Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düzgün Windows/Office key nerden bulurum?


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ahali,

Hem kendime hem anneme yeni birer bilgisayar aldım, abuk-sabuk şeyler için uğraşmamak içinde ikisine de düzgün windows ve office key'i alma niyetindeyim, ancak key satan 23578238 yer olunca hangisi güveinilir ve hızlıdır, hangisi değildir tartamadım. Tavsiye ettiğiniz site, satıcı, ya da yok ben ilgileniyorum o işlerle diyen varsa iletişime geçerse çok müteşikkir olurum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazilimbudur diye bir siteden hem ofis hem windows lisansı almıştım geçen ay sorun yoktu. Anında yollamıyorlar ama birkaç saat sonra gelmişti keyler

telefonla microsoftu arayıp aktivasyon kodu gibi birşey girmek gerekiyordu o baya sinir bozucuydu

Tridz tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Windows'un Home versiyonu olmuş 3600TL, adam gibi Windows kullanımı için Pro 5200TL olmuş. Ama böyle bir şey kullanacaksanız tüm kodunu okuyun önce, sonra drone filan olmayın.

En iyisi Windows 10 Pro lisansı alın böyle ucuza, sonra onu ücretsiz Windows 11 Pro lisansına güncelleyin, ardından clean install yapın.

  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tridz, 18.02.2023 09:53 tarihinde dedi ki:

Yok. Bu scriptler windowsun aktivasyon sunucularını blokluyor ve random bir key giriyordu yanlış hatırlamıyorsam.

iyi de bu "çakma key" dediğin şeyle aynı değil ki.

 

vakti zamanında n11'den almıştım ben de. Direk aktivasyon kodunu gir dediğim zaman çalışmıştı, o gün bugündür de hiç sorun yaşamadım, hesabıma da linklendi, win 11'e de geçirdi, formatta sıkıntı olmuyor.

Senin dediğin şey ise windowsa her format atıldığında tekrarlanması gereken bi işlem ve yamulmuyorsam yaptığı şey önceden register edilmiş başka bi makinenin taklidini yapıyor.

 

ama netlisans hızlılisans çabuklisans bunlar güvenilir midir bilmem. 150 tl imiş bence denemeye değer sdfg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bu ucuzcu arkadaslar ile alakali ms'un bircok acikalmasi var. uzakdogudaki fabrikalardan caliyorlar veya klonluyorlar yasal degildir gibi. mucadele ettiklerini soyluyorlar, ellerindeki yasal keylerle match edip blokluyorlamis ama ben inanmiyorum, bilerek mudahale etmiyorlar. mesela office'a yaptiklari gibi aylik, senelik odeme uzerinden daha sonrasinda windows icin de ayni seyi yapacaklarini dusunuyorum, bilerek yeni isletim sistemlerinin dagilmasina izin veriyorlar.

gelelim cmd isine teoride ayni sey arkadaslar ikisi de cakma, bu cakallara para vereceginize cmd uzerinden yapin birilerini zengin etmeyin konu bu. ya da gidin pasa pasa orijinali alin GERGE gibi.

 

bu arada ben de w10'dan 11'e cmd'li lisans ile gectim, ms bal gibi bana beles uprade sundu. format atmadim zaten yeni windows surumlerinde format atmak cok nadir bir is haline geldi, tekrar key istiyor mu bilmiyorum. 

Seru tarafından düzenlendi
edit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...