Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2025 (düzenlendi) Raze, 29.05.2025 11:27 tarihinde dedi ki: izledim diziyi. çok kaliteli yapım olmakla birlikte sw evreninde olmasa politik denemeli, mesajlı sci-fi olarak epey küçük bir kesime hitap eder. İçeriği gizle olayların sonunu bilince insan üzülüyor. yıllarca süren bir proje, onca emek, çaba. sen koca bir uydu yap, hizmet getir, dirlik düzen getir. polis katili bir zat ve etrafında toplananlar, DEI hire bir başka zatın beceriksizliği ile birleşip hepsini çöpe atsın. çıkarılacak çok ders var. dizinin en sevdiğim anı: İçeriği gizle Mayıs 29, 2025 Laurelin tarafından düzenlendi
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2025 hani bi yapim dusunun, orjinalinin degerini ve manasini katlasin asdfs ilk defa olio sanirim kult biseyin 50 sene sonra daha anlamli ve kiymetli hale gelmesi 2
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2025 Diziyi bitirip üzerine direkt Rogue One çakınca inanılmaz duygulandırıyor ya. Film boyunca Luthen'in diyalogları yankılanıyor zihinde.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2025 https://www.reddit.com/r/andor/s/zW6oRJ9ENA forum reddit linklerini çıkarmıyor bazen nedense. isb operativleri üşüşmüş gene kitlemişler.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2025 (düzenlendi) yorumlar cok iyi aahhah "Several hundred Ghormans unalived in event described by ISB as 'defensive targeting of heinous, criminal, terrorists'" hasbara yakalamis ama muh queen Haziran 1, 2025 Laurelin tarafından düzenlendi 1
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2025 Bu ablanın yennefer'i seslendirmiş olması çok garip ya
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2025 "Fascism doesn't just take down the oppressed, it doesn't just come for the people it's trying to control; it inevitably destroys the people who have worked the hardest to build it" — Andor creator Tony Gilroy 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2025 Laurelin, 01.06.2025 05:51 tarihinde dedi ki: muh queen sanki konuşmak için diziyi beklemiş gibi bir anda bu konuda baya öne çıktı. Çok yerde kamera karşısında idi. Bir de abla hemen karşı tarafa geçmişsin bakıyorum dksjadasjd diyesim geldi ama mesela bu buranın konusu mu bilmiyorum da bu kadar güzel siyasi mesaj veren bir dizi, bir yapım disney'de ama ermeni lobisinin baskılarından Atatürk filmini platformunda yayınlamadı. Bana bu bana çelişkili geliyor.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2025 Disney exec leri andor un ilk sezon siyasi mesaj verdigini anlamamislardir. Reytingler iyi gelince 2. sezonu yenilemislerdir.
freedon_nadd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2025 Ben hala diziyi izlemedim ama filistin olayına gönderme var anlaşılan ? Disneyi yahudiler yönetiyor bildiğim kadarıyla. Kim dost kim düşman anlıyorlardır ordan işlerine geliyordur böyle yapımlar. Amerika diye soykırımla kurulan ülkesi olan ikiyüzlü barbarların normalde gazayı mazayı bir taraflarına takmayacağını biliyorlar tabi
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2025 Andor’un verdiği siyasi mesaj net bir hedefe yönelik değil. Kimse üstüne alınmaz, o nedenle kimse de diziyi göstermekten çekinmez.
Öne çıkan mesajlar