal macinda verilmeyen penalti, yarin olursa ulkede savas cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Fred'e 3 müsabakadan men cezası verildi. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 TheGreatWall, 23.12.2023 23:11 tarihinde dedi ki: Bugun Liverpool Arsenal macinda verilmeyen penalti, yarin olursa ulkede savas cikar. O neydi hakikaten spiker bile şok oldu anlatırken. Doğal moğal değil net soktu kolunu odegard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 biz onun vizyonunu hiçbir zaman anlayamayacağız malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Futbolu çok aşırı takip etmeyen Fenerbahçeli olarak hak eden kazansın diyorum. Son zamanlarda yaşanan olaylar malum ama umarım bu akşam istenmeyen görüntüler oluşmadan olaysız biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 (düzenlendi) Favori, kadro kalitesi ve fredin olmamasından dolayı net GS. Ayrıca okan böyle maçlara ilk 11 olarak iyi takım çıkartıyor. Oyun için değişiklikler ve geç kalma konusunda iki td de vasat zaten. Yine de iyi olan kazansın, hakem hatalarının olmadığı gerçekten büyük derbiye yakışır bir futbol izlemek umudumuz. Aralık 24, 2023 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Livakovic, Ferdi, Oosterwolde, Djiku, Osayi, Crespo, İrfan Can, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko Beklenenden çok farklı . Biraz ürkütücü .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 İrfanın göbekte o etkili çizgi oyunu kadar efektif olabileceğini sanmıyorum. Agresif savunma tarzı da kart riski getiriyor orada. Cengizin performansı da soru işareti irfanın hareketliliğini getirebilecek mi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 pattisliborek, 24.12.2023 15:44 tarihinde dedi ki: biz onun vizyonunu hiçbir zaman anlayamayacağız malesef... Boyle dandik biseyi bizim kulupten beklerdim aslinda gsstore’daki basarisizlik stad yonetimine de yansimis diye. fakat fenerde gorunce sasirdim, ancak bilerek bu kadar kotu yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Fistan, 22.12.2023 20:21 tarihinde dedi ki: kaç sezondur 8 oynamamış adam olacak * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 osayiye verilen sarı kart maçın nereye gideceğini gösterdi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Bariz sarı abi abartma taca doğru açılmış ne gereksiz bir çift girmek o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Bu Victor un çıkmayan sarısı için konuşabiliriz ama şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Osai'nin pozisyona itiraz etmek değişik hakiakten. Çift dalıp makas atması tabii ki sarı. İlk dakikada Ferdi'nin ayağa basması sarı kart bile gösterilmeden geçildi, orada bi şüphelendim ama şimdilik o pozisyon hariç normal gidiyo hakem (normal demek iyi demek değil, TR standardında demek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 sarı kart doğru ya topa vursada çifte giriyor bildiğin resmen sakatlayıcı hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Tadicin şu sırtı dönük oyununa hastayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Kerem daha kaç dakika hakemle dalaşacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 iki kaliteli takımın maçında yine 45 dk kör dövüşü izledik. 1 organize atak, 1 pozisyon yok. Valla yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Lecce - Cagliari ayarinda mac cidden. Gereksiz gergin futbol ortaminin sonuclari bunlar hep. yukarida S-H gibilerinin yazdiklarindan belli zaten maksat futbol degil, hakem olsun olay olsun komplo olsun hep baska seyler istiyoruz. Su kadar gergin olacak hic bisi yok su futbolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Icardi ye atılan yumruk Dzeko ya atılıp hakem devam dese SH burda baraj doldururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 pattisliborek, 24.12.2023 19:55 tarihinde dedi ki: Icardi ye atılan yumruk Dzeko ya atılıp hakem devam dese SH burda baraj doldururdu. Bunda kasıtlı olarak Fenerliler ölü taklidi yapıyor, yayıncı da tekrar göstermeyerek unutturma çabasında. Bu pozisyona ek olarak ilk dakikada Ferdi'nin ayağa basma olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Yayıncı kuruluş o pozisyonu yakından hiç göstermedi uzaktan çok ciddi duruyor. Çok ilginç neden ekrana getirmediler adam gibi yorumlayalım.i Normal bir hareket gibi gelmedi, yumruk değilde sanki tokatladı gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 (düzenlendi) Hakem muhabbeti kasmaya gerek yok futbol yok ortada. Faul olsun mac bitsin modunda herkes. Atan alir maci gs icin yenilmek cok koymaz ben daha kotu mac cikaririz diye bekliyordum. Ha biz de atacak gibi durmuyoruz hic o ayri. Mertens le zaten olmaz bu is. aynen bana da tokat gibi geldi Aralık 24, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Ben de tokat dedim, ama düzgün göstermeleri lazım. GS başlığına ben de aynısını yazdım ilk atan alır bunu diye. Maç gerginleşirse daha da Fener'den yana döner ibre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 (düzenlendi) görüntü yok diyosunuz üstüne fenerliler ölü taklidi yapıyor diyosunuz, kendinizde misiniz? gol beklentisi 0 maçın neyini konuşucaz. Aralık 24, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar