Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 bulamasa: allah kediyi benden ayırdı her şeyin hayırlısı amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 hah ağzınla bin yaşa "masa" idi kedisini sıvazlayan adamın niki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 kimin bin, kimin BİR yaşayacağına yalnızca ALLAH (c.c) karar verir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Ben forumu bırakıp camiye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Fistan, 07.06.2023 00:20 tarihinde dedi ki: bulamasa: allah kediyi benden ayırdı her şeyin hayırlısı amin ayırmış zaten ama çocuk kaderine karşı gelip ve dualara güvenmeyip gelip buraya danışmış, şartları zorlamış, yazılı olanı değiştirmiş. şimdi de kendini ikna etmek ve işlediği günahı sindirmek için motivasyon kasıyor bir kere allaha karşı gelindi, artık geri dönüşü yok. cezan neyse çeker hesabını verirsin, allah affetsin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paragrafı okumak zor geldi, noldu, kuran sesine kosarakmi gelmiş kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 sardalya, 6.06.2023 05:38 tarihinde dedi ki: asadadsasdasd evet ya. Masa ya, kedisine 31 cektiriyordu manyak sgdghd Bi de psikoloji falan okuyordu sanirim, tam op ile birbirine uyarlar aslinda danisan/psikolog iliskisi dgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Abi kediyi ne ara bulduk ben anlamadım, allahlı paragrafın içinde mi geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 al sokaktan bir tane gene kaybedersin bu kafayla bosuna eziyet olmasin hayvanlara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar