fresia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 bu 2sinin verimliliği nasıldır pay ölçer mantığında soruyorum 2si de 100x50 cm olsun 0,8 metre döküm=1 metre panel kadar mı harcar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 (düzenlendi) alüminyum peteklerin ısı verimi ölçüyle değil dilimle hesaplanıyor. 1 metre alüminyum panel dersen bi markanın x modelinde 6 dilimli olur başka bi modelinde 5 ya da 7 olur. hepsinin dilim ölçüsü farklı. öyle olunca bütün hesap değişir. teknik olarak incelersen alüminyum daha iyi. daha çabuk ısınıyor daha iyi yayıyor. daha tasarruflu. kombiyi daha az çalıştırıyor. her açıdan daha iyi. ben kötü bir yanını görmedim. 2-3 tane taktım her hangi bir şikayet almadım. şekli güzel istediğin renk incelik ve şekilde oluyor. fiyat olarak çok aşırı büyük fark var esas sıkıntı orada. döküme göre 3x falandı en son. o da ucuz modellerde falan. bir de renk güzel pahalı model falan dersen 4-5xleri buluyordu. o kadar şıklık peşinde değilsen döküm takım geçeceksin sonunda. fiyat al bence hiç kasmadan. Kasım 17, 2022 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 alüminyum ısı iletim katsayısı 200, döküm demir 90, seçim senin maliyete göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Ama mesela döküm tava mı alüminyum tava mı dersen aaaa bak işler değişir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 10.cu yoneticilik yilinda yandaki binalara falan saldiracak, yayilmaci politika izleyecek diye cok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 (düzenlendi) @Black-ice @Fistan şöyle sorayım o zaman diyelim ki apartmanda 2 daire var birinde toplam 5 metre döküm petek diğerinde 6 metre aluminyum petek (standart) doğalgaz merkezi sistem faturayı nasıl böleyim Kasım 18, 2022 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 (düzenlendi) bu attığın 2. fotodaki alüminyum değil saç panel petek. alüminyum başka bi petek tipi sen galiba başından beri saç panelden bahsediyodun. döküm daha iyi ısıtır panele göre ama bu kadar ince hesap söyleyemem ben. biri 5 biri 6 kim napar bilemem yani. hesabı kitabı var o işin. Kasım 18, 2022 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 (düzenlendi) 9 saat önce, Akhlaur dedi ki: Ama mesela döküm tava mı alüminyum tava mı dersen aaaa bak işler değişir o zaman. dur acma konuyu elim kasiniyo bu konu acildi mi sdfg konuyla alakali edit: burada kalorifer peteklerinin üzerinde kalorimetre tadinda bisey görüyorum, o ne acaba diye bi iki kere aklima soru düstü de saldim sonra. belki öyle bisey uzun vade sorun cözümü olabilir Kasım 18, 2022 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 acaba hangi daire hangi peteği ne kadar açıyor o belli mi? öyle 2-3 parametreyle pv=nRT diye bulamıyorsun abi hayatta her şeyi az değişkenli formülize etmeye çalışıyorsun yav. nedir yani biri 5 lira fazla biri eksik ödesin kuruşları bile excel kovalattın, HAK GEÇMESİN CEYENNEMDE YANARIM mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 öyle değil ya dairesine tamirat yapan döküm peteklere ilaveten black'in düzettiği sac petekleri ekledi bir tanesi dökümleri attı hepsini panel yaptı önceden herkesin standarttı daire m2'sine göre bölüyorduk (zaten fazla petek vardı büyük dairelerde) 1 metre fazla petek 25.000bilik faturada de 400 tl fazla ödemesi gerekiyor https://prnt.sc/I43ZmJJM0Bhn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Sen herkese eşit ısı ver, üşüyen üşür ısınan ısınır. Sen mi uğraşacan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 öyle zaten 12 saat yanıyor kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 aynı fiyat uğraşamam de aluminyum olan kendi hesaplayıp gelsin abi hfsd devlet gibi çalış, ben bilmem sizin ne kullandığınızı eşit bölüyorum de, varsa bir sorun hesaplayıp gelin o zaman de, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar