sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Merhaba, Aslında, bu başlığı Vizyon'a da açabilirdim ama, bir internet sitesi tanıtacağım. Güncelden gören de gelir zaten. Bir generation Y mensubuyum. Netflix, amazon prime, disney+ ve benzeri akış hizmeti sağlayıcıların, dizi sektörünü pompalaması, covid-19 salgını yüzünden kapanmaların artması nedeniyle mahvolan film endüstrisinin sıkı bir müşterisi(ydi)m. Amerikan sinemasındaki bütün iyi yönetmenler, senaristler, aktörler, aktristler dizi sektörüne kaymış. Yirmili yaşlarımda ve öncesinde bolca dizi izlememe rağmen artık kafam pek kaldırmıyor dizileri. Üç-beş bölüm seyrediyorum, sonra ilgimi kaybediyorum. Ya da bir sonraki maratonda başka diziye başlıyorum. South Park'ın "You're getting old" bölümündeki Stan gibi hissediyorum bazen kendimi. Yaşlandığımı kabul etmeye başladım artık. Ya da dünya bambaşka bir yer haline geldi. Her şey boktan geliyor artık. Yeni arayışlardan, hüsranla biten yeni başlangıçlardan bıktım artık. Suggest me movie adında bir site keşfettim. Buradan bulduğum filmleri yarın yokmuşçasına torrentleyip evimin konforunda izliyorum artık. Siteyi şu şekilde kullanıyorum: Öncelikle anasayfadaki Filters menüsüne tıklıyorum: Karşıma çıkan seçeneklerde Language kısmını "Ignore this filter, show movies in any language" seçeneğine getiriyorum. IMDb puanını 7,5, oy sayısını ise 25.000'den fazla yaptıktan sonraaaaaaa Apply these filters, diyerek sitede arama yapmaya başlıyorum. Karşıma çıkan seçenekteki filmi beğenmezsem, Next Movie seçeneğiyle, bir sonraki filme geçiş yapıyorum. Daha sonra, beğeneceğimi düşündüğüm bir filme denk geldiğimde puanını rottentomatoes.com'dan da kontrol ettikten sonra filmi torrentleyip izlemeye başlıyorum. Bu şekilde, daha önceden izlememiş olduğum pek çok film buldum ve keyifle izledim. Özellikle İsveç sinemasının çok farklı örnekleriyle beni buluşturdu bu site. Umarım sizlere de faydası olur. Sitenin linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 (düzenlendi) Advanced title search var olm imdb'de zaten, dediğin ayarların üstüne filmin çekim lokasyonundan kullanılan ses sistemine kadar seçim yapabiliyosun. Üstüne de puan verdiklerini ve watchlistindeki falan ayıklıyarak çıkartıyor. https://www.imdb.com/search/title/ senin o site de muhtemelen zaten arka planda oradan sorguluyordur. ama tek tek önerecek diye bekleyeceğine kaynağından açıp full listesine bakarsın. Ekim 4, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Aaa teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 https://letterboxd.com/ yetiyor bana ya güzel bir kitle var onların listelerinden ayıklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 letterboxd elimizdeki en iyi secenek simidlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 ya torrentte en büyük sıkıntı hala altyazı. altyazı sitelerinin hepsine bir şeyler olmuş. tr altyazı bulmak aşırı zor. opensubtitles'daki de genelde oturmuyor. canımı sıkıyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 stremio sayesinde herhalde 3-4 yıldır uğraşmıyorum ya. opensubtitles'dan tüm seçenekleri koyuyor zaten çok ender denk geliyor oturmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 letterbox in neden dizi secenegi yok anlamış degilim. İzlediğimiz dizileri de girsek ne vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 stremio çok yavaş degil mi ? Beni tilt ediyor takılma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 (düzenlendi) ya a*rupada nasıl yapıyoruz şu indirme yahut stream işlerini? bi vpn var ama yine de tırsıyorum, ceza geldi mi kapı açılışı 800€ falan. önceden premium bi torrent sitesinden azureus'un haxx0rlanmış bi sürümüyle indiriyodum, fake upload yapıyodum. Şimdi o işler falan nasıl? Var mı bi yakalanmadan ve çok da ul yapmadan torent yapma tutosu bi yerlerde? bu arada topic sahibini incisözlük nickli görünce fake sandım bi an ama feyk de olsan hislerini paylaşıyorum kağrşim, ben de dizi izleyemez oldum. film işine yükseldim. bi ara mubi denedim de sanat filminden içim baydı bi noktada sdfg Ekim 5, 2022 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 v*pn ile sikinti yasamadim simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Letterbox a baktımda, aşağıdaki ileti çıkıyor. https://ibb.co/VDrc5cr Bir iki sitede daha denk geldi. Cookie kabul etmenin bir tık üstü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 ben hep consent seçeneğine basıyorum öyle sitelerde, ne yazdığını da hiç okumuyorum, bir gün başıma bu gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 On 05.10.2022 at 09:15, bLackcha0s dedi ki: https://letterboxd.com/ yetiyor bana ya güzel bir kitle var onların listelerinden ayıklıyorum o siteyi daha önce yine paticik.com'da görüp girip gezinmiştim. ısınamadım pek. yaşlandıkça huysuzlaşıyorum. ondan öyle oluyor. bi de oradaki listelerdeki filmleri zaten izlemiş oluyorum. canım sıkılıyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 şunu da koyayım buraya madem https://plotapi.com/explore/view/9fc00660-e706-40fc-981f-96d323f752d3 film türlerini ilintili oldukları diğer türlerle seçip en yüksek puanlara göre listelere bakabiliyonuz. eleman yeni yapmış, gelişmesi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar