Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Life by You


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

sim city'i ölüme ve unutulmaya terkettikleri gibi sims'i de öyle 1276521 expansion'la sims 4 halinde bıraktılar 10 yıldır, o boşluğu birisinin doldurmaya çalışması normal. animasyonlar biraz garip ama üzerinde çalışırlarsa potansiyeli olabilir, özellikle de open world olması iyi. keşke maxis ölmeseydi ama, cities'de de bunda da aynı canayakınlık hissi yok. maxis o sevecenliği mükemmel yakalamıştı 2000'lerde soundtrack olsun, grafik tasarımı olsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE, 22.03.2023 11:32 tarihinde dedi ki:

Maxis dersek, şu ikisinin hastasıydım ben vaktinde (25 sene önce):

https://en.wikipedia.org/wiki/SimEarth

https://en.wikipedia.org/wiki/SimTower

simtower’ı abim ingiltere’den getirmişti, bütün yaz oynamıştım sanırım. sim earth’ü oynadığımda pek anlamamıştım sanırım, o kadar sarmamıştı ama enteresandı. cidden maxis gibi deneysel bir şirket gelmedi sonra simülasyon türüne, kapanması en yazık şirketlerden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Maxis gibisi gelmedi. SimEarth çok iyiydi, bi manuel'i vardı ansiklopedi gibi. Ama asıl SimLife efsaneydi, tüm canlıları gezegene doldurup eko sistemi dengede tutmaya çalışıyodun. Evrim geçirtme var mıydı hatırlamıyorum ama Spore'un tohumunu o ara atmışlardı bence.

Şimdi yapan 1-2 indie var hala geliştiriyolar. Onlar da iyi çıkmazsa ben kendim yapacam sonunda.

https://www.youtube.com/@fuzzybranch748/videos

https://www.youtube.com/@TheSapling/videos

https://www.youtube.com/@PrimerBlobs/videos (bu oyun değil de simüle etme üzerine)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sonbaharda early access'i baslayacak oyun icin bile pek parlak durmuyor trailer. paradox ederinin ustunde fiyati harcatmanin garantoru en basta. EA'den kurtulup Paradox'a sarilmak dilimizde deyimi olan bir durum.

yine de uzun vade icin pozitif tablo bence. sims kokenli lead, paradox ismini tasiyan studyo.  en onemlisi de yaklasim. mod support olacagi yazilmis mesela. diyaloga dair bir feature var potansiyeli olan ama gimmick de cikabilir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...