Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 endzone guzel baya ben bitirdimdi, post apoc sehir yapmacalar arasinda duzgun olanlardan. 3-5 bisi aldim oyle simdilik, genelde spring saleda dlc aliyorum oyundan cok, bitmeden birkac bisi daha bakarim. The Red Lantern Rise of the Triad: Dark War Song of Iron Forgotten Realms: The Archives - Collection Three Trine 4: The Nightmare Prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 JRPG seven ve bu seriye henüz başlamamış varsa halen serinin büyük bir kısmı eski fiyattan satılıyor. https://store.steampowered.com/app/251150/The_Legend_of_Heroes_Trails_in_the_Sky/ 15.50TL https://store.steampowered.com/app/251290/The_Legend_of_Heroes_Trails_in_the_Sky_SC/ 31.85TL https://store.steampowered.com/app/436670/The_Legend_of_Heroes_Trails_in_the_Sky_the_3rd/ 36.75TL https://store.steampowered.com/app/538680/The_Legend_of_Heroes_Trails_of_Cold_Steel/ 29.5TL https://store.steampowered.com/app/748490/The_Legend_of_Heroes_Trails_of_Cold_Steel_II/ 29.5TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Norak, 17.03.2023 18:25 tarihinde dedi ki: Song of Iron Bu çok güzele benziyor, ama kontrolleri çok kötü demişler, sence nasıl kontroller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 bilmem kurup bakmadim daha, artik ne zaman sira gelirse o ara bakarim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Shadow, 17.03.2023 18:15 tarihinde dedi ki: 20tl bandında da güzel oyunlar var hocam Steamde Metro 1-2 bende var, şimdi Metro Bundle alsam 1-2yi tekrar almış mı olacam, onların fiyatlarını düşer mi yoksa? sende olan oyunların fiyatlarını düşüyor bundle dan steam artık. Sadece sende olmayan şeyleri alıyorsun bundle la. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 HOMM 3 e benzeyen şöyle bir oyun var baya hoşuma gitti, content , mekanikler falan henüz baya eksik ama gelecek vadediyor fiyatta çok uygun https://store.steampowered.com/app/867210/Songs_of_Conquest/#app_reviews_hash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2023 güzel öneriymiş. attım sepete. beklerim biraz, content gelsin oyuna öyle oynarız. o zamana kadar da zaten 300-500 lira olur lel bu coffee stain, yeni dönemin yükselen yıldızı yalnız. satisfactory'nin yapımcısı, valheim'in dağıtımcısı. nokta atışı oyunlarda parmakları var. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 (düzenlendi) bunu aldim birde son olaraktan: https://store.steampowered.com/app/1361400/Moonglow_Bay/ geri kalanida uygun fiyatli jwe 1-2 dlclerine harcadim 3-5, dinozor packler disinda para vermeye degecek tek expansion var zaten o da ilk oyundaki rtjp, gerisini bosverin cop Mart 22, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Project Zomboid, Call to Arms 1-2, Metro Saga bundle, Imperator Rome aldım 125tl tuttu iyi fiyat, sağolsun Gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 spring sale başlığı yok burdan devam ediyoruz galiba. sudden strike 4, chivalry 2, carrier command 2, metro 2033, astrox imperium ile kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 ay sonunda summer sale geliyooowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 yaşasın summerrr saleeee, 29 unda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Steamde büyük bir zam yoldaymış demin okudum nette, dolar fırladı diye 20tlye çıkarılacakmış döviz kuru. Acil almak lazım JA3'ü asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Steamden official aciklama gelir onceden oyle birsey varsa. ama en son degisiklikte 1 sene sonra tekrar degerlendirecegiz fiyatlari demislerdi Aralik ayinda. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 bu işlere sırf TR değilde global bakmanız lazım. Steam zaten daha sık güncelleyeceğim , en az senede 1 defa diye geçen sefer duyurmuştu. Bu shiftdelete başlığını diyorsanız fazla clickbait atmasyon bir yazı olmuş. Daha öncede güncelleme gelmeden 50 kere zam haberi çımıştı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Perşembe 20:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 (düzenlendi) Alıntı Steam Yaz İndirimleri 29 Haziran saat 20.00 ile 13 Temmuz saat 20.00 arasında gerçekleşecek. Eğer almayı düşündüğünüz bir oyun varsa ve indirime girmişse değerlendirmenizi tavsiye ederiz. İndirimlerde yer alacağını bildiren firmalar bu dönemde fiyatlarda değişiklik yapamayacak. Dolayısıyla Yaz İndirimleri zamsız son indirim dönemi olabilir. Eğer bu söylentiler doğruysa ki, Steam’in kuru güncellemesi oldukça muhtemel görünüyor -olaya geliştirici tarafından bakarsak ise bu durum kaçınılmaz diyebiliriz. Dolayısıyla halihazırda satışta olan oyunların tıpkı bu yılın başlarında olduğu gibi ciddi bir şekilde zamlandığını göreceğiz. Halihazırda 800-1.000 TL fiyat bandı güncel AAA oyunlar için standart haline geldi. Steam dolar kuru 18-24 TL dolaylarında olursa yeni ve mevcut oyunları 2.000 TL bandında görme ihtimalimiz bulunuyor. Sektördeki önemli isimlerden gelen yeni gelen bilgilere göre ise Steam’in Sonbahar indirimleri öncesinde bir kez daha dolar kurunu yükselterek 18-24 TL bandına çekeceği söyleniyor. Öte yandan bu içeriğin yazıldığı tarihte resmi dolar kuru 26,04 TL seviyesinde bulunuyor. Haziran 28, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 fiyat artısları ne kadar olur bilmediğimden bu sale abanıcam olur olmadık. 25 30 tl ye aldıgım oyunlara bi 0 eklendi hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Geçen güncelleme Ekim de yapıldı, yıllık dediği dönem Eylül-Ekim i kastediyorsa evet olabilir. Sonbahar indirimlerinenden önce olduğu için son indirim dönemi olabilir. Ha güncelleme gelince otomatik her şeye zam gelmiyor ama yeni çıkan oyunlar özellikle suggested kullananlar direk çakıyor. Şu önceki metin yanlız direk kıçtan sallama, AAA oyunlar zaten suggested kullanmıyorki steam dolar kuruna baksın. 70dolarlık oyun mevcut kurla 1800 lira ediyor o fiyatı direk niye koysun. Geçen sene suggested 92-120 TL iken o firmalar yine 800-900 çekiyordu. Adam direk masa başarı haberi yapmış, önde gelen isimleri söylemişmiş. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 ilk bakista sunlari aldim, bi sakinlessin sonra bir daha bakarim, The Excavation of Hob's Barrow HighFleet Timeloop: Sink Again Beach Industria Rebel Inc: Escalation - Sand & Secrets Rebel Inc: Escalation High On Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 İlk dalga: Cepheus Protocol Beneath the Mountain Dreadful River Expeditions: Rome Age of Darkness: Final Stand Grim Realms Weird West: Definitive Edition Evil Genius 2 ve Evil Genius 2: Season Pass (bunu bayadır bekletiyordum mixed den very good a cıkmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Flotsam 1428: Shadows over Silesia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar