karatan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 (düzenlendi) Şu tarz bir şey yapmak istiyorum fakat g305 ile ilgili hazır bir kompozisyon bulamadım. Şu parça açıklamaları vs. yazsa idi güzel olurdu ben de direkt yapıştırırdım. Dümdüz kağıdın üstüne ya da çerçeve içine yapıştırmak içimden gelmedi. Böyle bir şeyi gören duyan uygulayan var mı aramızda? Video filan varsa da güzel olurdu. Mayıs 28, 2023 karatan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 G305 mouse mu abi? Gameboy gibi historic bi degeri yok, güzel durmaz zaten mouse ise, kac bileseni var alt tarafi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 gösterdiğinde de bişey yok ki, speaker, power switch, screen falan yazmışlar, sen de mouse için yazabilirsin heralde bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 g305 daha yeni çıktı 5 sene olmuştur. ne ara emekli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 fareye yapan hatırlamıyom da ekran kartına yapan oluyo şu tarz videolardan çeşitli bilgiler alabilirsin yazmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Benim g400s 10 seneyi geçti daha ben emekli etmedim ki kenarda kapalı kutu 2 tane mx418 var, bozulunca g400s yerine başlıcam kullanmaya, 305 nasıl emekli olmuş cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Şöyle emekli oldu arkadaşlar anlatayım. Bunun önce başparmak ile basılan tuşlarından biri bozulmuştu switch sipariş edip tamir etmiştim havya filan ile. Sonra çark sensörü de bozuldu nasılsa. Onu da tamir ederim dedim -yeni sensör almıştım- başaramadım. Tamirciye götürdüm o da lehimledim filan dedi o da başaramamış. Ben de çok sevdiğim bu fareye böyle bir şey yapayım dedim. Tamir edebilseydim eğer uzun bir süre daha devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 eyt iste. oy icin hepsini emekli ettiler abi. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 fareye biraz fazla anlam yüklemişsin gibi. gameboy u anlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Pordakal, 29.05.2023 08:41 tarihinde dedi ki: Benim g400s 10 seneyi geçti daha ben emekli etmedim ki kenarda kapalı kutu 2 tane mx418 var, bozulunca g400s yerine başlıcam kullanmaya, 305 nasıl emekli olmuş cidden ya. This. G400s 8 yıldır bana mısın demeden çalışıyor. Mouse'u o kadar çok sevmişdim ki ucuza bulunca 2 adet G400 almıştım. Kenarda bekliyorlar. Geçen sene ucuza bulunca MX518 aldım. O da duruyor. Logitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 df, 29.05.2023 20:40 tarihinde dedi ki: fareye biraz fazla anlam yüklemişsin gibi. gameboy u anlarımda. Kullansam kullanamıyorum atsam atılmaz satsam satılmaz ben de böyle değerlendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 (düzenlendi) razer deathadder 2013 üsenmeyip skatezlerini değiştirsem bir de açıp scroll wheeli elden geçirsem nefis olacak. bu bile hala emekliye ayrılmadı yahu. Mayıs 29, 2023 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 (düzenlendi) Pordakal, 29.05.2023 09:41 tarihinde dedi ki: Benim g400s 10 seneyi geçti daha ben emekli etmedim ki kenarda kapalı kutu 2 tane mx418 var, bozulunca g400s yerine başlıcam kullanmaya, 305 nasıl emekli olmuş cidden ya. fps falan oynuyordur, ben 2 tane g305 eskitemedim ama birinde double-click oluyor (nadir) diğerinde basılı tutunca arada kaçıyor, fps oynarken switch kırdım herhalde. ROG Strix carry almıştım babama, onu geri aldım - razer kullanıyor mac mini + magic trackpad aldım ama trackpad'e çok alışamadım. iş için de windows laptop var. mouse tutarken elim quasimodo gibi bükülüyor gibi hissediyorum artık Mayıs 29, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 g 305 i emekli edenlerin g pro wireless superlight'a geçmesi lazım. bu saatten sonra kablolu mouse kullanan ise hamaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Deathadder V2 Pro aldım ben çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Aiko, 30.05.2023 09:30 tarihinde dedi ki: g 305 i emekli edenlerin g pro wireless superlight'a geçmesi lazım. bu saatten sonra kablolu mouse kullanan ise hamaldır. şimdilik hyperx haste wired var ama glorius model d minus siparişi yolda logitech düşünmüyorum artık switchleri bir zaman sonra sıkıntı çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 g502 den memnunum ben. bozarsam gene aynısından alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 karatan, 30.05.2023 16:42 tarihinde dedi ki: şimdilik hyperx haste wired var ama glorius model d minus siparişi yolda logitech düşünmüyorum artık switchleri bir zaman sonra sıkıntı çıkarıyor. 20 yıldır logitech mouse kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar